- 8 Mayıs 2021
- 76
- 45
- 3
- 32
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Ben uygunlardan yaptım ümitlenmiyorum bakalım nasipBenmkisi erken gebelik testiydi
İnş canımYa şuan daha inanamıyorum çok az çıktı inanılmaz dikkatli bakınca görünüyor umarm yarn koyulaşır
insallah koyulasir bnde hayalet bile cikmadi9. Gün testim bu benim arkadaşlar hayalet gibi hafif çizgi var merakla bekliyorum 12. Günü
Belli olmaz günü gelince belli olur canım hayırlısı aşırı silik benimde fotoğraf çekince belli olmuyor pek canlı daha belliinsallah koyulasir bnde hayalet bile cikmadi
Iyi bayramlarİyi bayramlar kızlarbenim bugün adet ağrılarım başladı, sanırım regl olucam
Benimde belim kasıklarım regl ağrısı cok şişim birde olmadı sanırımResmen kasıklarımda regl ağrısı bu, hayırlısı olsun
Ewt canım çizgi var9. Gün testim bu benim arkadaşlar hayalet gibi hafif çizgi var merakla bekliyorum 12. Günü
Devlet yapmayabilir ama özel hastane yapar canımMerhaba benm yarn test günüm devlet hast. Aciline gitsem izah etsem sizce test yaparlar mı
Bnm aşılama yapıldıktan sonra regl ve bacak ağrım varBenimde belim kasıklarım regl ağrısı cok şişim birde olmadı sanırım
Maalesef bulunduğum yerde hiç özel hastane yok benm test ptesiye kaldı o zamanDevlet yapmayabilir ama özel hastane yapar canım
O zaman Her ihtimale karşı devlet hastanesine sor canım o zmnMaalesef bulunduğum yerde hiç özel hastane yok benm test ptesiye kaldı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?