Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba,
Benmde aşılama yapılacak günüm belli oldu. Çarşamba yapılacak. Sağlıklı bebiş ve sağlıklı bir hamilelik geçiririm inş🙏🏻Kayıplardan sonra insan ettiği dualara bile dikkat ediyo🙈
Evt cnm cok haklısın duayı tam etmek lazımmış zaten benimde ilk gebeliğim çok iyidi cokta sağlıklı oğlum oldu cok şükür. insan hep öyle zannediyor ama malesef diger ikisi sağlıksız oldu😔 inşallah sağlıklı gebelik ve evlat sahibi oluruz 🤲🤗

Kızlar burayı güncelemek ve sizleri de haberdar etmek için geldimm. Hepinizin mesajlarını okuyorum yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geliyor. İlk aşılamam dün oldu. 5 dk falan sürdü cidden. 2 saat önceden gittik spermleri mikroçiple seçip yıkayıp yaptılar işlemi. Tüm süreç çok heyecanlıydı, hemşireler gelmeden önce 6-7 bardak su içmemi ve sıkışık gelmemi söylediler ve benim minik idrar kesem inanılmaaz doldu. Hatta aşılama boyunca sadece bunu düşündüm :)) 20 dk dinlendim (çoook sıkışmış bir şekilde zar zor). Sonra eve geldik ılık duşumu aldım oturdum gün boyu pek bişi yapmadım, Bu sabah yoğun bir akıntı ve çok çok minik bir kahverengimsi leke geldi ama bu bir önceki reglden kalmış bile olabilir. İnanılmaz rahat hissediyorum, olmasa da biz elimizden geleni yapıp bir tedaviye başvurduk. Bu aşamaya gelene kadar hep sebep aradık ve sebepsiz bulamadığımızdan da çok kararsız kaldık. Ama değmezmiş. Sizinde aşılama sonrası haberlerinizi beklerim, neler yaşıyorsunuz anlatın. 🍀

Evt cnm cok haklısın duayı tam etmek lazımmış zaten benimde ilk gebeliğim çok iyidi cokta sağlıklı oğlum oldu cok şükür. insan hep öyle zannediyor ama malesef diger ikisi sağlıksız oldu😔 inşallah sağlıklı gebelik ve evlat sahibi oluruz 🤲🤗
Çok geçmiş olsun üzülmeyin. Gençsiniz, 1 kere olduysa kısmetse 1 kere daha olur :))

merhaba kizlar 3 buçuk yılllık evliyim eş sebebli olmadi gebelik.31 martta rahim filmi cektirdim sorun yok cok sukur bu ay asilama yapilacak 19 nisan adet tarihim klomen kullandim 5 gun 30 nisanda ontrokde 2 yumurtam olusmustu ve simdi yaslasik 5-6 saat snra ilk asilamam yapilacak urda asilama tarihi birbirine yakin yok kisi var ard ardayiz hepimiz sabah ins hersey yolunda gider sonunsa hepimiz pozitifleri goruruz ins🤲🥰😍
Eş sebebiniz neydi acaba eşinizin değerlerini yazabilir misiniz? Bizim morfoloji 2 yerinde hateketli %10 yavaş hareketli %10 ileri hareket 0 çift taraflı varikosel var

Evt hepimizin asilama günleri cok yakin ınsallah hepimiz hayırlı sonuclar aliriz.gelismeleride yazalim birbirimize fikirde vermis oluruz ben bide baya heyecanliyim🤲🤗
canim ya simdi geldim eve asilamam yaklasik 25 dk once falan yapildi ins pozitifi goruruz fakat moralim bozuk ve sizden bilgi almak istiyorum
Eş sebebiniz neydi acaba eşinizin değerlerini yazabilir misiniz? Bizim morfoloji 2 yerinde hateketli %10 yavaş hareketli %10 ileri hareket 0 çift taraflı varikosel var
canim islevsel problem bizimki spermle alakali degil sperm sayisi aman aman yuksek degil ama hareketlisi var fakat problem baska

