Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım göğüs hassasiyeti belirtiler arasında, regl ağrısı çekip hamile olduğunu görenler var. Bence umudu kesmek için çok erken.
Bilmiyorum ya normalde adet belirtimde boyle oluyordu ama şuan yürürkende rahatsiz ediyo birde ilac vermedigi icin olmiycakmis gibime geliyo buradaki herkes hemen hemen progestan vs kullanmis

Haklısın canım da işte hiç böyle hissedecek kadar akıntım olmamıştı , tedavim boşa gidecek sanırım doktorumu aradım mesaj attım cevap yok hala
İğneden sonra 36 saat sonra çatlama olması bekleniyor canım genelde. Çatlama olduysa bile yumurta şuan tüplerinde yolculuk ediyor ve tüpün en geniş kısmında da yaklaşık 24 saat boyunca sperm bekleyecek. Bir de akıntın hormon dalgalanmasından oluyor olabilir. Dr'una değilse bile hemşirelerine endişelerinden bahsetsen yardımcı olacaklardır.

İğneden sonra 36 saat sonra çatlama olması bekleniyor canım genelde. Çatlama olduysa bile yumurta şuan tüplerinde yolculuk ediyor ve tüpün en geniş kısmında da yaklaşık 24 saat boyunca sperm bekleyecek. Bir de akıntın hormon dalgalanmasından oluyor olabilir. Dr'una değilse bile hemşirelerine endişelerinden bahsetsen yardımcı olacaklardır.
Tamam çok teşekkür ederim vallahi siz böyle beni aydınlattıkca korkum azalıyor

Merhaba arkadaşlar Dün akşam yani salı 2300de çatlama iğnesi oldum , bugün sabah uyandığımda 1030 gibi akıntım geliyor losyon gibi hala daha gelmeye devam ediyor , aşılamam yarın persembe sabah 0800 de yapılacak , çatlama iğnesinden 24 saati geçmiş oluyor acaba erken mi yumurtladim , doktorum asilama gününe kadar ilişki yok demişti beklemeden değerlendireyim mi
Bekleyin bence yumurta çatlasada 36 saat yasiyo ve catlamasi igne sonrasi 24 saatle 36 saat arasi yani diktorlar bunu hesaplayarak yapiyo benimde aşilamadan sonra 3 gun kadar o akinti devam etti
Merhaba arkadaşlar Dün akşam yani salı 2300de çatlama iğnesi oldum , bugün sabah uyandığımda 1030 gibi akıntım geliyor losyon gibi hala daha gelmeye devam ediyor , aşılamam yarın persembe sabah 0800 de yapılacak , çatlama iğnesinden 24 saati geçmiş oluyor acaba erken mi yumurtladim , doktorum asilama gününe kadar ilişki yok demişti beklemeden değerlendireyim

Bekleyin bence yumurta çatlasada 36 saat yasiyo ve catlamasi igne sonrasi 24 saatle 36 saat arasi yani diktorlar bunu hesaplayarak yapiyo benimde aşilamadan sonra 3 gun kadar o akinti devam etti
Anladım çokk teşekkür ederim biraz daha sakinledim,su son bir saat kesildi akıntım

Merhabalar kızlar bende ayın 29 unda aşılama oldu. 2 yıldır evliyim ilk aşılama deneyimim. Bir iki gündür göğüs uçlarımda sızı var ve kasıklarımda hafif hafif ağrılar ar.

merhaba ben de 31 mayısta 2. aşılamamı oldum geçen seferkinde çatlatma iğnesinden sonra şişmeye başlamıştım göğüslerime el deymiyordu resmen karın bölgem şişmişti çok fazla baya yüzüm elim komple şişmiştim ama busefer hiç bir şişme etme ağrı yok ara ara yumurtalıklarıma ağrı sancı giriyor özellikle sağ tarafıma yumurtalarımda ordaydı zaten acaba bu sefer böyle olması ilaçların vs etki etmemesi mi diye düşünmeden edemiyorum çünkü vücudum çok normal şişme etme vs hiç birşey yok

merhaba ben de 31 mayısta 2. aşılamamı oldum geçen seferkinde çatlatma iğnesinden sonra şişmeye başlamıştım göğüslerime el deymiyordu resmen karın bölgem şişmişti çok fazla baya yüzüm elim komple şişmiştim ama busefer hiç bir şişme etme ağrı yok ara ara yumurtalıklarıma ağrı sancı giriyor özellikle sağ tarafıma yumurtalarımda ordaydı zaten acaba bu sefer böyle olması ilaçların vs etki etmemesi mi diye düşünmeden edemiyorum çünkü vücudum çok normal şişme etme vs hiç birşey yok
Ilaclati ilk defa kullaninca belki

