“Soğuk hava yok yetersiz giyisi vardır” demişler. Aşırı soğuk ayaz olmadığı sürece 10 derecenin üstündeki her havada çıkar dedi bana doktoru ancak süresini kısıtlarım.Evet ya çok mantıklı, dün sen deyince baktım zaten, ben de böyle bir şey alayım, bi böyle kalın, bir tane de baharlık gibi alayım yeter bence, malum ankarada çocuğu pek dışarı da çıkarmak istemez insan
Benim oğlumunda alerjisi var bende nasıl başlıcam neyle başlıcam hiç bilmiyordum. Valla buraya yazarsan banada fikir olurMerhaba kızlar biz tadımlara başladık dün ve bugün patates ezip anne sütüyle karıştırıp verdim sevdi gibi bakalımdaha sonra kabak deneyeceğim. İlk sebzelerden gitmeyi düşünüyorum burda okuduğum doktor yorumları mantıklı geldi baya. Daha sonra neler verebilirim tavsiyeleriniz neler sebzelerden? Pirinç ununu irmiği falan ne zaman kullanmalıyım sizce? Bir de süt alerjimiz olduğu için yoğurt yediremeyecegim acaba anne sütünden yoğurt yapan var mı daha önce?
Patatesten başladım sadece bir çay kaşığı haşlanmış patatesi anne sütüyle biraz muhallebi kıvamına getirdim azar azar ne çok ac ne de çok tokken verdim bakalım kötü bir tepki yok vücudunda şimdilik göreceğiz :) avokado ya baktım da alerjik bebekler için dikkat edilmesi gerek yazıyordu belki bir tırnak ucu kadar denerim birşey olmazsa bir çay kaşığı veririm. Biz test yaptırdık deri testi ve kan testi. İnek sütü verilen yer kızardı, şişti. Öylelikle koydular teşhisi. Bakalım bir daha ki kontrol 2 ay sonraBenim oğlumunda alerjisi var bende nasıl başlıcam neyle başlıcam hiç bilmiyordum. Valla buraya yazarsan banada fikir olurbi de siz test yaptırdınız mı
Ayy çok tatlıymış markası ne acaba. Bende bu tarz bişey düşünüyorum.Eki Görüntüle 2913872
Şu tarz bi şey düşünüyorum.
Deri testi ne kadar sürüyo benim bebeğim pek durmuyo yani sabit mi durması lazım . Tek kan testi yapılsa yeterli olmaz mıPatatesten başladım sadece bir çay kaşığı haşlanmış patatesi anne sütüyle biraz muhallebi kıvamına getirdim azar azar ne çok ac ne de çok tokken verdim bakalım kötü bir tepki yok vücudunda şimdilik göreceğiz :) avokado ya baktım da alerjik bebekler için dikkat edilmesi gerek yazıyordu belki bir tırnak ucu kadar denerim birşey olmazsa bir çay kaşığı veririm. Biz test yaptırdık deri testi ve kan testi. İnek sütü verilen yer kızardı, şişti. Öylelikle koydular teşhisi. Bakalım bir daha ki kontrol 2 ay sonra
Merhaba konu aramalarında denk geldim yazmadan geçmek istemedim benim kızımın çoklu besin alerjisi vardı 6 hafta diyet yaptım ve Ankara’da sehir hastanesinde bir doktor açtırdı diyeti deri testi tekrar edildi ve kan testi . Deri testi 43 günlükken koldan yapıldı 2 aylıkken tekrar edildi o da sırtından bu daha kolaydı.Deri testi ne kadar sürüyo benim bebeğim pek durmuyo yani sabit mi durması lazım . Tek kan testi yapılsa yeterli olmaz mı
Hareketli kitaplari ogluma almistim koca bir set onlari sakliyorumBu arada kızlar amazon da hareketli kitaplar yarı fiyatına düşmüş 15 liraya falan geliyor bir tanesi ortalama. Biz iş bankası 'nınkileri aldık sonra kullanırız diye, arada okuyorum Fisher-Price' ın hışır kitabından daha çok ilgisini çekti uzun uzun inceliyor resimleri. Hem sayfalar çok kalın olduğu için istediğiniz gibi önüne koyabilirsiniz yıpranmıyor
Yok ilk bebeğimSenin 3. Muydu canım
