• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kaç haftalıksın şuan ben 9.hafta gittiğimde kalp atışını dinletti ama biranda büyümüş geldi gözüme sonra 12de gidince tarama için çok şaşırdım daha da büyük geldi hatta doktor dediki bu çocuk büyümüş ya kızımda öyle değildi milyondu hep, ama kızıma sordu sen ne istiyorsun diye kızım da kız dedi doktorda güldü msj alınmıştır dedi bi acaba dedim😁 bak 9hftalık usg side bu 😁
Bn gördüğümde küçük nokta gibiydi dahada hiç görmedim 11 haftalık olacağım pazar günü. 😂

Günaydın kızlar 🌸
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda 🙁
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildim 😢 Kötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba 🥺

Günaydın kızlar cinsiyetleri konuştukça benim bilinçaltımda yer etmiş olacak ki ilginç bir rüya gördüm 😁 kız bebeğim olmuş ama pipiside var 🤭 ya nasıl olur bu kız mı erkek mi diyorum şaşırıyorum falan öyle garip bir rüyaydı hayır olsun inşallah 🤲

Günaydın kızlar cinsiyetleri konuştukça benim bilinçaltımda yer etmiş olacak ki ilginç bir rüya gördüm 😁 kız bebeğim olmuş ama pipiside var 🤭 ya nasıl olur bu kız mı erkek mi diyorum şaşırıyorum falan öyle garip bir rüyaydı hayır olsun inşallah 🤲
Valla bugece ruya gormedim ilk kez ne rahat uyumusum😂cinsiyetle ilgili her aksam ruya goruyodum 🙈Hayir olsun senin ruyanda insallah

Muhittin Muhittin bacim daha bitmedimi ceza ya cok uzun sürdu valla pat die gelip ben yokken cinsiyeti bile ogrendim dicen bu gidisle😂
Screenshot_2020-09-26-09-17-24-210_com.android.chrome.webp

Bizi izliyor garibim 😁

Günaydın kızlar 🌸
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda 🙁
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildim 😢 Kötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba 🥺
Baş ağrısı bende de oluyo nerdeyse her gün ama cok normal internete hiç bakma ya beyin kanaması der ya tümör tövbe est :KK57::KK19:

Kiz durr senin koca karantinada degilmi? adam dicek hem beni birakti gitti hemde yavrumuzu görmeye gidiyo 😄 güzel haberlerle gel🥰
Napayım canm girmeseymiş oda ben dedm ona gitme diye :KK70: evimden barkımdan etti beni kactim arkadaşıma yerlestim:KK70: video göndercem ama sevabına:KK76:

Benim de çarşamba günü kontrole gideceğim 😍 böyle güzel haberler cinsiyetler geldikçe heyecanlanıyorum😅 Herkese hayırlı olsun kızlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 ikili taramayı kendi kadın Doğum doktorunuz yapıyor değil mi yoksa başka bir yere mi yönlendiriyor kızlar
aminn. Benim kendi doktorum yaptirdi herseyi.

Kızlar bende toksoplazma ıgg 12 çıkmıştı sonra ıgm ye de bakıldı o da 2,66 çıkmış o da pozitif yani :KK43: çok moralim bozuldu şimdi bide avidite testine bakılcak nekadar süre öncegeöirdiğime bakılacakmış
Slm cnm bu kedi enfeksionu denilen seymi ? Benim dr um da bakdi ben daha bu hastaligi gevirmemisim o yuzden cig et balik elleme ve yeme dedi ayrica gecirmissen daha rahat olabilirsin.. sadece hamilelik icinde gecirmemissindir ozman allah korusun sagirlik filan oluyormus bebekde

Hahahahha evet o da söyledi ama çoğunluk öyle dedi, ikra meyra da net değil ama kız gibi dedi o yüzden tamam dedim bende kesin kız bu 😄😄
Şeyi merak ediyorum sen makas bıçak testi, rus takvimi, Çin takvimi vs baktın mı 🤣
ay ben seneler önce yüzük testi yapmistim 2 erkek cikmisti ve oldu 🤭

Back
X