Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun kasik agrimda kalmadi gayet normalim gogus hassasiyeti yoktu zaten siradan gunler ins devaminda belirtiler baslar

sadece kasik agrisi var vucut isisini anlamiyirum cunki usuyen biri hic olmadim baskada belirti yok gogusleri beklefim ama olusmadi negatif herhalde ya ins girurus pozitifi
Bnm de dün ayaklarım üşüdü çorap giydim normalde kışın bile çorap giymem ki ben

bugun kasik agrimda kalmadi gayet normalim gogus hassasiyeti yoktu zaten siradan gunler ins devaminda belirtiler baslar
Benim anlık kasığımda batma tarzında sancı oldu. Dediğim gibi çatlatma iğnesinden dolayı hassasiyet oluyo bnde zaten

Ewt çatlatma iğnesi ile hamilelik belirtileri aynı diye biliyorum bnde

kremsi bir akintim oldu catlatma ignesinden snra ya bnde catlatma ignesi etkisi pek gorulmedi sizde oldu mu
Bn de uzayan akıntı geldi sabah bayağıda yoğundu. Ben daha öncede çatlatma iğnesi olmuştum göğüs hassasiyeti oluyodu. Şu anda da var.

bnim hersey ilk ilk defa yaptirdim net bilgim olmamakla beraber net bir belirtimde kalmadi artik beklicem sonucu hayirlisi olur ins
Canım ben çatlatma iğnesi ve klomen de kullandım. Belirtileri çok çok yaşadığım ay hamile kalamadım. Ama diğer ayda hiçbir belirtim olmadı çok ümitsizdim hamileydim. Hiç belli olmuyo. Ve her kadında farklı belirtiler gösteriyo. İnş güzel sonuçlar alırız

Aynen hic bir belirti yasamayip hamile oldugunu testlerden ogrenenler var. Ayni sekilde bir suru belirtiyle hamile olmadigini. Bu ilaçlardan hcg hormonu yukseliyormus hatta bu sabah merak ettim hamilelik testi yaptım acaba yuksek mi hala diye mevcutta 50 kaset kadar oldugu icin cekinmiyorum 2. Cizgi silik de olsa cikti igneden olan hormonlarin vucuttan cikmasi 10 gunu buluyormus galiba.

Malesef ben de bundan dolayı yalancı pozitifi görmüştüm idrar testinde. Bu yüzden çatlatma iğnesinin etkisinin geçmesini bekleyip test yapmak lazım. Sonra hayal kırıklığına uğruyosunuz

Malesef ben de bundan dolayı yalancı pozitifi görmüştüm idrar testinde. Bu yüzden çatlatma iğnesinin etkisinin geçmesini bekleyip test yapmak lazım. Sonra hayal kırıklığına uğruyosunuz
29 Nisan çatlatma iğnesi 1 mayıs aşılama oldum az önce yaptım test silik bir çizgi çıktı yalancı mıdır sizce tecrübelerinize ve affınıza sığınarak soruyorum

29 Nisan çatlatma iğnesi 1 mayıs aşılama oldum az önce yaptım test silik bir çizgi çıktı yalancı mıdır sizce tecrübelerinize ve affınıza sığınarak soruyorum
Yalancı olabilir canım 1 hafta olmuş çatlatma iğnesi olalı. 3 gün sonra tekrar yap bakalım.
ben 7. Günde kanda vermiştim idrar testi pozitif çıkınca 7.50 çıkmıştı. 10-11. Gün değer düşmüştü

Yalandan da olsa 1 kerecik pozitifi görmüş olmak bile umut oldu

Merhaba arkadaşlar ben bugün tekrar gittim kontrole 2 yumurtam büyümüş sagda ve solda catlatma ignesi vurulucam otrivelle 18.00 de cumartesi sabahı aşılamam var inşallah bide doktor bugün yarın kasik agrin olabilir dedi sanırım catlama ignesiyle alakalı

Hadi inş canım inş tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…