- Konu Sahibi turuncu_girl
-
bugun kasik agrimda kalmadi gayet normalim gogus hassasiyeti yoktu zaten siradan gunlerBunlar çatlama ignesinin etkisi zaten dra sordum. Hamilelik belirtisi arama hiç canım, ben de 18’inde kan testi verecegim bat 2. güne denk geliyor gecikirse şüphelenirim. Sen de düşünme rahat ol dinlen. Görürüz inş.
Bnm de dün ayaklarım üşüdü çorap giydimsadece kasik agrisi var vucut isisini anlamiyirum cunki usuyen biri hic olmadim baskada belirti yok gogusleri beklefim ama olusmadi negatif herhalde ya ins girurus pozitifi
Benim anlık kasığımda batma tarzında sancı oldu. Dediğim gibi çatlatma iğnesinden dolayı hassasiyet oluyo bnde zatenbugun kasik agrimda kalmadi gayet normalim gogus hassasiyeti yoktu zaten siradan gunlerins devaminda belirtiler baslar
Ewt çatlatma iğnesi ile hamilelik belirtileri aynı diye biliyorum bndeBunlar çatlama ignesinin etkisi zaten dra sordum. Hamilelik belirtisi arama hiç canım, ben de 18’inde kan testi verecegim bat 2. güne denk geliyor gecikirse şüphelenirim. Sen de düşünme rahat ol dinlen. Görürüz inş.
bugun hic bisey yok bnde dun yuruyemiyodum bile.aramizda birgun var sanirim salı gunu oldum bnBenim anlık kasığımda batma tarzında sancı oldu. Dediğim gibi çatlatma iğnesinden dolayı hassasiyet oluyo bnde zaten
Ewt 1 gün aynı zamanda belli olur. Güzel haberler alırız inşbugun hic bisey yok bnde dun yuruyemiyodum bile.aramizda birgun var sanirim salı gunu oldum bn
kremsi bir akintim oldu catlatma ignesinden snra ya bnde catlatma ignesi etkisi pek gorulmedi sizde oldu muEwt 1 gün aynı zamanda belli olur. Güzel haberler alırız inşAkıntınız oldu mu peki
Bn de uzayan akıntı geldi sabah bayağıda yoğundu. Ben daha öncede çatlatma iğnesi olmuştum göğüs hassasiyeti oluyodu. Şu anda da var.kremsi bir akintim oldu catlatma ignesinden snra ya bnde catlatma ignesi etkisi pek gorulmedi sizde oldu mu
bnim hersey ilk ilk defa yaptirdim net bilgim olmamakla beraber net bir belirtimde kalmadi artik beklicem sonucu hayirlisi olur insBn de uzayan akıntı geldi sabah bayağıda yoğundu. Ben daha öncede çatlatma iğnesi olmuştum göğüs hassasiyeti oluyodu. Şu anda da var.
Canım ben çatlatma iğnesi ve klomen de kullandım. Belirtileri çok çok yaşadığım ay hamile kalamadım. Ama diğer ayda hiçbir belirtim olmadı çok ümitsizdim hamileydim. Hiç belli olmuyo. Ve her kadında farklı belirtiler gösteriyo. İnş güzel sonuçlar alırızbnim hersey ilk ilk defa yaptirdim net bilgim olmamakla beraber net bir belirtimde kalmadi artik beklicem sonucu hayirlisi olur ins
Aynen hic bir belirti yasamayip hamile oldugunu testlerden ogrenenler var. Ayni sekilde bir suru belirtiyle hamile olmadigini. Bu ilaçlardan hcg hormonu yukseliyormus hatta bu sabah merak ettim hamilelik testi yaptım acaba yuksek mi hala diye mevcutta 50 kaset kadar oldugu icin cekinmiyorumCanım ben çatlatma iğnesi ve klomen de kullandım. Belirtileri çok çok yaşadığım ay hamile kalamadım. Ama diğer ayda hiçbir belirtim olmadı çok ümitsizdim hamileydim. Hiç belli olmuyo. Ve her kadında farklı belirtiler gösteriyo. İnş güzel sonuçlar alırız
Malesef ben de bundan dolayı yalancı pozitifi görmüştüm idrar testinde. Bu yüzden çatlatma iğnesinin etkisinin geçmesini bekleyip test yapmak lazım. Sonra hayal kırıklığına uğruyosunuzAynen hic bir belirti yasamayip hamile oldugunu testlerden ogrenenler var. Ayni sekilde bir suru belirtiyle hamile olmadigini. Bu ilaçlardan hcg hormonu yukseliyormus hatta bu sabah merak ettim hamilelik testi yaptım acaba yuksek mi hala diye mevcutta 50 kaset kadar oldugu icin cekinmiyorum2. Cizgi silik de olsa cikti igneden olan hormonlarin vucuttan cikmasi 10 gunu buluyormus galiba.
29 Nisan çatlatma iğnesi 1 mayıs aşılama oldum az önce yaptım test silik bir çizgi çıktı yalancı mıdır sizce tecrübelerinize ve affınıza sığınarak soruyorumMalesef ben de bundan dolayı yalancı pozitifi görmüştüm idrar testinde. Bu yüzden çatlatma iğnesinin etkisinin geçmesini bekleyip test yapmak lazım. Sonra hayal kırıklığına uğruyosunuz
Yalancı olabilir canım 1 hafta olmuş çatlatma iğnesi olalı. 3 gün sonra tekrar yap bakalım.29 Nisan çatlatma iğnesi 1 mayıs aşılama oldum az önce yaptım test silik bir çizgi çıktı yalancı mıdır sizce tecrübelerinize ve affınıza sığınarak soruyorum
Yalandan da olsa 1 kerecik pozitifi görmüş olmak bile umut olduYalancı olabilir canım 1 hafta olmuş çatlatma iğnesi olalı. 3 gün sonra tekrar yap bakalım.
ben 7. Günde kanda vermiştim idrar testi pozitif çıkınca 7.50 çıkmıştı. 10-11. Gün değer düşmüştü
Canım inş gerçeğinide görürsünYalandan da olsa 1 kerecik pozitifi görmüş olmak bile umut oldu
Hadi inş canım inş tutarMerhaba arkadaşlar ben bugün tekrar gittim kontrole 2 yumurtam büyümüş sagda ve solda catlatma ignesi vurulucam otrivelle 18.00 de cumartesi sabahı aşılamam var inşallahbide doktor bugün yarın kasik agrin olabilir dedi sanırım catlama ignesiyle alakalı
Amin cnm inşallah hepimizin tutsunHadi inş canım inş tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?