2021 Nisan Anneleri

Burda bı oğlum olsun diye bsy söyledim cahil mahil denildi burda makara olsun diye konuşma yaptım kimse kimsenin içini bilmez rabbim nasip etti diye o kadar çok mutlu oldum ki evet sorsalar isterim oğlum olsun ama olmuyor diyede ağıtlar yakmam size tek bişey demiyorum burda bayadir varım tek 1 kere oğlum olsun demedim hep hayırlısı dedim 1 kere söyledim diye bütün herkes üstüme geliyor diyecek bsy bulamıyorum

Kuzum niye üzüldün kınamadıki seni kimse yanlış anladın sen bende ikinci nasip olursa tabiki farklı isterim.kim istemez ki üzülme.nolur gitme de

Canım ne alaka inan ki çok üzüldüm.ben buradaki hiç bir yazımı senin yazına istinaden yazmadım.Bu benim haddime değil ki.Ben kaynana elti görümce arkadaş diye bahsedilen kişilere yazdım.Arkadaşlar bahsetmiş ya eltim böyle yaptı kaynanam böyle yaptı diye.Onlar için yazdım.Ben de çok duydum kayınvalidemden arkadaşımdan eltimden laflar.Şaşırıyorum işte bu cahillere.yoksa tabiki insan hep kendinde olmayanı ister bu çok normal.Belki ben bu kadar olumsuzluk yaşamasaydım benimde içimden cinsiyet geçerdi ya da bi isim geçerdi.Bunlar normal şeyler ben kendi olumsuzluklarımı yazdım ve hiç seninle alakalı değil.Ben burada hiç bir anneyi üzmek istemem kusura bakma

Kuzum niye üzüldün kınamadıki seni kimse yanlış anladın sen bende ikinci nasip olursa tabiki farklı isterim.kim istemez ki üzülme.nolur gitme de
Bak sen biliyorsun ben bugüne kadar illa erkek istiyorum yada oğlum olsun diye tutturmadim ilk defa burada makarasina konuşma yapıyorduk onlar o kadar kırıcı ki benm 1 tane kızım var dünyalara değişmem 10 tane kızımda olsa hiç birinin tırnağını 1 erkeğe değiştirmem evlat sonuçta dersimi aldım ama bida asla böyle şeyler konuşmam ztn

Gerçekten arkadaşı düşünerek bir yazı yazmadım ben cinsiyetini bile bilmiyorum evladının.Onun yazısının üzerinde arkadaşlar bahsetmiş insanların davranışlarıyla ilgili onlar adına yorum yaptım.Diyorum ya burada kimsenin lafının üzerine sataşmak laf söylemek benim haddim değil herkes yaşadığını yazıyor.Üzüldüm gerçekten

Bende çok çektim kaynanamdan görümcem 12 yaşında en büyük kaynanaligi o yaptı eşimin yanında hiç biri ağzını acamaz korkudan ama eşimin arkasından yapmadıklarını birakmiyorlardi şuan bile kaynanam üst katimda konuşmuyorum cinsiyet ayrımı felan yazman bnm yazdıklarımdan dolayı sandım çok üzüldüm hiç bı zmn ayrım yapmadım yapmamda

Kız senin hormonlarını yerim ben sen valla üstüne boşuna alındın senle ilgili deildiki bizde az yapmadık bu muhabbetleri erkek dediler kız dediler gırgır yaptık sürekli sana sadece kaptırma kendini üzülme dediler banada dediydiler ya erkek dedi doktor erken kaptırma değişir dediler bak değişti asla üzülmedim hatta çok sevindim tersine evde 10Tane oğlan varmışta ilk kızmış gbi oldum tabiki sende çok sevinirsin evladın ayrımı olur mu

Biliyorum canm farkındayım yazmadım pek ama okudum hep takip ettim hormonlarımız bizi çok fena yonetiyo bu ara

Yok hayır inanki hiç seninle alakalı değil.ben senin yazdıklarında birşey görmedim bak ysmnondr arkadaşta yazmış anneannem kızı duyunca üzüldü diye.Bir arkadaş daha yazdı eltim çocuğuna senim koyacağım ismi koydu vs diye.Ben bu insanlar için söyledim.kız olur erkek olur hayırlısı olsun ama insan olmayanı isteyebilir bu çok normal bunun için dualar var gruplar bile gördüm.Sen üzerine benim yazdığımı sakın alınma.Allah sana gönlüne göre versin her daim.Ben insan kırmaktan korkarım sadece kendi yaşadıklarımı yazdım ve benim için bu insanların da cinsiyetinde önemi olmadığını anlattım.siz de takmayın dedim hatta.hakkını helal et üzdüysem

Rüyamda bile kız olduğunu gördüm bugün gerçekten korkuyordum kaynanama kaynima söylemeye yaşım daha cok küçük erkek olsun istememin sebebide onlar ben kızımda 10 kilo verdim bulantidan ayağa kalmazdim kaynanam o kız doğuruyor hasta olamaz diyordu düşük tehlikem vardı eşime bsy olmaz kız ztn düşerse düşsün derdi sırf onun evini temizliyim diye işim izin vermezdi iş yapmam hoşuna gitmezdi kızım 3 aylıktı onun evini temizlerdim hem çocuğa bakıp ardından gelir kendi evimi temizlerdim yine memnun olmazdı

Hah bak işte cahil olan kaynanan oluyo bu durumda sanki kendi kız doğmamış sonradan olmuş allah gonlundekini versin sağlıkla inşallah sen hiiiç sıkma canını

Kaynana allah merhamet vicdan versin beğenmediği kız çocuğunun eline düşsün.

Tamam canım sende kusura bakma yanlış anladım çok üzüldüm bnde sen öyle söyleyince

Kaynana allah merhamet vicdan versin beğenmediği kız çocuğunun eline düşsün.
Kayinpederim o kadar çok seviyor ki onu kadın sırf evi dağılmasın kirlenmesin diye bırakmıyor yukarı çıksın adam kadının korkusundan cagiramiyor ben gel bizim evde sev diyorum

Hah bak işte cahil olan kaynanan oluyo bu durumda sanki kendi kız doğmamış sonradan olmuş allah gonlundekini versin sağlıkla inşallah sen hiiiç sıkma canını
Onunda 2 tane kızı var bana yasattiklarini yaşasınlar diyorum ki ztn eşimde diyor o niye o zmn kız doğurmuş madem sevmiyor

Allah askina ortaya yaziyorum kimse kimseyi kinamadi kiz da isteyen olsa deli gbi ayni seyi yazardim siz herseyi cimbizla cekip aliyosunuz diyoruz ki hayat sizin hayatiniz baskalari ama kizi olmuo aman erkek evladi yok diyerek sizi uzmesine izin vermeyin bu esinizde olsa dahi dedim konu nerelere gekdi sabaha kadar erkek dogursaniz banane kiz dogursaniz banane bende hata ne yorum yapiyorum ki hayat sizin

H Hilal15 canım nereye gidiyorsun hele dur sakin ol gerçekten bende arkadaşların yazdıklarını okuyorum senin için kimse bişey demedi alınma lütfen benimde bir kızım var tabiki Allah'ım önce hayırlısını sağlıklısını sonra da gönlümdekini versin diyorum erkek olsun isterim ama bir kızım daha olursa da üzülmem kızıma sırdaş olur yoldaş olur büyüdüklerinde destek olurlar birbirlerine herkesin gönlünde çoğunlukla bir kız bir erkek vardır bu bir gerçek üzülme lütfen bir yerede gitme senlik birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…