- 8 Mayıs 2021
- 76
- 45
- 3
- 32
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Evet zeki bey biraz bahsedermisin kaç kere gittin yumurta takibine igne ilemi tedavi oldun aşılamayı nerde yapıyorlar şimdilik ekibinden ve kendisinden çok memnunum en ufak ayrıntıyı bile inceliyor tahlilleri eksiksiz istiyor özelde bu kadar ayrıntılı bakmamışlardı
Amin inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısı ile isteyen herkese tatdırsın bu duyguyuİnşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır tedavi Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tedavi sürecim de 1 hafta sürdü gonaf kalem iğne verdi göbekten 4 gün kullandım 5. Gün çağırdı ozmaan 14. Mm di yumurta 2 gün sonra tekrar çağırdı gittim iğneyi bıraktırdı ovitrelle çatlatma iğnesi kullan dedi saat veriyor hemşire tam saattinde kullanman lazım 36 saat sırna aşılama yapıyor 2 saat öncesi 2 lt su içtiriyor sonrası bana duphaston ilaç verdi sabah akşam tutunmasını sağlıyor bebeğin bu şekilde korkma cok basit birşey ki ameliyat hane de anestezi vs verilmiyor sonrası seni bi odaya alıyorlar 15 dk sonra geçiyorsun evine bu kadar basitEvet zeki bey biraz bahsedermisin kaç kere gittin yumurta takibine igne ilemi tedavi oldun aşılamayı nerde yapıyorlar şimdilik ekibinden ve kendisinden çok memnunum en ufak ayrıntıyı bile inceliyor tahlilleri eksiksiz istiyor özelde bu kadar ayrıntılı bakmamışlardı
Bende sizin gibi polip aldırmıştım bunu söyleyince garanti olsun tekrarlayan bisey varmı diye bakmak için tekrar bana ofis histerokopi yaptı çok şükür bi sıkıntı yok dedi evet size katılıyorum diğer bölümlerini bilmem ama infertilite bölümü çok iyi özel gibi ilgililer güler yüzlüler önemli olanda güler yüz bence bizde araştırmadan gittik nasip iste tüp bebek düşünürken zeki bey 2. Aşılamayı yapalım öyle tüp bebeğe geçiş yaparsınız dedi inşallah pozitif sonuç alırız olurda tüp bebek yaptırırsak bizde orada yaptırmayı düşünüyoruz nasip hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursunBen baştan anlatayım size
Bende polip çıktı ve ilk zamanlar telaşlandık polipin ne olduğunu bilmiyordum bahçeçi de Yeşil Dev adam diye ismi anılıyor Cem Çelik harika bi doktor evet ve benim ameliyat la Polip aldı sonra aşılama yapalım dedi sonuç negatif di ve biz birwz ara verdik sonra da araştırdım baya sonra klasik bi özel hastanede avcılar hospital (Nil Hanım ) gittim enfeksiyon için anlattım durumu oda klomen le tedavi yapalım sana dedi 2 ay yapıldı negatif
En son da ben aradan tabi bi 2 ay geçti Başakşehir şehir hastanesi infertilite bölüme randevu aldım ve inanı. Araştırmadım hiç gittim eşimle zaten hastaneye bayıldık muane oldum özel de bile bu kadar uzun muane vs olduğumu hatırlamıyorum inanın okadar para veriyorsun ve seni geçiştiriyor Zeki bey cok tatlı bi doktor samimi dobra herşeyi söylüyor güvenilir bi şekilde beni muane etti yarım saat falan sürmüştür net bende tekrar Polip gördü ve alalım bunu sesi ve özelde yaptırdığım herşeyi kabul etti Allah razı olsun semar testim eksikti eksik olmazına rağmen aşılamayı yaptı bana ama burda yaptır onu dedi sonra tabiki hemşireler cok tatlı ilgili herkese şiddetle tavsiye ediyorum harika hastane sonra da 5 Mayıs da aşılama yaptı suan sonuç bekliyorum aşılama da olmaz sa tüp bebek dedi ve benim devlete gitmemdeki amaç sanadecr rapor heyet raporu alıp Cem beye gidecektim ki kararımız değişti memnunum olmazsa aşılama tüp bebeği de orda yaptırmaya karar verdik eşimle hakkımızda hayırlsıı ama herkese söylüyorum gidin diye ve size de tavsiyem. Gittiğiniz zaman genetik testi de verin cebiniz de kalsın ömürlük geçerliliği var özelde 1000 TL yaptırıyorlar işiniz hızlanır garantiye alın derim baya uzun oldu ama gerçekten samimi söylüyorum
