- 8 Mayıs 2021
- 76
- 45
- 3
- 32
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
İnşallah canım buradaki herkes için olumlu olumsuz destekleyelim bu daha güçlü ediyor insanı açıkçası beni öyleArada böyle şeyler yapmak lazımgüzel haberlerini bekliyorum Rabbim inşallah hayırlı kılmıştır ve ol demiştir bebişin seninledir inşallah ⚘
Aynen katılıyorum bende burdaki güzel haberleri görünce dahada güçleniyorum bu sefer içimde olumlu bir his var inşallah pozitifi görürüm Allahımın izniyleİnşallah canım buradaki herkes için olumlu olumsuz destekleyelim bu daha güçlü ediyor insanı açıkçası beni öyle
Açıkçası yemeye hiç dikkat etmedim desem yeridir normal beslenme sadece meyve ve sıvı tükettim çünkü folikasit baya iyisini kullanıyorum birde duphastonAynen katılıyorum bende burdaki güzel haberleri görünce dahada güçleniyorum bu sefer içimde olumlu bir his var inşallah pozitifi görürüm Allahımın izniylebu arada avakado ananas ve kabak çekirdeği iyiymis bi araştır istersen bende ilkinde avakado çok yedim
Nasip olucaksa zaten hayırlısı ile olur yeme içme bahane guzel haberlerini bekliyorum canım ⚘⚘Açıkçası yemeye hiç dikkat etmedim desem yeridir normal beslenme sadece meyve ve sıvı tükettim çünkü folikasit baya iyisini kullanıyorum birde duphaston
Cnm benimde 4 gun oldu progestanı sabah aksam aliyorum aşilama sonrasi bende cok kasik ağrısı oldu ve progestan cok gaz yapti. kasıklarımada vuruyor o gaz ama bugün sanki daha iyiyim cnm onun dışında farkli birsey yokBende gonal f kullandım asilama yaptirali 4 gün oldu kasiklarimda sancim var bekliyoruz bakalım doktorum progestan 200 mlim verdi asilamadan sonra böyle olanlar var mi aranızda
Insallah tutunur cnm daha cok erken belirti icin cnm bazılarında hic belirtide olmayadabiliyorKızlar bende cuma günü oldum aşılamamı soldaydı 2 yumurtamda aşılamadan beri hep kasık ağrım var inşallah tutunuyordur başka hiç bir belirtim yok
İnşallah herkes güzel sonuçlar alır aşılamada az oran olması umudumu kırıyor ama görücez bakalım Rabbim yardımcımız olsunInsallah tutunur cnm daha cok erken belirti icin cnm bazılarında hic belirtide olmayadabiliyor
Daha erken bence iğnenin etkisi yeni geçmiştir dönebilirAşılamanın 10. Günü idrarda negatif alıp pozitife dönen var mı
Amin cnm insallah güzel sonuclar alirizİnşallah herkes güzel sonuçlar alır aşılamada az oran olması umudumu kırıyor ama görücez bakalım Rabbim yardımcımız olsun
Evdeyiz cnm valla banada geçmiyor benim bu midedeki gaz sorunu azaldi cnm qmq hqrekwt ettikce oluyo sanki kasiklarima batiyo sanki o gaz nasil anlatiyim bilemedim de amaKızlar nasılsınız bugün. Aşılamadan sonra kaçıncı gününüz. Ne gibi belirtileriniz var. Bana zaman geçmiyo evdeyim hiç geçmiyooo
Merhaba benim aşılamanın 9. günü bugün göğüs hassasiyeti devam ediyor hala ilk hafta daha fazlaydı. Başka belirtim yok. Zaman bana da geçmiyor malesef. Sizin nasıl durumlar?Kızlar nasılsınız bugün. Aşılamadan sonra kaçıncı gününüz. Ne gibi belirtileriniz var. Bana zaman geçmiyo evdeyim hiç geçmiyooo
Aşılama sonrası 8. Gün. Ay bilmiyorum valla sivilcelenme var biraz regl yaklastiğı icin de olabilir. Kasıklarda cok hafif batma. İstah konusu cok gundemde degil bugun. Dudaklarım catladı kanadı hafif. Goguslerdeki hassasiyet biraz daha azaldı o ilk gunler gibi buz basasim gelmiyo. İğneden sonra 10. gün hamilelik testinde 2. çizgi silik cikiyor. Yok mu benim gibi test yapan buralarda kizlaar?Kızlar nasılsınız bugün. Aşılamadan sonra kaçıncı gününüz. Ne gibi belirtileriniz var. Bana zaman geçmiyo evdeyim hiç geçmiyooo
Canım bunu görmemişim ignenin etkisi gecicek zaten bunu biliyoruz da ne zaman gececek diye bekliyorum. Bugun igneden sonra 10. Gun bakiyim yarin negatife doncek mi acaba… gecmiste yaptiranlardan okudum negatife dönüp sonradan pozitif sonuc alanlar var sayilari da baya fazla. Hem sagligimiz yerinde oldugu surece yine yeniden deneriz yaniÇatlatma iğnesinin 11. Günü bugün şimdiye kadar hep pozitif gösteriyordu bugün negatife döndü hiçbir belirti de yok maalesef
Bnm karnımda şişlik vardı bugün sabah o şişlik gitmiş. O gaz bnde de varEvdeyiz cnm valla banada geçmiyor benim bu midedeki gaz sorunu azaldi cnm qmq hqrekwt ettikce oluyo sanki kasiklarima batiyo sanki o gaz nasil anlatiyim bilemedim de ama
Bnm 6. Günüm sol kasığım cız cız ediyo arada. Birde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo. Belim ve sırtımda ağrıyo. Normalde çalışıyorum. Dün be bugün evdeyim ve sürekli yatıyorum ondanda olabilir.Merhaba benim aşılamanın 9. günü bugün göğüs hassasiyeti devam ediyor hala ilk hafta daha fazlaydı. Başka belirtim yok. Zaman bana da geçmiyor malesef. Sizin nasıl durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?