Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım buradaki herkes için olumlu olumsuz destekleyelim bu daha güçlü ediyor insanı açıkçası beni öyle
Aynen katılıyorum bende burdaki güzel haberleri görünce dahada güçleniyorum bu sefer içimde olumlu bir his var inşallah pozitifi görürüm Allahımın izniyle bu arada avakado ananas ve kabak çekirdeği iyiymis bi araştır istersen bende ilkinde avakado çok yedim

Bende gonal f kullandım asilama yaptirali 4 gün oldu kasiklarimda sancim var bekliyoruz bakalım doktorum progestan 200 mlim verdi asilamadan sonra böyle olanlar var mi aranızda

Açıkçası yemeye hiç dikkat etmedim desem yeridir normal beslenme sadece meyve ve sıvı tükettim çünkü folikasit baya iyisini kullanıyorum birde duphaston

Açıkçası yemeye hiç dikkat etmedim desem yeridir normal beslenme sadece meyve ve sıvı tükettim çünkü folikasit baya iyisini kullanıyorum birde duphaston
Nasip olucaksa zaten hayırlısı ile olur yeme içme bahane guzel haberlerini bekliyorum canım ⚘⚘

Kızlar bende cuma günü oldum aşılamamı soldaydı 2 yumurtamda aşılamadan beri hep kasık ağrım var inşallah tutunuyordur başka hiç bir belirtim yok

Bende gonal f kullandım asilama yaptirali 4 gün oldu kasiklarimda sancim var bekliyoruz bakalım doktorum progestan 200 mlim verdi asilamadan sonra böyle olanlar var mi aranızda
Cnm benimde 4 gun oldu progestanı sabah aksam aliyorum aşilama sonrasi bende cok kasik ağrısı oldu ve progestan cok gaz yapti. kasıklarımada vuruyor o gaz ama bugün sanki daha iyiyim cnm onun dışında farkli birsey yok

Kızlar nasılsınız bugün. Aşılamadan sonra kaçıncı gününüz. Ne gibi belirtileriniz var. Bana zaman geçmiyo evdeyim hiç geçmiyooo

Kızlar nasılsınız bugün. Aşılamadan sonra kaçıncı gününüz. Ne gibi belirtileriniz var. Bana zaman geçmiyo evdeyim hiç geçmiyooo
Evdeyiz cnm valla banada geçmiyor benim bu midedeki gaz sorunu azaldi cnm qmq hqrekwt ettikce oluyo sanki kasiklarima batiyo sanki o gaz nasil anlatiyim bilemedim de ama

Merhaba benim aşılamanın 9. günü bugün göğüs hassasiyeti devam ediyor hala ilk hafta daha fazlaydı. Başka belirtim yok. Zaman bana da geçmiyor malesef. Sizin nasıl durumlar?

Aşılama sonrası 8. Gün. Ay bilmiyorum valla sivilcelenme var biraz regl yaklastiğı icin de olabilir. Kasıklarda cok hafif batma. İstah konusu cok gundemde degil bugun. Dudaklarım catladı kanadı hafif. Goguslerdeki hassasiyet biraz daha azaldı o ilk gunler gibi buz basasim gelmiyo. İğneden sonra 10. gün hamilelik testinde 2. çizgi silik cikiyor. Yok mu benim gibi test yapan buralarda kizlaar?

Çatlatma iğnesinin 11. Günü bugün şimdiye kadar hep pozitif gösteriyordu bugün negatife döndü hiçbir belirti de yok maalesef
Canım bunu görmemişim ignenin etkisi gecicek zaten bunu biliyoruz da ne zaman gececek diye bekliyorum. Bugun igneden sonra 10. Gun bakiyim yarin negatife doncek mi acaba… gecmiste yaptiranlardan okudum negatife dönüp sonradan pozitif sonuc alanlar var sayilari da baya fazla. Hem sagligimiz yerinde oldugu surece yine yeniden deneriz yani

İyi akşamlar kızlar benim kasık ağrım ve gaz sorunum azaldı. Test yapanlar var, ben yapmayı planlamıyorum. Kan vereceğim güne kadar relax olmaya çalışacağım aşılama oranı düşük ben kendimi çokta umutlandırmıyorum, sonra çok üzülüyoruz çünkü

Evdeyiz cnm valla banada geçmiyor benim bu midedeki gaz sorunu azaldi cnm qmq hqrekwt ettikce oluyo sanki kasiklarima batiyo sanki o gaz nasil anlatiyim bilemedim de ama
Bnm karnımda şişlik vardı bugün sabah o şişlik gitmiş. O gaz bnde de var

Merhaba benim aşılamanın 9. günü bugün göğüs hassasiyeti devam ediyor hala ilk hafta daha fazlaydı. Başka belirtim yok. Zaman bana da geçmiyor malesef. Sizin nasıl durumlar?
Bnm 6. Günüm sol kasığım cız cız ediyo arada. Birde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo. Belim ve sırtımda ağrıyo. Normalde çalışıyorum. Dün be bugün evdeyim ve sürekli yatıyorum ondanda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…