Ozaman al kocani kizlarini ayril ordan kiz madem kocan sana düskün.. gerci bizz taaa isvicredeyiz kaynana tr de ama genede huzur vermiyolar amannn ömrümüzü yiyolar iste kendilerince bi halt yediklerini saniyorlar. Ben artik umursamiyorum takmiyorum mutluyum valla bidaha gelmicem dünyaya o yüzden cekemem ötede bayilsinlarBnm kayınvalide sevgiliyken bile istemiyordu eşim çok düşkün bana annesi o yüzden böyle ztn annesi şuan bsy yapamıyor eşim hep bnm yüzümden kavga etti altlı üstlü otururduk kaynanam eşimin resmini görürdü eltime ne kadar değişmiş derdi gerçekten böyle mi olmuş derdi bana çok çektirdi o kadın 3 yıllık evliyim bakkal nedir bilmiyorum gitmiyorum izin vermiyorlar çöp atamam herşey yasak yaşadıklarımı bı yazsam waryaa ooooeşim beni bu kadar çok sevmeseydi durmazdim 1 dkka tabi bende seviyorum ama hayatım yasanacak gibi değil yaşıyorum işte
Allah seni varyaaa karnim agridi gülmekten inek olmayan köyde kime inek dediki acaba var bi is ondaHohaaaaaaa ya bende erkeği sırf göktuğ dedim erkek olursa kaynanam bizim köydeki ineğin adı dedi diye istiyordumgerizekalı köydeki ineğin adı ne lan baktım köyde hiç öyle hir inek yok köyde inek yok Allahın zonguldagiiinda fındık tarlasında inek napsın.
Koy kiz kızının çocuğuna ad düşünene kadar git okut deManyak 11 sene önce sen koyaydın çok sene değil yada kızın isteyecekmi bakalim of yaa
Canım ben erkek olsun diye 15 çocuk demiyorum ki gerçekten ben çocuk çok seviyorum şuan 1 kızım var dünyalara değişmem erkek çocuklarını sevmiyorun aksine burda böyle konuşuyorum hepsi makara şuan oğlum olsaydı karnımdaki de erkek olsaydı ben yine öyle konusurdum gerçekten benim çok fazla çocuk sevgim var esiminde öyle kalabalık aileyi çok seviyorum özellikle hayalim çocuklarım hepsi büyücek kizlarimla alışveriş temizlik yemek derdine dusucez hiç oğlumla böyle yapacağım diye bı düşüncem yok gelecekte hayalimde bile hep kızlarım var beni çok yanlış anlamissiniz bende bidaha böyle bu tarz şakalar yapmamCanim yanlis anlama lutfen yasin daha cok kucuk insallah gonlundeki olur ama bukadr etrafi dusunrek erkek olsun die kendini sartlaman biraz garibime gitti maddi manevi herseyi dusunup 2.cocuga karar verdik hayat sartlari okadr zorki habire dogurmak kolay mesele cocuga yetebilmek bu guzel yaslarinida erkek olsun die die ziyan etme ben birseyi cok istemekden korkarim cunku onun benim sinavim olacagini dusurum rabbim saglikli hayirli evlat versin hepimize ama lutfen esin de dahil kaynana veya akraba komsu kimse senin hayatina mudahale etme haddi yok.Annem bana bir gun Allah affetsin abinin yerine sen erkek gibisin hersyimi hallediyosn herseyimize kosuyosun dedi evin en kucugu benim bazen keske oda kiz olsaydi diorm Allah gunah yazmasin dedi.Ben anlamiorm erkek olunca soy yurur muhabbetini nekadr onemli soylari varmis ki karnindaki cocuga kadr karisabiliyolar
Biz aile binasindayiz eşim yabancı binaya koymaz beni çok fazla kıskanç wallahi evde kocamla kızım beni paylasamiyor çok kiskanclar geçen ayiciga sarılarak uyudum kızım sabahın 5 de beni ayıcıkla gördü binayı ayağa kaldırdı atıcı attm ona sarıldım uyudumOzaman al kocani kizlarini ayril ordan kiz madem kocan sana düskün.. gerci bizz taaa isvicredeyiz kaynana tr de ama genede huzur vermiyolar amannn ömrümüzü yiyolar iste kendilerince bi halt yediklerini saniyorlar. Ben artik umursamiyorum takmiyorum mutluyum valla bidaha gelmicem dünyaya o yüzden cekemem ötede bayilsinlar
