Lcw ve ebebekte beğendim bir iki tane 1 yaş alırım büyük olsun biraz yaza kadar tam olur herhalde.Uyku tulumu almadım henüz ama instagramda bir hemşire owli 2.7 tog u öneriyordu
Ben zarada kalin tulum aldim ici polar disi kürk gibi o suan yetiyor birde astronotumuz var abiden kalma onu kullanicam kisa mont almiycam ama bakip almk gerekir bnce cocugun vucut tipine gore.Ya boydan kısalma olayı bizde de oluyor, onu çok iyi ayarlamış tek marka carters bence, büyük beden alıyorum, dar ve uzun kesimi, hem çocuğuma bol bol görünmüyor hem de kısacık kalmıyor hemen, bu arada mont alırken görüp almak daha iyi olur ama dimi? Bir de tek mont yeterli olur mu? Bizim buralar şimdiden soğudu, hırkasıyla çıkardım dün akşamüzeri yemeğe çıkarken, pişman oldum, babasının hırkasını da üzerine örttük battaniyesinden ayrıca
Ben esimle gitsem oglumda gelicek e bebek zaten mik miklaniyor onlar sıkılıyor.Bana afakanlar basiyorAynen bende hep int alıyorum özel aracımız olsa belki gidip alabilirdim de ama merkezde değilim toplu taşıma kullanmam gerek ona da hic gerek yok böyle bi zamanda
Lcw zaten beden konusnda dert.Bir tayt aldim 6 9 olmadi 9 12 aldim uzundu baya dun giydirdim tık oldu simdi ben lcwdan 9 12 alsam biliorm baska bisi buyuk olcak e oylr mi giydircm 6 9 alcam 1 aya olmiyck.Karman corman bisi bir sefer 6 ay citcitli body aldim etekli ayni anda e bebekten 2 farkli marka new born minnacik geldib1 sefer sigdi kizim icine digeri hala oluyor giydirsem.Kızlar kıyafet konuşmuşsunuz ben bu beden olayından anlamadım lcw 2 takım aldım 6-9 ay biri tam oldu biri baya büyük. Bide gece için uyku tulumu alıcam ama tog değeri kaç olmalı hiç bilmiyorum bide nerden almalıyım?
Gecen biride uyku tulumu onermis 490 liraydi.2 3 kis giyiyor diyo ama o kdr para tek seferde bir uyku tulumuna veremem acikcasiUyku tulumu almadım henüz ama instagramda bir hemşire owli 2.7 tog u öneriyordu
Kalınlığı anladığım kadarıylaKizlar tog degeri ne
Ben owli 1 tog aldım iki tane, uyku gurusu olandan, sonra ayaklı şekilde de kullanılıyor, beğendim. Zaten kaç derecede, hangi togda nasıl giydirmen gerektiği yazıyor.Kalınlığı anladığım kadarıylarahat arttıkça kalınlığı artıyor. Evinin sıcaklık derecesine göre tercihini yapacakmışsın. Ben de alacağım bakınıyorum ama karar veremedim bu tog değeri yüzünden owli mi alsam ne alsam
Ben h&m alayım, indirimdeymiş hem, iki tane alayım onlardanYani hm de 9-12 alabilirsin.
Kotonda bende tam kestiremiyorum kalibini kestirmeye calisiyorum salas mi dar mi diye
İki tane fazlaca kalın yeterli fekir diyr düşünüyorum, belki bir tane de yağmurluk gibi alırım, yeter. Ay aman alacağız ama tek kış giyinecek, ne acı aslındaBen zarada kalin tulum aldim ici polar disi kürk gibi o suan yetiyor birde astronotumuz var abiden kalma onu kullanicam kisa mont almiycam ama bakip almk gerekir bnce cocugun vucut tipine gore.
F&F diye bir marka vardi oglum bebekken kipalarda ben tum tulumlarini ordan alirdim ve carters gbi boy uzun en dardi ben cocuk yapmiycm die hepsini verdim.Suan o marka turkiyeddn cikti ne yazikki
Lcw zaten beden konusnda dert.Bir tayt aldim 6 9 olmadi 9 12 aldim uzundu baya dun giydirdim tık oldu simdi ben lcwdan 9 12 alsam biliorm baska bisi buyuk olcak e oylr mi giydircm 6 9 alcam 1 aya olmiyck.Karman corman bisi bir sefer 6 ay citcitli body aldim etekli ayni anda e bebekten 2 farkli marka new born minnacik geldib1 sefer sigdi kizim icine digeri hala oluyor giydirsem.
Kollar açık mı? Benimde bir an önce karar verip almam lazım asla üstünü örtemiyorumBen owli 1 tog aldım iki tane, uyku gurusu olandan, sonra ayaklı şekilde de kullanılıyor, beğendim. Zaten kaç derecede, hangi togda nasıl giydirmen gerektiği yazıyor.
Hm ye bakıyorum da indirimli hali bu muBen h&m alayım, indirimdeymiş hem, iki tane alayım onlardan
Yok olmadı çok şükür hemen emzirdim aşıyı olupDemek ki sorun değil o zaman herhangi bi sıkıntı olmadı demi
Ben bu sene mont almam henüz yürümediği için güzel durmaz hem de beli sırtı açılır. Onum yerine şişme tulum alacam kar tulumu gibi olanlardan onu da biraz büyük alacam ki kalın giyisileele giydiğinde sıkmasın. Gap, H&m, mango zara da gördüm bu dediğim gibi olanlardan.Kızlar ya bebişlerimize kışlık mont ne almalıyız? Öneriniz var mı?
Gecen biride uyku tulumu onermis 490 liraydi.2 3 kis giyiyor diyo ama o kdr para tek seferde bir uyku tulumuna veremem acikcasi
Bende gittim bugun canım anne sutu cok iyi gidiyor bir daha ki ay baslarız ek gidaya dedi.Kızlar doktordan çıktık, oğlum 7000 gr ve 67cm olmuş. Doktor ek gıdaya başlıyoruz dedi ben ama ilk 6 ay sadece anne sütü ama amademekle kaldım. Ben hep 5.Ayın sonunda başlatıyorum hiç sıkıntı yaşayanı görmedim, bu ay zaten tadım ayı dedi. Yoğurtla başlayıp sebze sonra da meyveleri 3 gün kuralına göre verelim, 6. ay kemik çorbası, zeytinyağı ekleme, yumurta sarısı gibi şeylere geçicez dedi
Bana da kırmızı meyve ve sebzelerden uzak dur dedi sadece, domates çilek gibi. Bilmiyorum ki ben hiç hazır değilim bu ay için, hep gelecek ay diye düşündüm. Yavaş yavaş başlarım belki ama bilemiyorum. Bu arada mama sandalyesine de oturtabilirsiniz dedi ben hala bebek arabası dışında destekli oturtmuyordum ona sevindimBende gittim bugun canım anne sutu cok iyi gidiyor bir daha ki ay baslarız ek gidaya dedi.
Ben uzaniyor biz yerken deyince o zaman mesela kendi yaptigin yogurttan sebzelerden tattiralim ama meyve kesinlikle vermiyoruz dedi.
Sebzeyi de hasla fileye koy eline ver dedi.
Ya da kabagı pure yap icine azicik zeytinyagı koy dedi ama bunlar az tadimlik dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?