Çatlak hemen farkediliyor alerjidir. Bence doktora haber ver. Kaka örneği vermişmiydinBizde çatlak mi alwrjimi bilemediler geçici alerji dediler.
Canim ben 4 aydir diyet yapıyorum meselacorba yoğurtlu sıkıntı uok ama sade yoğurt peynir var. Lor peynire yok mesela. Ondan geçici dediler.Çatlak hemen farkediliyor alerjidir. Bence doktora haber ver. Kaka örneği vermişmiydin
Bizde de durum aynı çatlak da var fakat alerjisi de testle onaylandı. Diyet açarken catlaktan mi oldu alerjiden mi oldu karıştıBizde çatlak mi alwrjimi bilemediler geçici alerji dediler.
Sonradan katıyorum içine pisirilmemeliBu soruya cevap verebilecek var mi acaba?
Dissiz dedeler gbi geveliyo ağzını dimi çok komik oluyoGünaydın hanımlar, benim kız komik bir şekilde ağzını oynatıyor aynı bizim konuşma şeklimiz gibiaynı şu şekil ilk önce baktım ağzında bir şey mi var diye ama yok. Gün içinde sürekli böyle 1-2 gündür, komigime de gitmiyor değil
Acaba bizi mi taklit ediyor?
Evet fito ve anestol pomad. Sürmedim geçen 1 di yien 2 3 olmus ondanda ağrısı olabilir 2bgundur feci. Tadimida bıraktım. beni alerji bolmune sevk etmesi kilosu çok iyi diye bende uzak duruyorum neyse 2 3gun yedim yine çıldırdı yemicemBizde de durum aynı çatlak da var fakat alerjisi de testle onaylandı. Diyet açarken catlaktan mi oldu alerjiden mi oldu karıştıKrem verdi mi doktor poposu için
Benim oglumda oyle surekli agzini kitliyo hicbisey yediremiyorum su bile dedigin gibi dogru duzgun icmiyo hergun kac kere degisik seyler deniyorum ama yok yemiyo bende kendimize yaptigimiz corbadan verim dedim baya baya icti sasirdim ona yaptigim mamalari pureleri reddediyo bizim yedigimiz seylerin tadini istiyo bence sende bi dene iki uc kasikda olsa o sekilde kasigi alisir diye dusunuyorumKızlar bebeğime hiç bişey yediremiyorum bir bebek hiç mi bişey sevmez yemez ya bi kaç haftadır tadımlık veriyordum ağzına sürüyorduk öğürüyordu falan şimdi ağzını kilitliyor resmen kaşık sokamıyoruz elimle ezip veriyorum öyle verince o kadar reddetmiyor onu da çıkarıyor suya bile nazlanıyor.hiç kilo almamış zaten 2 aydır 500 gram alıyordu bu ay sıfır yani.ilk aylarda 1500 1800 gram alan çocuk gitti sanki bambaşka bi bebek geldi.gaz desen hiç geçmiyor. Napıcam ne yediricem sürekli düşünüp duruyorum
Hosgeldiniz:))Merhabalar
Asagi yukari 2 aydir Ankara'dayim. Hamilelik takibim ve dogumum Ingiltere'de oldu. Bana gore orada saglik sistemi hantal olup ve benim alisik oldugum gibi de olmayinca cok stresli gecti surec. Ayda bir mezurayla gobegim olculerek gecti gitti, simdi dusundukce hala icim urperiyor. Yalniz en basindan tek bir ucret odememistik dogum da dahil. Ustune bir de 36+6da 32 hafta olculerinde 2 kilo, minicik bir bebek dunyaya getirince, tek basima bebek bakim surecine alismam hayli zaman aldi.
Simdi Ankara'da kostur kostur hem bebegim icin hem de kendim icin doktor arayisina girdim. Arkadaslarinin tavsiyeleriyle bir iki doktor gorduk. Simdi de burada olup bitenlere inanamiyorum!!! Paylasmayayim dedim de dayanamadim icimi dokmek istiyorum. Istedigimiz doktoru secme ozgurlugumuz olmasi cok guzel tabi ama nereye gitsek her yer ticarethane olmus. Cok kisa surede verdigimiz paralara inanamiyorum. Mesele sadece para degil tabi ki, ek gida konusunu sordum ornegin, elime Bepantol'un hazir brosurunu tutusturdu ve baska esantiyon bazi urunler verip gonderdi. Sadece onlem amacli yapilan rutin muayeneler bunlar. Ekonominin durumu ortada tabi ama artik hastanelerin ve bizim gordugumuz doktorlarin insanlara yaklasimi sadece musteri gozuyle olmus.
Bir doktor daha gorecegiz o da Kasim sonuna randevu verdi. Guvenecegimiz birini bulana kadar cok fazla zaman ve para kaybediyoruz. Icim asla rahat degil. Tum sureci burada yasamis olanlar nasil bas ediyorsunuz, nasil altindan kalkiyorsunuz. Cok zor! Musteri olmakla kendini guncellemeyen yavas bir sistem arasinda bir yer yok mu yani.