Cnm baska bi topikdede gordum erkek cocuk istemen de sorun yok senin en dogal hakkin imsan oglu hepimiz hep olmayani isteriz mesela benim de bi kizim var hamd olsn rabbime bi erkek kardes fena olmaz ama cevremde kaynanm esim ailem arkadaslarm insallah erkek olur diyeni duymadim gecen kayinpederim aradi cinsiyetini ogrendinizmi dedi yok baba dedim saglikli bi torun versin rabbim kiz erkek farketmez bize yeterki bi torun sevgisi daha yasayalim dedi icden ice belki oda erkek istiyodur bana belli etmiyolardir belki ama bu bile cok guzel benim elimde olmayan birsey icin vah tuh havalrina girecek kimse yok cevremde bende diorm ki sana oyuzden hayat senin hayatin sen iste sadece sen baskasinin yorum yapip seni uzmesine izin verme bence kizin da cok sansli cok genc bi annesi var ilerde baya baya kiz kardes gbi gorunceksiniz kizinlaCanım ben erkek olsun diye 15 çocuk demiyorum ki gerçekten ben çocuk çok seviyorum şuan 1 kızım var dünyalara değişmem erkek çocuklarını sevmiyorun aksine burda böyle konuşuyorum hepsi makara şuan oğlum olsaydı karnımdaki de erkek olsaydı ben yine öyle konusurdum gerçekten benim çok fazla çocuk sevgim var esiminde öyle kalabalık aileyi çok seviyorum özellikle hayalim çocuklarım hepsi büyücek kizlarimla alışveriş temizlik yemek derdine dusucez hiç oğlumla böyle yapacağım diye bı düşüncem yok gelecekte hayalimde bile hep kızlarım var beni çok yanlış anlamissiniz bende bidaha böyle bu tarz şakalar yapmam
nekadar düsüncesiz bencil ya ay böyle insanlara sinirrr oluyorum. Gereksizzz..Ya kızlar ne çok güldüm mesajlarınızagörümce görmeyim ömrümce benimde 3 tane görümcem var eşimden büyük hepsi ama çok şükür böyle karışan hiç olmadı sağolsunlar her zaman desteklerler ayrıca benim fikirlerimi alırlar kızım çok küçük doğdu sezaryen dogumdu annemde kaldım bir süre eşimde kaldı kaynanam geldi gitti sağolsun zaman zaman fikir verdiler şöyle yap böyle yap diye dinledim ama ben yinede kendimce doğru olanı yaptım. Akıl veren çok oluyor o dönemlerde bı de ilk çocuğunsa seni hiçbir şey bilmiyor anlamıyor gibi görüyorlar insan bi gıcık oluyor o psikolojiyle size doğru geleni yapın gelmeyeni sallayın
isim konusunda benimde şöyle bir anım var biz 2 yıllık evliyiz daha gorumcemler eşim kaynım falan konuştuğumuz watsap grubu var bende yeni hamile olduğumu öğrenmistim neyse bizim eşimle isim konusunda erkek olursa Yusuf kız olursa Zeynep ismi vardı aklımızda guruptan yazışıyoruz bunları. Sonra eltim olacak kişiyle kaynım sözlüydü o demesin mi erkek olursa ben Yusuf koyucam kim ne derse desin diyepatavatsız daha ortada bişey yok öyle konuştu. Neyse ben bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim ve cinsiyeti erkekti biz ona Yusuf adını koyduk. Sonra bir kız nasip etti Allah ona da Zeynep adını koyduk eltim de 1 sene sonra doğum yaptı oğlunun adını Yusuf koydu o ismi duydukça akıma hep kaybettiğim bebeğim gelir yeni doğduğunda ismiyle seslenirken içim cız ederdi şimdi alıştım.
