Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle çok yıpratıcı bi süreç umarım güzel sonuçlar alırız

canim asilama sonrasi eve geldim 20 dkya hemen yattim aksama kadar kalkmadim asilamadan 3 saat snra kasiklarimda bir kasilma ve gerilme oldu bir iki saat hareket etmekte zorlandim snrasinda ve suanda agirlik gibi bi agri var bakalim bekliyiruz ins
Bnm aşılama yaptıktan hemen sonra karnım ve bacaklarım bayağı ağrıdı. Hatta bacaklarım titredi.
Bnde gelir gelmez yattım hatta uyumuşum lavoboya bile girmedim tuttum

İnş güzel haberlerini bekliyoruz canım

Şu anda da kasık ve bacak ağrım var. Sizinde bacaklarınız ağrıyor mu

kizlar catlatma ignesi sizde bi bekirti olusturdu mu bnde hic bisey olmadi diger sayfalaeda gogus dilgunlugu filan dediler etkusi icin erken mi bnde mi bi etki etmedi

kizlar catlatma ignesi sizde bi bekirti olusturdu mu bnde hic bisey olmadi diger sayfalaeda gogus dilgunlugu filan dediler etkusi icin erken mi bnde mi bi etki etmedi
Canım bnde de hassasiyet var. Vurulduğumuz gonal f iğnede yapmış olabilir bnde öncede vardı çünkü. Ama daha öncede çatlatma iğnesi olduğumda göğüslerimde hassasiyet olmuştu

Ben de ertesi gün göğüslerde ağrı yaptı hala devam ediyor ama benim hep hassaslaşır böyle. Çatlatma iğnesi sonrası tek belirti bu degil; kasıkta hafif ağrı, yoğunlaşan akıntı ve vücut ısısında artış da oldu.

sadece kasik agrisi var vucut isisini anlamiyirum cunki usuyen biri hic olmadim baskada belirti yok gogusleri beklefim ama olusmadi negatif herhalde ya ins girurus pozitifi

sadece kasik agrisi var vucut isisini anlamiyirum cunki usuyen biri hic olmadim baskada belirti yok gogusleri beklefim ama olusmadi negatif herhalde ya ins girurus pozitifi
Bunlar çatlama ignesinin etkisi zaten dra sordum. Hamilelik belirtisi arama hiç canım, ben de 18’inde kan testi verecegim bat 2. güne denk geliyor gecikirse şüphelenirim. Sen de düşünme rahat ol dinlen. Görürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…