Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok doğru söylüyor aslında, yok yere heyecana kapılıp süreci kendimize zorlaştırıyoruz

Benim bugün 10. Günümdü test yapmadım yarın yapsam az çok belli olur artık gerçi hiç ümidim de belirtim de yok maksat kafam rahat etsin

Niye bilmiyorum ama bnde olmadı diye hissediyorum. Çünkü adet ağrılarım yoğunlaştı ayrıca bacaklarım da feci ağrıyo yaa. Bir türlü ağrılarım kesilmedi göğüslerimin acısından bahsetmiyorum bile. Birde üşüyorum. Battaniye ile oturuyorum 8. Günde bile negatif çıktı daha ne olsun

Ay bende aşırı üşüyorum

Karamsar olmayın inşallah sizinledir bebişiniz

kızlar günaydın
Erken test aldım (10 gün erken gösterenlerden )reglime tam 7 gün var
5 Mayıs da aşılma oldum
4 Mayıs da ovitrelle iğnesi vuruldum
Aşılamanın 10. Günü
Ovitrelle 11. Günü oluyor ama gece vurulmuştum 12 de diyebiliriz
Fotoğraf da daha cok silik gözüküyor sizce varmı birşey ?

Eklentiler

• 75420958-61B3-4692-8E29-15775E6DCD8B.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 127
Ben gördüm inşallah vardır belirtiniz varmıydı

Selam herkese ben regl oldum bu sabah. Tabiki hemen deney için test yaptım Testte hala hayalet çizgi var giderek koyulasmayan cizgileri dikkate almayin derim.

Eklentiler

• 7DB8671A-A272-46FA-A369-991C256C2416.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 120
Ewt canım 2. Çizgi var. Aynı gün aşılama olmuşuz. Ama çatlatma iğnesini ben 3 ün de vurunmuştum.

Selam herkese ben regl oldum bu sabah. Tabiki hemen deney için test yaptım Testte hala hayalet çizgi var giderek koyulasmayan cizgileri dikkate almayin derim.
Canım aşılamanın kaçıncı günü regl oldun.
Demek mi çok silik çizgileri dikkate almıcaz

Canım aşılamanın kaçıncı günü regl oldun.
Demek mi çok silik çizgileri dikkate almıcaz
3 Mayıs’ta oldum. Bugün 11. günü çok erken degil mi? İlk defa bu kadar erken oldum. Döngünün 24. günü normalde 27-28 gunde bir oluyorum. Dr.uma ulasmaya çalışıyorum ama tatil diye bölüm kapalı.

Benim bugün 11. Günüm testim aşırı silik hayali çizgi vardı iğnenin son etkisi kalmış sanırım. Zaten regl olacak gibi karnım ağrıyor inşallah sizlerin pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…