2021 Nisan Anneleri

Ozaman al kocani kizlarini ayril ordan kiz madem kocan sana düskün.. gerci bizz taaa isvicredeyiz kaynana tr de ama genede huzur vermiyolar amannn ömrümüzü yiyolar iste kendilerince bi halt yediklerini saniyorlar. Ben artik umursamiyorum takmiyorum mutluyum valla bidaha gelmicem dünyaya o yüzden cekemem ötede bayilsinlar

Allah seni varyaaa karnim agridi gülmekten inek olmayan köyde kime inek dediki acaba var bi is onda

Canım ben erkek olsun diye 15 çocuk demiyorum ki gerçekten ben çocuk çok seviyorum şuan 1 kızım var dünyalara değişmem erkek çocuklarını sevmiyorun aksine burda böyle konuşuyorum hepsi makara şuan oğlum olsaydı karnımdaki de erkek olsaydı ben yine öyle konusurdum gerçekten benim çok fazla çocuk sevgim var esiminde öyle kalabalık aileyi çok seviyorum özellikle hayalim çocuklarım hepsi büyücek kizlarimla alışveriş temizlik yemek derdine dusucez hiç oğlumla böyle yapacağım diye bı düşüncem yok gelecekte hayalimde bile hep kızlarım var beni çok yanlış anlamissiniz bende bidaha böyle bu tarz şakalar yapmam

Biz aile binasindayiz eşim yabancı binaya koymaz beni çok fazla kıskanç wallahi evde kocamla kızım beni paylasamiyor çok kiskanclar geçen ayiciga sarılarak uyudum kızım sabahın 5 de beni ayıcıkla gördü binayı ayağa kaldırdı atıcı attm ona sarıldım uyudum

Cnm baska bi topikdede gordum erkek cocuk istemen de sorun yok senin en dogal hakkin imsan oglu hepimiz hep olmayani isteriz mesela benim de bi kizim var hamd olsn rabbime bi erkek kardes fena olmaz ama cevremde kaynanm esim ailem arkadaslarm insallah erkek olur diyeni duymadim gecen kayinpederim aradi cinsiyetini ogrendinizmi dedi yok baba dedim saglikli bi torun versin rabbim kiz erkek farketmez bize yeterki bi torun sevgisi daha yasayalim dedi icden ice belki oda erkek istiyodur bana belli etmiyolardir belki ama bu bile cok guzel benim elimde olmayan birsey icin vah tuh havalrina girecek kimse yok cevremde bende diorm ki sana oyuzden hayat senin hayatin sen iste sadece sen baskasinin yorum yapip seni uzmesine izin verme bence kizin da cok sansli cok genc bi annesi var ilerde baya baya kiz kardes gbi gorunceksiniz kizinla

nekadar düsüncesiz bencil ya ay böyle insanlara sinirrr oluyorum. Gereksizzz..

abooo isin zor valla :))

İnsanlar sırf oğlu olsun diye denemedikleri şey kalmıyor ben hiç bsy denemedim ki şuan bebek düşünmüyordum eşim istiyordu fazlasıyla evet erkek olsa mutlu olurum kızda olsa mutlu olurum benim canım çünkü eşimde aynı öyle düşünüyor şuan bile hastaneye gittigmde insanlar şaşırıyor sen evli misin diyolar 2 yaşında çocuğum olduğunu duyduklarında daha çok şaşırıyorlar bnm annem şuan 38 yaşında bnde 21 yaşındayım 17 18 yaş var aramda 3 kız 1 erkek kardeşiz annemle hiç bı zaman anne kız olmadık hep arkadaş gibiydik herşeyimi anlatırdım aşık olsam ne olursa olsun herşeyimi bilirdi ve saygı duyardı ondan gizli hiç bsy yapmadım bugüne kadar iyiki benim annem oda benim gibi çocuk çok istiyor sezaryen olduğu i çin doktor çok tehlikeli olduğunu ve tuplerini bağlamıştı babam hiç bı zamanneden 1 tane oğlum var demedi ki aksine kızlarını oglundan daha çok severdi şuan ben neysem kızımda onlar için o kızımı belki daha çok seviyorlardir

abooo isin zor valla :))
Bebek olursa napacagim bilmiyorum eşim soruyor ikisi birden ağlasa ilk hangisini susturursun diyor tabiki kızımı diyorum çünkü o inatçı ilk diğerini sustursam bayılır mayilir Allah korusun onun katılım nöbeti var