Amin canım inş🙏🏻🙏🏻

Herkese merhaba
Benm de aşılamam bugün yapıldı. Bnde işlemden sonra 30 dk yattım. Bnm işlemden sonra karnım ve bacaklarım ağrıdı. Acaba normal mi? Sizlerde de oldu mu? Hemşireye sordum normal dedi. 2 hafta sonra gebelik testi yaptırın dediler. 19 Mayısa tekabül ediyo. Artık 20 Mayısta yaptırırm. Kızlar umarım hepimizinki tutar. Cidden çok yıpratıcı iğneler muayeneler… Birde size iğne ilaç verdimi dr nuz

Herkese merhaba
Benm de aşılamam bugün yapıldı. Bnde işlemden sonra 30 dk yattım. Bnm işlemden sonra karnım ve bacaklarım ağrıdı. Acaba normal mi? Sizlerde de oldu mu? Hemşireye sordum normal dedi. 2 hafta sonra gebelik testi yaptırın dediler. 19 Mayısa tekabül ediyo. Artık 20 Mayısta yaptırırm. Kızlar umarım hepimizinki tutar. Cidden çok yıpratıcı iğneler muayeneler… Birde size iğne ilaç verdimi dr nuz
Hayırlısı olsun canım hafif ağrı normal diyorlar evet işin psikolojik kısmı insanı yıpratıyor umarım güzel sonuçlar alırız 🤗

Herkese merhaba

Hayırlı olsun canım benim işlem sırasında ve o gün ağrım oldu ertesi gün geçti inşallah güzel sonuçlar alırız

Herkese merhaba
Hayırlı olsun cnm inşallah gebe kalırsın. Belirtilerinide yaz cnm bende yarin gidicem son ignemi vuricam bu akşam inşallah benimde cumartesi olur asilamam🤲🤗

Hayırlı olsun canım benim işlem sırasında ve o gün ağrım oldu ertesi gün geçti inşallah güzel sonuçlar alırız
İşlem sonrasında oldu. Ama şu an ağrım yok. Kendimi de dinlemek istemiyorum. Kaptırmakta istemiyorum. Kafayada takmak istemiyorum. Umarım becerebilirim 🙈
İnş canım hep güzel sonuçlar alırız🙏🏻 Sağlıklı hamilelik geçirip sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırım inş çok AMİN🙏🏻🙏🏻

Herkese merhaba
bnde dun yaptirdim karnimda agrik gibi bi agri var dunden beri bnimde 18 mayisa denk geliyo test ama bn dayanamam muhtemelem 10 gunden snra bi denerim muhtemelen bna ilac filan vermediler baska sebepten folic asit b12 falan baslanmisti onlara devam ediyirum hayirlisi insallah hepimiz pozitifi goruruz gercekten yipratici bunaltici bi sureç

İşlem sonrasında oldu. Ama şu an ağrım yok. Kendimi de dinlemek istemiyorum. Kaptırmakta istemiyorum. Kafayada takmak istemiyorum. Umarım becerebilirim 🙈
İnş canım hep güzel sonuçlar alırız🙏🏻 Sağlıklı hamilelik geçirip sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırım inş çok
canim asilama sonrasi eve geldim 20 dkya hemen yattim aksama kadar kalkmadim asilamadan 3 saat snra kasiklarimda bir kasilma ve gerilme oldu bir iki saat hareket etmekte zorlandim snrasinda ve suanda agirlik gibi bi agri var bakalim bekliyiruz ins

Herkese merhaba
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Ben daha o aşamaya gelmedim ama şimdiye kadar yaptığım iğneler bile batma ağrı yapıyor umut ediyoruz o da yıpratıcı. İnşallah tek seferde başarılı sonuçlar alırız. Kaç yumurta oluşmuştu aşılama günü bir şey dedi mi doktor?

İyi akşamlar ; ben de 7 mayısta ikinci aşılamamı olacağım ; adetin 3. Günü gonal f kullanmaya başladım bu akşam da qvitrelle ve gonapeptylden 2 tane oldum cuma aşılama İçin gideceğiz bu sefer olur inşallah; herkesten güzel haberler almak dileği ile :)

İyi akşamlar ; ben de 7 mayısta ikinci aşılamamı olacağım ; adetin 3. Günü gonal f kullanmaya başladım bu akşam da qvitrelle ve gonapeptylden 2 tane oldum cuma aşılama İçin gideceğiz bu sefer olur inşallah; herkesten güzel haberler almak dileği ile :)
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız 🤗🤲

Back
X