- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Aynen öyle çok yıpratıcı bi süreçbnde dun yaptirdim karnimda agrik gibi bi agri var dunden beri bnimde 18 mayisa denk geliyo test ama bn dayanamam muhtemelem 10 gunden snra bi denerim muhtemelen bna ilac filan vermediler baska sebepten folic asit b12 falan baslanmisti onlara devam ediyirum hayirlisi insallah hepimiz pozitifi goruruz gercekten yipratici bunaltici bi sureç
Bnm aşılama yaptıktan hemen sonra karnım ve bacaklarım bayağı ağrıdı. Hatta bacaklarım titredi.canim asilama sonrasi eve geldim 20 dkya hemen yattim aksama kadar kalkmadim asilamadan 3 saat snra kasiklarimda bir kasilma ve gerilme oldu bir iki saat hareket etmekte zorlandim snrasinda ve suanda agirlik gibi bi agri var bakalim bekliyiruz ins
Ewt bugün oldumMerhaba aşılama oldunuz mu
İnş çok tşk lerHayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız
İnş güzel haberlerini bekliyoruz canımİyi akşamlar ; ben de 7 mayısta ikinci aşılamamı olacağım ; adetin 3. Günü gonal f kullanmaya başladım bu akşam da qvitrelle ve gonapeptylden 2 tane oldum cuma aşılama İçin gideceğiz bu sefer olur inşallah; herkesten güzel haberler almak dileği ile :)
AA bende bugün oldum sonuç için haberleşelim olur muEwt bugün oldum
Evet bugün bacak ve kasıklarım bay ağırdı ama şimdi şuan iyiyim aynı gün aşılama olmuşuz ne güzel umut oluruz birbirimizeŞu anda da kasık ve bacak ağrım var. Sizinde bacaklarınız ağrıyor mu
Aaaaa ne güsel tabiki de canımAA bende bugün oldum sonuç için haberleşelim olur mu
Ewt yaa hergün yazalım canım haberdar edelim gelişmeleriEvet bugün bacak ve kasıklarım bay ağırdı ama şimdi şuan iyiyim aynı gün aşılama olmuşuz ne güzel umut oluruz birbirimize
Özelden yzdım sana bakar mısınEwt yaa hergün yazalım canım haberdar edelim gelişmeleri
Nezaman test yap dedi doktor sana bana en dip en aşağ 12 gün bekle dediÖzelden yzdım sana bakar mısın
Canım 14 gün sonra yap dedi o gün de 19 mayısa tekabül ettiği için 20 mayısta yap ded hemşire.Nezaman test yap dedi doktor sana bana en dip en aşağ 12 gün bekle dedi
3. Güne kadar ağrıdı backlarm sonra geçtiŞu anda da kasık ve bacak ağrım var. Sizinde bacaklarınız ağrıyor mu
Canım bnde de hassasiyet var. Vurulduğumuz gonal f iğnede yapmış olabilir bnde öncede vardı çünkü. Ama daha öncede çatlatma iğnesi olduğumda göğüslerimde hassasiyet olmuştukizlar catlatma ignesi sizde bi bekirti olusturdu mu bnde hic bisey olmadi diger sayfalaeda gogus dilgunlugu filan dediler etkusi icin erken mi bnde mi bi etki etmedi
Ben de ertesi gün göğüslerde ağrı yaptı hala devam ediyor ama benim hep hassaslaşır böyle. Çatlatma iğnesi sonrası tek belirti bu degil; kasıkta hafif ağrı, yoğunlaşan akıntı ve vücut ısısında artış da oldu.kizlar catlatma ignesi sizde bi bekirti olusturdu mu bnde hic bisey olmadi diger sayfalaeda gogus dilgunlugu filan dediler etkusi icin erken mi bnde mi bi etki etmedi
Ben 3 gebelik geçirdim. Sonuncusu kimyasaldı. Ondan öncekilerde adete yakın bacaklarım ağrırdı hamileliklerimde de bacak ağrılarım olmuştu3. Güne kadar ağrıdı backlarm sonra geçti
sadece kasik agrisi var vucut isisini anlamiyirum cunki usuyen biri hic olmadim baskada belirti yok gogusleri beklefim ama olusmadi negatif herhalde ya ins girurus pozitifiBen de ertesi gün göğüslerde ağrı yaptı hala devam ediyor ama benim hep hassaslaşır böyle. Çatlatma iğnesi sonrası tek belirti bu degil; kasıkta hafif ağrı, yoğunlaşan akıntı ve vücut ısısında artış da oldu.
Bunlar çatlama ignesinin etkisi zaten dra sordum. Hamilelik belirtisi arama hiç canım, ben de 18’inde kan testi verecegim bat 2. güne denk geliyor gecikirse şüphelenirim. Sen de düşünme rahat ol dinlen. Görürüz inş.sadece kasik agrisi var vucut isisini anlamiyirum cunki usuyen biri hic olmadim baskada belirti yok gogusleri beklefim ama olusmadi negatif herhalde ya ins girurus pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?