Benim halam var bir kızı bir oğlu var hep derli keşke kız olsaydı oda, hep der şehit olsa o bile gurur vericiydi, yedi bitirdi aileyi batırdı hala çekiyorlar, halam beyin tümörü oldu kocası kalp hastası oğlum sayesinde yakalandık bu hastalıklara der, annemin üç kızı var ona hep diyor sen çok şanslısın annemde der ama ozaman öle demiyordunuz bir oğlan veremedin diyordunuz der oda çok cahilmişiz hayırlı evlat başka eski kafaymışız der hep, tabi herkes ikisini tatmak istiyor ama Hayrı bilen Rabbim hayırsızsa vermesin, sınavımız evlatla olmasın

Kizlarrrrr nifty sonucum geldiiiii. Cok sükür hicbir sorun yok saglikli oglum. Benim kaynana duyunca aldir gibisine laflar etmisti güya bu down dogacak büyük oglum ezilecekmis falan filan ohhhh stresim gitti simdi 10 cocuk aldirmis kaynanama 2 cift laf edip test sonucunu sokcam gözlerine dengesiz mahluk ayy biliyordum oglusumun saglikli oldugunu öyle olmasada Allah korusun doguracaktim  yandannnnn  yandannn

Bnde hayırlı sağlıklı evlat istiyorum eltimle beraber hamile kaldık benim kız onun erkekti nispet yapardı resmen önümde sanki kız kötü bsymis gibi hep ben erkek doguruyorum diye ortalığı inletirdi kırgınlığım çok fazla var sadece bnmde ama herzmn hayırlısı istiyorum dua ederek ama olmasada demekki hayır yokmuş derim

Evet seni anlıyorum aynısı bende de oldu ama ikincide oğlan şimdi onun diyormuş etrafta kız evlat başka bana gelince paşaların paşalarım yapar ama kim çocukla nisbet yapsa o insanın sonu hüsran derim çünkü onlar nisbet in verilmiyor bize emanet onlar ne paşa ne prenses kimseye yapmam o nisbeti Rabbim cahillerden korusun bende aynı apartmandaydım sırf bu sebeplerden ayrıldım şimdi binde bir görürüm ozamanda yapar paşam aşağı yukarı paşalar götüre ama ben hiç yapmam ay prensesim vs evlat o ya sen yetiştirmene bak neyin nisbeti

Aynen sukur oyle bisi olmadi sorun yapmadi eşimde valla bnde ugrasiyom hala devam biraktim artik takmamaya calisiyorum

Iste bunu anlatmak istedim bu sadece evlat icin degil birseyi cok sevmeyin onu sizden alirim diyen rabbim ben birseyi cok istemekden korkarim gercekten cok korkarim gecen subat hasta oldm kimse gelemedi yanima esim gorevden gelemedi kizim bakti bana o minicik elleriyle bez ıslayip alnima koydu bir camasir asti makinadan 2 gun cikartamadim camasirlari anneme solerken duymus gidip asmis masallah subanallah elim ayagim oldu 2.cocuguda o istedi kardesim olsn o sevgiyi bilmek istyrm dedi sirf o hakki elinden almamak icin kalkistik yoksa banane kayinpederin soyundan soy yuruyecekmis yurumesin cokda onemli degil bence benim evlatlarim daha dogmadan nie birileirnin soyunu yurutmekle yukumlu olsn ki neyse rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ayaklarina tas degdirmesin insallah

Kaynana görümce ile ilgili yazılanları okuyunca şaşırdım benim düşük tehlikesi varken kaynanam 3 ay temizliğimi yemeğimi yaptı doğumda belime masaj yaptı dualar okudu bir kere söylenmedi görümcelerim eltim bir şey olduğu zaman eşime damat bana kendilerinden gibi davranır eşime kızarlar kızı üzme bizi karşında bulursun flan derler Allah bin kere razı olsun Rabbim hepimizin özellikle evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…