- Konu Sahibi turuncu_girl
-
az once nette arsstirurkrn biyerde okudum yumurtanin dollenmesinin ardindan 4. gunde hormon yukselmeye baalayip kanda belli olurmus idrara da 10-12. gunler arasinda belli olmaya baslarmis yrn benim 9. gunum belli olmaz bu aciklamaya goreAçıkçası bende iğnenin etkisidir diye düşünüyorum inşallah yanılırım
Allah hayırlısı nasip etsin
Ben cok sabırlıyım ama bende dayanamadım birde evde olunca yaptım 7. Günü aşırı silik çıktı işte
Benm testlerin tamamında ilerleyen saatlerde koyulaşma olduCanım peki testinde ilerleyen saatlerde 2. Çizgide koyulaşma olmuş muydu
inşallah canim bekluyiruz sonucu ins pozitiften en icten duygularimla soyluyorum bunu hepimiz ayni duygulardayizBenim yarn aşılamanın 12. Günü sabah erkenden yaparım size yazarım. Bugün iğnenin 13. Günüydü ilk kez negatif çıktı bundan sonra çıkacak en silik çizgi bile benm için ümit olacak dualarınızı bekliyorum dualarm sizinle
Yaaa hadi inşallah bayram sabahı yüzlerimiz Güler inşallahaz once nette arsstirurkrn biyerde okudum yumurtanin dollenmesinin ardindan 4. gunde hormon yukselmeye baalayip kanda belli olurmus idrara da 10-12. gunler arasinda belli olmaya baslarmis yrn benim 9. gunum belli olmaz bu aciklamaya gore
Hayırlı bayramlar öncelikle hayal görmüyormdur umarım ama dikkatli bakılınca görülebilecek Bi çizgi varinşallah canim bekluyiruz sonucu ins pozitiften en icten duygularimla soyluyorum bunu hepimiz ayni duygulardayiz
bnde bisey cikmadi 5-10 dk beklwyin yaziyor testte 10 dk dolmasını bekliyorum ama negatifHayırlı bayramlar öncelikle hayal görmüyormdur umarım ama dikkatli bakılınca görülebilecek Bi çizgi vardün hiç bişi yoktu
silikte olsa ciktiysa pozitiftir canim cok sevindim insallh saglicakla keseyide görürsunHayırlı bayramlar öncelikle hayal görmüyormdur umarım ama dikkatli bakılınca görülebilecek Bi çizgi vardün hiç bişi yoktu
Ya şuan daha inanamıyorum çok az çıktı inanılmaz dikkatli bakınca görünüyor umarm yarn koyulaşırsilikte olsa ciktiysa pozitiftir canim cok sevindim insallh saglicakla keseyide görürsun
Senin kaçıncı gününü bugünbnde bisey cikmadi 5-10 dk beklwyin yaziyor testte 10 dk dolmasını bekliyorum ama negatifolsa cikardi
9. gun erken dahaama herkin cikmis anam neyse en azindan ignenin etkisi kalmamisSenin kaçıncı gününü bugün
Daha erken cnm üzülme sakın 12. Günden önce moralini bozma. Ama dediğin gibi iğnenin etkisi geçmiş bundan sonra en azından çıkacak sonuç gerçek olur9. gun erken dahaama herkin cikmis anam neyse en azindan ignenin etkisi kalmamis
Bu arada ben klasik test yaptım erken gebelik testi değildi benimkiGünaydın hayırlı bayramlar arkadaşlar bende yaptım aşırı silik çıktı kan versem mi sizce ? 9. Gün aşılamanın ovitrelle vurulalı 10. Gün
Not : dibimde hastane var
Cnm daha erken bence kan vermek için iğnenin etkisi de olablir bence bekle 12. Güne kadar ama tabi sen bilirsin yine de 9. Gün normal testte çıkmaz heralde daha iğne etkisi olablir bence 2 - 3 daha sabret kesin sonuç alırsınGünaydın hayırlı bayramlar arkadaşlar bende yaptım aşırı silik çıktı kan versem mi sizce ? 9. Gün aşılamanın ovitrelle vurulalı 10. Gün
Not : dibimde hastane var
Evet gitmicem silik cok zaten pazar gününü beklicemCnm daha erken bence kan vermek için iğnenin etkisi de olablir bence bekle 12. Güne kadar ama tabi sen bilirsin yine de 9. Gün normal testte çıkmaz heralde daha iğne etkisi olablir bence 2 - 3 daha sabret kesin sonuç alırsın
İnşallah sonuçlarımız pozitif olurEvet gitmicem silik cok zaten pazar gününü beklicemHayırlısı olsun
İnşallah sizinde mi klasik uygun test diİnşallah sonuçlarımız pozitif olur
Benmkisi erken gebelik testiydiİnşallah sizinde mi klasik uygun test di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?