Kendimize yaptığıma tuz atmadan ona ayırsam olur aslında bakalım öyle ağzını açacak mı beyefendi aç oluncada iyice huysuzlanıyor doktorda alıştır süt yetmez artık bak hiç kilo almamış dedi inşallah öyle böyle derken yemeğe alışırlarBenim oglumda oyle surekli agzini kitliyo hicbisey yediremiyorum su bile dedigin gibi dogru duzgun icmiyo hergun kac kere degisik seyler deniyorum ama yok yemiyo bende kendimize yaptigimiz corbadan verim dedim baya baya icti sasirdim ona yaptigim mamalari pureleri reddediyo bizim yedigimiz seylerin tadini istiyo bence sende bi dene iki uc kasikda olsa o sekilde kasigi alisir diye dusunuyorum
Hosgeldin öncelikle şunu soyleyim Türkiye ticarethane. Özellikle ankara İstanbul bile burdan ucuz.Merhabalar
Asagi yukari 2 aydir Ankara'dayim. Hamilelik takibim ve dogumum Ingiltere'de oldu. Bana gore orada saglik sistemi hantal olup ve benim alisik oldugum gibi de olmayinca cok stresli gecti surec. Ayda bir mezurayla gobegim olculerek gecti gitti, simdi dusundukce hala icim urperiyor. Yalniz en basindan tek bir ucret odememistik dogum da dahil. Ustune bir de 36+6da 32 hafta olculerinde 2 kilo, minicik bir bebek dunyaya getirince, tek basima bebek bakim surecine alismam hayli zaman aldi.
Simdi Ankara'da kostur kostur hem bebegim icin hem de kendim icin doktor arayisina girdim. Arkadaslarinin tavsiyeleriyle bir iki doktor gorduk. Simdi de burada olup bitenlere inanamiyorum!!! Paylasmayayim dedim de dayanamadim icimi dokmek istiyorum. Istedigimiz doktoru secme ozgurlugumuz olmasi cok guzel tabi ama nereye gitsek her yer ticarethane olmus. Cok kisa surede verdigimiz paralara inanamiyorum. Mesele sadece para degil tabi ki, ek gida konusunu sordum ornegin, elime Bepantol'un hazir brosurunu tutusturdu ve baska esantiyon bazi urunler verip gonderdi. Sadece onlem amacli yapilan rutin muayeneler bunlar. Ekonominin durumu ortada tabi ama artik hastanelerin ve bizim gordugumuz doktorlarin insanlara yaklasimi sadece musteri gozuyle olmus.
Bir doktor daha gorecegiz o da Kasim sonuna randevu verdi. Guvenecegimiz birini bulana kadar cok fazla zaman ve para kaybediyoruz. Icim asla rahat degil. Tum sureci burada yasamis olanlar nasil bas ediyorsunuz, nasil altindan kalkiyorsunuz. Cok zor! Musteri olmakla kendini guncellemeyen yavas bir sistem arasinda bir yer yok mu yani.
Sırf kilosu iyi diye mi yani mesala benimkinin de iyi ama alerjikEvet fito ve anestol pomad. Sürmedim geçen 1 di yien 2 3 olmus ondanda ağrısı olabilir 2bgundur feci. Tadimida bıraktım. beni alerji bolmune sevk etmesi kilosu çok iyi diye bende uzak duruyorum neyse 2 3gun yedim yine çıldırdı yemicem
Geçenlerde okudum kilosu 11 demiştin değil mi? Persentili kaç? İlk doğum kilosu ne kadardı? Doktorlar bu duruma ne diyorlar?Sırf kilosu iyi diye mi yani mesala benimkinin de iyi ama alerjik
Aynen seninkine yakın zaten ama işte anlatamıyorum neyse anlattigima göre zaten dedi geçici birsey bakalım ne olacakSırf kilosu iyi diye mi yani mesala benimkinin de iyi ama alerjik
4.260 doğdu zaten kilolu doğdu yaniGeçenlerde okudum kilosu 11 demiştin değil mi? Persentili kaç? İlk doğum kilosu ne kadardı? Doktorlar bu duruma ne diyorlar?
İnşallah geçicidr canımAynen seninkine yakın zaten ama işte anlatamıyorum neyse anlattigima göre zaten dedi geçici birsey bakalım ne olacak
Gerçekten hastaneler ticarethane gibi, ilgili doktor bulmak zor. Aynen benm doktorda boy kilo ölçümü yaptı aşılar için hemşireye yönlendirdi. Menenjit aşılarının adını yazdı araştır karar ver dedi. ek gıda için elime broşörü tutuşturdu ben şok. Emzirme danışmanından randevu alın, ek gıda hakkında detaylı bilgi verir dedi. Yani ona da para ödeyeceksin. Çocuk doktorumuza boy kilo ölçümü için para veriyor gibi hissettim bunu sağlık ocağı da yapıyor zaten. Ki hemşiremiz çok daha ilgili. Doktor değiştirmeyi düşünüyordum bu son muayene sonrası kesin karar verdim.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?