abooo isin zor valla :))Biz aile binasindayiz eşim yabancı binaya koymaz beni çok fazla kıskanç wallahi evde kocamla kızım beni paylasamiyor çok kiskanclar geçen ayiciga sarılarak uyudum kızım sabahın 5 de beni ayıcıkla gördü binayı ayağa kaldırdı atıcı attm ona sarıldım uyudum
İnsanlar sırf oğlu olsun diye denemedikleri şey kalmıyor ben hiç bsy denemedim ki şuan bebek düşünmüyordum eşim istiyordu fazlasıyla evet erkek olsa mutlu olurum kızda olsa mutlu olurum benim canım çünkü eşimde aynı öyle düşünüyor şuan bile hastaneye gittigmde insanlar şaşırıyor sen evli misin diyolar 2 yaşında çocuğum olduğunu duyduklarında daha çok şaşırıyorlar bnm annem şuan 38 yaşında bnde 21 yaşındayım 17 18 yaş var aramda 3 kız 1 erkek kardeşiz annemle hiç bı zaman anne kız olmadık hep arkadaş gibiydik herşeyimi anlatırdım aşık olsam ne olursa olsun herşeyimi bilirdi ve saygı duyardı ondan gizli hiç bsy yapmadım bugüne kadar iyiki benim annem oda benim gibi çocuk çok istiyor sezaryen olduğu i çin doktor çok tehlikeli olduğunu ve tuplerini bağlamıştı babam hiç bı zamanneden 1 tane oğlum var demedi ki aksine kızlarını oglundan daha çok severdi şuan ben neysem kızımda onlar için o kızımı belki daha çok seviyorlardirCnm baska bi topikdede gordum erkek cocuk istemen de sorun yok senin en dogal hakkin imsan oglu hepimiz hep olmayani isteriz mesela benim de bi kizim var hamd olsn rabbime bi erkek kardes fena olmaz ama cevremde kaynanm esim ailem arkadaslarm insallah erkek olur diyeni duymadim gecen kayinpederim aradi cinsiyetini ogrendinizmi dedi yok baba dedim saglikli bi torun versin rabbim kiz erkek farketmez bize yeterki bi torun sevgisi daha yasayalim dedi icden ice belki oda erkek istiyodur bana belli etmiyolardir belki ama bu bile cok guzel benim elimde olmayan birsey icin vah tuh havalrina girecek kimse yok cevremde bende diorm ki sana oyuzden hayat senin hayatin sen iste sadece sen baskasinin yorum yapip seni uzmesine izin verme bence kizin da cok sansli cok genc bi annesi var ilerde baya baya kiz kardes gbi gorunceksiniz kizinla
Bebek olursa napacagim bilmiyorum eşim soruyor ikisi birden ağlasa ilk hangisini susturursun diyor tabiki kızımı diyorum çünkü o inatçı ilk diğerini sustursam bayılır mayilir Allah korusun onun katılım nöbeti varabooo isin zor valla :))
Benim halam var bir kızı bir oğlu var hep derli keşke kız olsaydı oda, hep der şehit olsa o bile gurur vericiydi, yedi bitirdi aileyi batırdı hala çekiyorlar, halam beyin tümörü oldu kocası kalp hastası oğlum sayesinde yakalandık bu hastalıklara der, annemin üç kızı var ona hep diyor sen çok şanslısın annemde der ama ozaman öle demiyordunuz bir oğlan veremedin diyordunuz der oda çok cahilmişiz hayırlı evlat başka eski kafaymışız der hep, tabi herkes ikisini tatmak istiyor ama Hayrı bilen Rabbim hayırsızsa vermesin, sınavımız evlatla olmasınCanim yanlis anlama lutfen yasin daha cok kucuk insallah gonlundeki olur ama bukadr etrafi dusunrek erkek olsun die kendini sartlaman biraz garibime gitti maddi manevi herseyi dusunup 2.cocuga karar verdik hayat sartlari okadr zorki habire dogurmak kolay mesele cocuga yetebilmek bu guzel yaslarinida erkek olsun die die ziyan etme ben birseyi cok istemekden korkarim cunku onun benim sinavim olacagini dusurum rabbim saglikli hayirli evlat versin hepimize ama lutfen esin de dahil kaynana veya akraba komsu kimse senin hayatina mudahale etme haddi yok.Annem bana bir gun Allah affetsin abinin yerine sen erkek gibisin hersyimi hallediyosn herseyimize kosuyosun dedi evin en kucugu benim bazen keske oda kiz olsaydi diorm Allah gunah yazmasin dedi.Ben anlamiorm erkek olunca soy yurur muhabbetini nekadr onemli soylari varmis ki karnindaki cocuga kadr karisabiliyolar