Evimize yakın bir kitapçı var ordan gidip gözümün seçtiği kitapları aldım yerde yatıp birlikte resimlerine bakıyoruz bir taraftan da ben seslendirerek okuyorum. Çok hoşuna gidiyor gülüyor. Özellikle gözlerin üç boyutlu olduğu( oyuncak hayvan göÜ gibi) kitaplar çok ilgisini çekiyor. Hem ben de kendimi iyi hissediyorum.Bu arada kızlar amazon da hareketli kitaplar yarı fiyatına düşmüş 15 liraya falan geliyor bir tanesi ortalama. Biz iş bankası 'nınkileri aldık sonra kullanırız diye, arada okuyorum Fisher-Price' ın hışır kitabından daha çok ilgisini çekti uzun uzun inceliyor resimleri. Hem sayfalar çok kalın olduğu için istediğiniz gibi önüne koyabilirsiniz yıpranmıyor
Uzun mu sürüyor peki sabit mi durması gerekiyor bebeğinMerhaba konu aramalarında denk geldim yazmadan geçmek istemedim benim kızımın çoklu besin alerjisi vardı 6 hafta diyet yaptım ve Ankara’da sehir hastanesinde bir doktor açtırdı diyeti deri testi tekrar edildi ve kan testi . Deri testi 43 günlükken koldan yapıldı 2 aylıkken tekrar edildi o da sırtından bu daha kolaydı.
Mangıydu sanırm ama eksi sezon stokta olmayabilir. Ben bu tarz diye görüntü amaçlı attım. Krem rengi var bu sezon hm de de pembesi. Tchibo ya da gelirmiş. Oraya da bi bakacamAyy çok tatlıymış markası ne acaba. Bende bu tarz bişey düşünüyorum.
Evet 15 dk bekledi sırtı açık şekilde omzuma yasladım basını gezidirdim sürekli zor gelmedi o yüzdenUzun mu sürüyor peki sabit mi durması gerekiyor bebeğin
Deri testi daha net sonuç veriyormuş kana göre. Benim bebeğim de baya hareketli ama ben testten önce güzelce doyurdum baya sakinledi normalde veryansın eder kolunu bacağını zorla tuttuğumuzda ama şükür gelip geçeni izlerken uyudu 20 dk bekledi kolunda. Durmazsa sırttan yapıyorlarmış zaten.Deri testi ne kadar sürüyo benim bebeğim pek durmuyo yani sabit mi durması lazım . Tek kan testi yapılsa yeterli olmaz mı
Anladım canım mecbur yapılcak zaten bi şekilde neye alerjisi var bilip hareket etmek çok daha iyiDeri testi daha net sonuç veriyormuş kana göre. Benim bebeğim de baya hareketli ama ben testten önce güzelce doyurdum baya sakinledi normalde veryansın eder kolunu bacağını zorla tuttuğumuzda ama şükür gelip geçeni izlerken uyudu 20 dk bekledi kolunda. Durmazsa sırttan yapıyorlarmış zaten.
Aynen öyle alerjiden anlayan bir doktora gitmiştik normal çocuk doktoru. O bana süt ürünleri ve yumurta keza kırmızı ve beyaz eti de yasaklamıştı. Sonra alerji doktoruna gittik test yapildi yumurtaya çıkmadı çok şükür. Yumurta ve tavuk etini de kesseydim sütüm baya azalırdı heraldeAnladım canım mecbur yapılcak zaten bi şekilde neye alerjisi var bilip hareket etmek çok daha iyi
Sağol canım aldım hemen 6 tane prime üyelelerine ayrıca da indirim varmış gelsinler de her gün okuyayımBu arada kızlar amazon da hareketli kitaplar yarı fiyatına düşmüş 15 liraya falan geliyor bir tanesi ortalama. Biz iş bankası 'nınkileri aldık sonra kullanırız diye, arada okuyorum Fisher-Price' ın hışır kitabından daha çok ilgisini çekti uzun uzun inceliyor resimleri. Hem sayfalar çok kalın olduğu için istediğiniz gibi önüne koyabilirsiniz yıpranmıyor
Rica ederimSağol canım aldım hemen 6 tane prime üyelelerine ayrıca da indirim varmış gelsinler de her gün okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?