Ilaci belki ilk kullaniminiz oldugu icin vucut oyle tepki vermis olabilir benim sadece karnımda şişkinlik aşiri olmustu ilk asilama ama tutmadi. Birde sizin şişkinlik hani anladigim kadariyla farkli olmus el vs şişmesi alerjik bişey olmuş olabilir. Şuanki tepkiler normal bence, benimde ilk asilamada vucudum farkli tepkiler vermisti kesin oldu dedim olmadi.Bunda hic bi belirti hic bisey yok. Yinede olumsuz dusunmeyin.Insallah olumlu haberler alirsiniz.

Merhaba geçen benim ilk aşılamam yapıldı bende de oldu bayağı kanama. Evet adet kanı gibi değildi ama lekelenmeden de bayağı faz

Merhaba geçen benim ilk aşılamam yapıldı bende de oldu bayağı kanama. Evet adet kanı gibi değildi ama lekelenmeden de bayağı fazlaydı.
Peki ne zaman asilama oldunuz. Kasiklarda ara ara agri varmi benim bugun 5 gun cok hafif sizlamalar oluyor.

Peki ne zaman asilama oldunuz. Kasiklarda ara ara agri varmi benim bugun 5 gun cok hafif sizlamalar oluyor.
Göğüs hassasiyetim vardı çok fazla onu unutmuşum. Başka da bir belirti olmamıştı. Şu an kist oluşmuş zaten bu ay beklemedeyim kist atılsın rahim dinlensin diye ilaç kullanıyorum. Muhtemelen adetten sonra ikinci aşılama olur.

Göğüs hassasiyetim vardı çok fazla onu unutmuşum. Başka da bir belirti olmamıştı. Şu an kist oluşmuş zaten bu ay beklemedeyim kist atılsın rahim dinlensin diye ilaç kullanıyorum. Muhtemelen adetten sonra ikinci aşılama olur.
Bebimde ilk asilamamda oyle olmuştu. Tutmadi sonra ilaclar kist yapmis dedi 1 ay bekledim şimdi 2.yu oldum bakalim bekliyorum.

Beklemek ne kadar sıkıcı ve yipraticiymis. Olmasa da aşılamada bi heyecan vardı en azından. Ilactan mi bilmiyorum resmen psikoljim bozuldu.
Benimde öyle bakalim bu sefer tutar inşallah. Sizin ne zamandir olmuyo neden olmuyo. Bebim 1.5 sebedir olmuyo sebepsiz infertikite dendi. Buda olmazsa 3. O da olmazsa tüp bebege gidicem artik

Ilaci belki ilk kullaniminiz oldugu icin vucut oyle tepki vermis olabilir benim sadece karnımda şişkinlik aşiri olmustu ilk asilama ama tutmadi. Birde sizin şişkinlik hani anladigim kadariyla farkli olmus el vs şişmesi alerjik bişey olmuş olabilir. Şuanki tepkiler normal bence, benimde ilk asilamada vucudum farkli tepkiler vermisti kesin oldu dedim olmadi.Bunda hic bi belirti hic bisey yok. Yinede olumsuz dusunmeyin.Insallah olumlu haberler alirsiniz.
şişlikler vs ilk aşılama da oldu zaten şuan yok hiç birşey sadece sağ yumurtalığımda yoğun bir sancı var

Kizlar kacincinci gununuzdesiniz,belirtiniz varmi.Benim 8. Gunum dun gec kasiklarim patliycak gibiydi ama gecti 😔
İlk seferle alakası yok, neredeyse hic bir belirti yok. Normalde reglden 9 gun once goguslerim hassaslasirdi 6 gun kalmasina ragmen hic bisi yok. Sindirim sistemim bir garip bu ara. Bir de 2-3 gundur erkenden uykum geliyor o kadar.

Back
X