Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
az once nette arsstirurkrn biyerde okudum yumurtanin dollenmesinin ardindan 4. gunde hormon yukselmeye baalayip kanda belli olurmus idrara da 10-12. gunler arasinda belli olmaya baslarmis yrn benim 9. gunum belli olmaz bu aciklamaya gore

Benim yarn aşılamanın 12. Günü sabah erkenden yaparım size yazarım. Bugün iğnenin 13. Günüydü ilk kez negatif çıktı bundan sonra çıkacak en silik çizgi bile benm için ümit olacak dualarınızı bekliyorum dualarm sizinle

inşallah canim bekluyiruz sonucu ins pozitiften en icten duygularimla soyluyorum bunu hepimiz ayni duygulardayiz

az once nette arsstirurkrn biyerde okudum yumurtanin dollenmesinin ardindan 4. gunde hormon yukselmeye baalayip kanda belli olurmus idrara da 10-12. gunler arasinda belli olmaya baslarmis yrn benim 9. gunum belli olmaz bu aciklamaya gore
Yaaa hadi inşallah bayram sabahı yüzlerimiz Güler inşallah sabah yapacaklar buluşalım mutlaka burda sonucu paylaşsın sabah yapanlar

Günaydın hayırlı bayramlar arkadaşlar bende yaptım aşırı silik çıktı kan versem mi sizce ? 9. Gün aşılamanın ovitrelle vurulalı 10. Gün
Not : dibimde hastane var

Günaydın hayırlı bayramlar arkadaşlar bende yaptım aşırı silik çıktı kan versem mi sizce ? 9. Gün aşılamanın ovitrelle vurulalı 10. Gün
Not : dibimde hastane var
Cnm daha erken bence kan vermek için iğnenin etkisi de olablir bence bekle 12. Güne kadar ama tabi sen bilirsin yine de 9. Gün normal testte çıkmaz heralde daha iğne etkisi olablir bence 2 - 3 daha sabret kesin sonuç alırsın

Evet gitmicem silik cok zaten pazar gününü beklicem Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…