Bnde hayırlı sağlıklı evlat istiyorum eltimle beraber hamile kaldık benim kız onun erkekti nispet yapardı resmen önümde sanki kız kötü bsymis gibi hep ben erkek doguruyorum diye ortalığı inletirdi kırgınlığım çok fazla var sadece bnmde ama herzmn hayırlısı istiyorum dua ederek ama olmasada demekki hayır yokmuş derimBenim halam var bir kızı bir oğlu var hep derli keşke kız olsaydı oda, hep der şehit olsa o bile gurur vericiydi, yedi bitirdi aileyi batırdı hala çekiyorlar, halam beyin tümörü oldu kocası kalp hastası oğlum sayesinde yakalandık bu hastalıklara der, annemin üç kızı var ona hep diyor sen çok şanslısın annemde der ama ozaman öle demiyordunuz bir oğlan veremedin diyordunuz der oda çok cahilmişiz hayırlı evlat başka eski kafaymışız der hep, tabi herkes ikisini tatmak istiyor ama Hayrı bilen Rabbim hayırsızsa vermesin, sınavımız evlatla olmasın
Evet seni anlıyorum aynısı bende de oldu ama ikincide oğlan şimdi onun diyormuş etrafta kız evlat başka bana gelince paşaların paşalarım yapar ama kim çocukla nisbet yapsa o insanın sonu hüsran derim çünkü onlar nisbet in verilmiyor bize emanet onlar ne paşa ne prenses kimseye yapmam o nisbeti Rabbim cahillerden korusun bende aynı apartmandaydım sırf bu sebeplerden ayrıldım şimdi binde bir görürüm ozamanda yapar paşam aşağı yukarı paşalar götüre ama ben hiç yapmam ay prensesim vs evlat o ya sen yetiştirmene bak neyin nisbetiBnde hayırlı sağlıklı evlat istiyorum eltimle beraber hamile kaldık benim kız onun erkekti nispet yapardı resmen önümde sanki kız kötü bsymis gibi hep ben erkek doguruyorum diye ortalığı inletirdi kırgınlığım çok fazla var sadece bnmde ama herzmn hayırlısı istiyorum dua ederek ama olmasada demekki hayır yokmuş derim
Aynen sukur oyle bisi olmadi sorun yapmadi eşimde valla bnde ugrasiyom hala devam biraktim artik takmamaya calisiyorumAhh kizlarr ben neler çektim lohusa döneminde ve halada çekiyorumsürekli eşimi arayıp beni şikayet etmenin peşinde şok şükür eşim öyle anneci bı insan değil beni arıyor gülerek anlatıyor olanları yaşlı deyip geçiyorum insanın elinden bsy gelmiyor
Aynen arkadaşımdada bu vardı cok güzeldi bende bundan alıcam inşallahSevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Yıkama Filesi-Minderi Fiyatı
Bende bundan kullanmıştım. Küvetin içine yapıştırıyordum su ile dolunca içindeki tanecikler ısınıyor zaten.
Iste bunu anlatmak istedim bu sadece evlat icin degil birseyi cok sevmeyin onu sizden alirim diyen rabbim ben birseyi cok istemekden korkarim gercekten cok korkarim gecen subat hasta oldm kimse gelemedi yanima esim gorevden gelemedi kizim bakti bana o minicik elleriyle bez ıslayip alnima koydu bir camasir asti makinadan 2 gun cikartamadim camasirlari anneme solerken duymus gidip asmis masallah subanallah elim ayagim oldu 2.cocuguda o istedi kardesim olsn o sevgiyi bilmek istyrm dedi sirf o hakki elinden almamak icin kalkistik yoksa banane kayinpederin soyundan soy yuruyecekmis yurumesin cokda onemli degil bence benim evlatlarim daha dogmadan nie birileirnin soyunu yurutmekle yukumlu olsn kiBenim halam var bir kızı bir oğlu var hep derli keşke kız olsaydı oda, hep der şehit olsa o bile gurur vericiydi, yedi bitirdi aileyi batırdı hala çekiyorlar, halam beyin tümörü oldu kocası kalp hastası oğlum sayesinde yakalandık bu hastalıklara der, annemin üç kızı var ona hep diyor sen çok şanslısın annemde der ama ozaman öle demiyordunuz bir oğlan veremedin diyordunuz der oda çok cahilmişiz hayırlı evlat başka eski kafaymışız der hep, tabi herkes ikisini tatmak istiyor ama Hayrı bilen Rabbim hayırsızsa vermesin, sınavımız evlatla olmasın
Aynen ya okuyup okuyup duracağıma kurulcagima sildimAllah onu bildigi gibi yapsin bosver kuzum görgüsüzzzz at gitsin cöp bidonuna mesajini gözünün önünde durmasin.
Evet canım 22 de verdi bana randevuHe 20.haftadan sonra yapilan ultrosn icin dimi evet devlette 2 ay onceden randevu olisturmak gerekiyomus bide sey duydum en iyi sonuc 22.haftaymis ne kadr dogru bilmiorm
Bu ciddi anlamda benim de dikkatimi çekti kızsa ikincisi De kız erkekse ikincisi de erkek grubumuz çok ilginçNeden kimsenin ilk çocuğundan farklı cinsiyet olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?