- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
2 gün sonra bi daha yap daha net sonuç olur canımCanım bnim test bayağı koyulaşmış. Şaşırdım sorayım dedim.
Canım benim bugün 7. Günüm. 10. Günde tekrarlayım diye düşünmüştüm. İğnenin etkisi diye düşünüyorum. Adet olacakmışım gibi de karnım ve kasıklarım ağrıyo.2 gün sonra bi daha yap daha net sonuç olur canım
Kaçıncı gününüzdüHerkese merhaba.
Bugün kendimi yormadan biraz temizlik yaptım. Eşime gebelik testi aldırmıştım. Hemen yaptım çok çok silik çizgi zor gözüküyo. İğnenin etkisi geçti herhalde.
Foto atarmısın bak benim 7. Gün testim aşırıı silik çıkmıştıBenm yaptığım teste baktım bildiğiniz koyulaşmış. Böyle olan var mı acaba
Herkese merhaba.
Bugün kendimi yormadan biraz temizlik yaptım. Eşime gebelik testi aldırmıştım. Hemen yaptım çok çok silik çizgi zor gözüküyo. İğnenin etkisi geçti herhalde.
Mutlaka yaz sizin kaçıncı gününüz oluyor yarın bende yazarım buraya sonucuhadi bakalim sabah haberleselim bnde yapicam sabah
Aşılamanın 7 . Günü, çatlatma iğnesinin 9. GünüKaçıncı gününüzdü
Normalde daha belirgin aslındaFoto atarmısın bak benim 7. Gün testim aşırıı silik çıkmıştı
İnş canım isteyen bekleyen herkesin pozitif olsunSonradan gördüm 7. Gününüzmüş inşallah 2 gün sonrada pozitif olur
Ewt canım ama daha çok erken.Kizlar testleriniz pozitif gözüküyor ama daha ignenin etkisidir.insallah hamilesinizdir hepimiz saglikla gebe kalıp kucağımıza aliriz inşallah
Bn de yapmayacaktım dayanamadımKızlar testler hep pozitif çıkmış, inşallah hep koyulaşarak pozitif kalırlarbi ben kaldım sanırım test yapmayan ama yapmayacağım an içtim
Bakma bende duramıyorum yerimde ama bu sefer sabredicem inşallahBn de yapmayacaktım dayanamadım
Haha bn de dedim yapmıcam hatta bu ay netten sipariş bile vermedim. Eşim almış yaptım hemenBakma bende duramıyorum yerimde ama bu sefer sabredicem inşallah
Ben de varımKızlar testler hep pozitif çıkmış, inşallah hep koyulaşarak pozitif kalırlarbi ben kaldım sanırım test yapmayan ama yapmayacağım an içtim
benim yarin catlamanin 11 asilamanin 9 gunu yazarim tabiMutlaka yaz sizin kaçıncı gününüz oluyor yarın bende yazarım buraya sonucu
Ay hadi belirsizlikte yalnız değilimBen de varımben de kararliyim bu sefer hemen yapmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?