Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim kaşık ağrım ve göğüs uclarımda hafif hassasiyet var ama regl olacağım zamanlar da olurdu bazen birde ayıptır söylemesi bugün 5. Günüm cırcır oldum nedense
Bn de adet belirtilerini fazla fazla yaşıyorum şu an. Ayrıca bnm de aşılamanın 5. Günü

hemen hemen yakın tarihler arasında aşılama yaptırmışız arkadaşlar devlette yaptıran varmı aranızda ist?

hemen hemen yakın tarihler arasında aşılama yaptırmışız arkadaşlar devlette yaptıran varmı aranızda ist?
Hayırlı akşamlar güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben ilk aşılamamı özelde yaptırdım şimdi 2. Ye başladık devlette bütün gerekli testler tahliller yapıldı bayramdan sonra karar verilicek istanbuldayım bende

Ben bütün tedavilerimde göbekten yaptım göbekten önerdiler bana hep
Ben hep göbekten yaptırdım. En sonuncusunu eşim yaptı hatta. Koldan yapıldığını bilmiyordum
Ben yine burda okumuştum kilo sorunu olanlarda koldan yapıldığında daha etkili oluyormuş doktor ilk karın dedi ben sorunca koldan yapman daha iyi koldan yap dedi. Şimdi hem heyecanlı hem kararsız kaldım

Ben yine burda okumuştum kilo sorunu olanlarda koldan yapıldığında daha etkili oluyormuş doktor ilk karın dedi ben sorunca koldan yapman daha iyi koldan yap dedi. Şimdi hem heyecanlı hem kararsız kaldım
Benm kilo problemim var aslında ama hiç söylemediler bu sefer ki büyük ihtimal yine negatif daha sonra ki tedavi için gittiğimde bir sorayım doktora

Bence sen dr un ne diyorsa onu yap

Benm kilo problemim var aslında ama hiç söylemediler bu sefer ki büyük ihtimal yine negatif daha sonra ki tedavi için gittiğimde bir sorayım doktora
İnşallah pozitif olur. Şu günlerin hürmetine olumsuz düşünme olumsuz olmasın kırılsa bile umut güzel şey ama ola ki tekrar demeyeceksin sor bakalım belli iyi olur karın bölgesinde yağlanma kilodan kaynaklı çok olduğu için koldan yapılması daha iyi diye duydum youtube de gonalf çatlatma iğnesi filan nasıl yapılır videosunda hemşire de söylemişti ama işte Bi çok kişi bilmiyor ne kadar doğru bilgi sorgulamak lazım

Bende aynı dizim gibi ilk etapta özel bahçeçi de yaptırdım sonra devlete başvurdum 5 Mayıs da oldu sonuç bekliyorum

Bende aynı dizim gibi ilk etapta özel bahçeçi de yaptırdım sonra devlete başvurdum 5 Mayıs da oldu sonuç bekliyorum
Güzel haberler verirsin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım hangi devlet hastanesinde yaptırdın

Amin hepimiz inşallah pozitif haberlerle Başakşehir çam şakura şehir hastanesi siz
Aa tesadüf bende oraya gidiyorum nasipse orada olucak benimde smear testinin sonucu geç çıkar dediler ama 3 güne çıktı şimdi randevu bekliyorum ona göre gidicem karar verilicek

İnşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır tedavi Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Yaaa doktorunuz kim Zeki bey mi
Evet zeki bey biraz bahsedermisin kaç kere gittin yumurta takibine igne ilemi tedavi oldun aşılamayı nerde yapıyorlar şimdilik ekibinden ve kendisinden çok memnunum en ufak ayrıntıyı bile inceliyor tahlilleri eksiksiz istiyor özelde bu kadar ayrıntılı bakmamışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…