2021 Nisan Anneleri

Hişç duymadım böyle birşey genelde uykuya dalamıyor ne diye aratmalıyım bazen emince uyuyor bazen uyumuyor ama uyusa bile Zor uyuyor

Günaydın hanımlar, benim kız komik bir şekilde ağzını oynatıyor aynı bizim konuşma şeklimiz gibi aynı şu şekil ilk önce baktım ağzında bir şey mi var diye ama yok. Gün içinde sürekli böyle 1-2 gündür, komigime de gitmiyor değil
Acaba bizi mi taklit ediyor?

Bence de taklit başladı biz karşılıklı buu yapıp tükürcükler çıkarıyoruz bi de bazen emzirmeden önce nam nam yapalım diyorum uzun süredir emmek isteyince mam diyor

Biz daha başlamadım ek gıdaya bu haftaiçi doktor kontrolü var ondan sonra başlarız diye düşündüm. Zaten alerjik bi bebek bende diyet açmaya başlıcam doktora danışmadan başlamak istemedim. Kızlar gün içinde kaç kez uyutuyorsunuz. Kızım normalde 3 kez uyuyordu ama artık son gündüz uykusunu istemiyor beşiğine koyduğum an uyanıyor acaba 2 kez uyutsam az mı olur?

Yarenim dışı cikti 44 cm kafası bingildagikiz hala 3 e yakın büyük kafamız 44 cm. E diyor bedeni büyük:)

6aylik aşıdan sonda 2.gujumuz bayağı hzuursuz

Ek gida 5.gunumuz kabakla basladim

İki yeter diye okumuştum 6 aydan itibaren.Tabi her çocuk farklı. Ne zamandırdan beri diyettesin canım

Bizim de 3ten 2ye düştü gündüz uykusu. Ben de diyet açmayı denedim doktor tavsiyesiyle ilk önce fırınlanmış yoğurt içeren kek poğaça vb dedi doktor. Başladım ama hafif kustu bir de bir kez kakasında çok değil pembemsi bir kan gördüm kestim malesef çok heveslenmistim, sevinmiştim ilk 3-4 gün bir şey olmayınca Size doktorunuz nasıl açmanızı tavsiye etti?

Ben bu anlattığını farkında olmadan yapıyormuşum aslında.

Bizimde önce fırınlanmış yoğurtlu kek vb dedi doktor ama pazartesi gidince sırayı söyler artık. Daha önce bana doktor kusma, ciltte hafif kızarıklık falan değil direkt kakada kan yada mukus takip edicez dedi. Bakalım gidince tekrardan yazarım buraya.

Uzun süredir benim kızım da 3.uykuya direniyor uyumuyor, denk gelirse arabada uyuyor sadece

Yarenim dışı cikti 44 cm kafası bingildagikiz hala 3 e yakın büyük kafamız 44 cm. E diyor bedeni büyük:)

6aylik aşıdan sonda 2.gujumuz bayağı hzuursuz

Ek gida 5.gunumuz kabakla basladim
Bizimkinindee disi var 1 ayi gecti simdi 2.baslamisBingildak bizim baya kuculdu 42 cm kafa bingildak 1in altina indi ama notlrmal sanirim doktor bisi demedi. 6 ay asisi bizide cok zorladi.
Afiyet olsun sevmistr ins bnm kizim sevmedi

Bizimkinindee disi var 1 ayi gecti simdi 2.baslamisBingildak bizim baya kuculdu 42 cm kafa bingildak 1in altina indi ama notlrmal sanirim doktor bisi demedi. 6 ay asisi bizide cok zorladi.
Afiyet olsun sevmistr ins bnm kizim sevmedi
Maasallah aynı bugün havuç patates elma yaptim tükürdü hep

Bende yavaş yavaş aciyordum daha doğrusu ben yiyordum 3 gün felan bisey olmadi bugün kakaa kan vardi

Kizlar merhaba uzun bir aradan sonra yazmak istedim bebisler buyudu yari yasini aldi cogunun disi de cikti gecen yil bu zamanlar cinsiyeti konusuyorduk burda gunler ne cabuk geciyor

Evlatlarimiz simdi kucagimizda yanimizda ne zorluklar atlattik doguruncaya kadar ve sonrasinda neler cektik rabbim evlatlarımizi korusun insallah cok iyi birer ebeveyn oluruz çocuklarımız cok iyi yerlerde olurlar.

Bunca skntya ragmen evlatlarinin bir gulusune kalbi sicacik sevgiyle dolan anneler iyiki varsiniz yuzunuzden gülücük eksik olmasin

Cok gecmis olsun benim kizimde olmustu anlamistim ben doktorda 6.hastalik demisti bizde cok dokuntu olmadi ellerinde ve birazcik vucutta vardi 1 haftada bitiyor ama bizde ayak tirnaklarina vurmustu doktordda soyledi tirnaklarindan dokulen oldu halada o dokulenler duzgun uzamazlar

Bizim uykularimizda oyle cok yorucu gercekten anlaiyorum sizio bay bay night arastirdim kullananlar memnun ama belemedim bende doktor dislerden oluyor bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…