Sağol Allah razı olsun benim ilkide iğneli oldu çok rahat oldu tuvalate sıkışık yapıldığı için biraz o zorladı beni merak etmiştim nerde yapıyorlar diye demekki tüp bebek bölümünde oluyor orası zaten ayrı bi yer ordakilerde çok güler yüzlü ilgililer histerokopi orda yapıldı bana ondan biliyorumTedavi sürecim de 1 hafta sürdü gonaf kalem iğne verdi göbekten 4 gün kullandım 5. Gün çağırdı ozmaan 14. Mm di yumurta 2 gün sonra tekrar çağırdı gittim iğneyi bıraktırdı ovitrelle çatlatma iğnesi kullan dedi saat veriyor hemşire tam saattinde kullanman lazım 36 saat sırna aşılama yapıyor 2 saat öncesi 2 lt su içtiriyor sonrası bana duphaston ilaç verdi sabah akşam tutunmasını sağlıyor bebeğin bu şekilde korkma cok basit birşey ki ameliyat hane de anestezi vs verilmiyor sonrası seni bi odaya alıyorlar 15 dk sonra geçiyorsun evine bu kadar basit
Amin inşallahBende sizin gibi polip aldırmıştım bunu söyleyince garanti olsun tekrarlayan bisey varmı diye bakmak için tekrar bana ofis histerokopi yaptı çok şükür bi sıkıntı yok dedi evet size katılıyorum diğer bölümlerini bilmem ama infertilite bölümü çok iyi özel gibi ilgililer güler yüzlüler önemli olanda güler yüz bence bizde araştırmadan gittik nasip iste tüp bebek düşünürken zeki bey 2. Aşılamayı yapalım öyle tüp bebeğe geçiş yaparsınız dedi inşallah pozitif sonuç alırız olurda tüp bebek yaptırırsak bizde orada yaptırmayı düşünüyoruz nasip hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun
Benden istemedi böyle burdan tanıştığım bi arkadaş söyledi yapmışken onu da yaptırın ilerde lazım olcak diye sonucu 1 ay da cıkıyor hem işlem süresini uzatmasınız isterse diye yaptırdık Allah razı olsun o kişiden de olur muSağol Allah razı olsun benim ilkide iğneli oldu çok rahat oldu tuvalate sıkışık yapıldığı için biraz o zorladı beni merak etmiştim nerde yapıyorlar diye demekki tüp bebek bölümünde oluyor orası zaten ayrı bi yer ordakilerde çok güler yüzlü ilgililer histerokopi orda yapıldı bana ondan biliyorumgenetik testi nerde veriyorsun senmi istedin onu ücretlimi cok soru soruyorum hakkını helal et aynı yerde yapıldığı için detaylı sana soruyorum
Tabi numara da verebilirim aklınıza takılan birşey olursa söylersiniz diyeAmin inşallahhaberdar edelim birbirmizi
Zeki beye mi söylediniz genetik test istiyorum diye onu öğrenmek isterim yardımci oldun tabiki inşallah müjdeli haberide verirsin hayırlısı ileBenden istemedi böyle burdan tanıştığım bi arkadaş söyledi yapmışken onu da yaptırın ilerde lazım olcak diye sonucu 1 ay da cıkıyor hem işlem süresini uzatmasınız isterse diye yaptırdık Allah razı olsun o kişiden de olur mu
Histereskobi yide Zeki bey yaptı canım yandı ama baya uzun sürdü ilgilendi sağolsun doktor evet sıkışık zorluyor biraz aşılamada en kötü olan o bence diğer aşamalar da birşey yok estagrulluah olur mu helal olsun canım inşallah yardımcı olmuşumdur nerde oturuyorsunuz siz
3 mayıs da yapıldı daha Bi hafta oldu amaAşılaman ne zaman yapılmıştı ki. Bn de adet ağrısına benzeyen ağrılaarda oluyo. Kasığımda ani batmalar ğöğüslerim feci acıyo zaten. Kendimi de kaptırmak istemiyorum. Geçen ay kimyasal gebelik oldu. Ondan 2 ay önce boş gebelik. Hayırlısı olsun
Hayır yapmadımTest yaptın mı hiç?
Yok onun haberi bile yok ben genetik bölüm den randevu aldım hem bana hem eşime doktor Banu değirmenciydi oda cok ilgiliydi psikolojik olarak da sağolsun bana neden istiyorsun dedi tüp benek için doktor istiyor dedim ama öyle birşey yok kafana göre vermedikleri için öyle dedimZeki beye mi söylediniz genetik test istiyorum diye onu öğrenmek isterim yardımci oldun tabiki inşallah müjdeli haberide verirsin hayırlısı ile
Cnm benim çatlatma ignemde koldan yapildi iki yerden de oluyor ya gobek ya kolBen yine burda okumuştum kilo sorunu olanlarda koldan yapıldığında daha etkili oluyormuş doktor ilk karın dedi ben sorunca koldan yapman daha iyi koldan yap dedi. Şimdi hem heyecanlı hem kararsız kaldım
Hayirlisı olsun cnm inşallah saglikla gelsin bebislerBen baştan anlatayım size
Bende polip çıktı ve ilk zamanlar telaşlandık polipin ne olduğunu bilmiyordum bahçeçi de Yeşil Dev adam diye ismi anılıyor Cem Çelik harika bi doktor evet ve benim ameliyat la Polip aldı sonra aşılama yapalım dedi sonuç negatif di ve biz birwz ara verdik sonra da araştırdım baya sonra klasik bi özel hastanede avcılar hospital (Nil Hanım ) gittim enfeksiyon için anlattım durumu oda klomen le tedavi yapalım sana dedi 2 ay yapıldı negatif
En son da ben aradan tabi bi 2 ay geçti Başakşehir şehir hastanesi infertilite bölüme randevu aldım ve inanı. Araştırmadım hiç gittim eşimle zaten hastaneye bayıldık muane oldum özel de bile bu kadar uzun muane vs olduğumu hatırlamıyorum inanın okadar para veriyorsun ve seni geçiştiriyor Zeki bey cok tatlı bi doktor samimi dobra herşeyi söylüyor güvenilir bi şekilde beni muane etti yarım saat falan sürmüştür net bende tekrar Polip gördü ve alalım bunu sesi ve özelde yaptırdığım herşeyi kabul etti Allah razı olsun semar testim eksikti eksik olmazına rağmen aşılamayı yaptı bana ama burda yaptır onu dedi sonra tabiki hemşireler cok tatlı ilgili herkese şiddetle tavsiye ediyorum harika hastane sonra da 5 Mayıs da aşılama yaptı suan sonuç bekliyorum aşılama da olmaz sa tüp bebek dedi ve benim devlete gitmemdeki amaç sanadecr rapor heyet raporu alıp Cem beye gidecektim ki kararımız değişti memnunum olmazsa aşılama tüp bebeği de orda yaptırmaya karar verdik eşimle hakkımızda hayırlsıı ama herkese söylüyorum gidin diye ve size de tavsiyem. Gittiğiniz zaman genetik testi de verin cebiniz de kalsın ömürlük geçerliliği var özelde 1000 TL yaptırıyorlar işiniz hızlanır garantiye alın derim baya uzun oldu ama gerçekten samimi söylüyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ama güçlü olalım ben inanıyorum geç te olsa bizim olacakHayirlisı olsun cnm inşallah saglikla gelsin bebisler
İnşallah cnm Allah ne zaman vakti geldiyse vericek elbet inşallah bir an evvel saglikla gelsinler cnmTeşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ama güçlü olalım ben inanıyorum geç te olsa bizim olacak
İnşalalhİnşallah cnm Allah ne zaman vakti geldiyse vericek elbet inşallah bir an evvel saglikla gelsinler cnm
Arada böyle şeyler yapmak lazımYok onun haberi bile yok ben genetik bölüm den randevu aldım hem bana hem eşime doktor Banu değirmenciydi oda cok ilgiliydi psikolojik olarak da sağolsun bana neden istiyorsun dedi tüp benek için doktor istiyor dedim ama öyle birşey yok kafana göre vermedikleri için öyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?