2021 Nisan Anneleri

Bazı yorumlardaki cahil insanların yaptıklarını,söylediklerini şaşkınlıkla okudum.Bakıyorum da milletimizde ne çok cahil var.3 yıldır Allahım bana da katından emanet bir evlat nasip et diye dua ediyorum.son 2 yılda 5 kayıp yaşadım.Çocugum yok ama 1 tane sezaryen izim var.Şu an 12haftalık hamileyim ama ne cinsiyetmiş ne elalemmiş umrumda değil.Allah verdiğini alıyor diye doğurmadan kıyafet vs bile almayı düşünmüyorum.insanların bu çocukları kendi yaratmış gibi tavırları beni benden alıyor ama rabbim zaten onların niyetlerini bildiği için onları hiç sınamıyor sevdiği kulunu sınıyor.Öyle insanları Allaha havale edin.Hiç kimse için canınızı sıkmayın.Rabbim hepimize en hayırlısını versin hep.

Ay cok şükür işte bu ikililer kafa karıstırıyo amann gecti gitti şükür allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin banada 3 lü demişlerdi yaptırmıcam

Bende sendenim hiç bişey almadık bizfr cok uğraştık allah mucizesini verdi 14 haftaya geldik 12.hafta doktora gitmiştim tek sorunum sağlıklı olması doktor demese cinsiyet aklıma bile gelmicek bana dedi sakın sorma cinsiyeti pozisyonu kötü Valla aklıma gelmemişti bakalım yarında görücez minnoşumu

Merhaba kizlar bugun 2li test icin gittim 11 +4gunluguz doktor kordanunun gobek bagiyla bosluk oldugunu soyledi bu haftalarda olur aslinda dedi ama kapanmasi lazim eger kapanmassa cok buyuk sorun dedi cok teleslandim bu gibi durumlarla larsilasan odumi dusuncelerinize ihtiyacim var

Düşüncelerimiz aynı. Bende bi kayıp yaşadım ve inan hayal kurmaya bile korkuyodum cinsiyetini öğrendikten sonra bebeğimle ilgili düşüncelere başladım.Tek duam tek isteğim sağlıklı şekilde kucağıma alabilmek. Kız yada erkek evlat bence tek önemli olan hayırlı sağlıklı evlat olması gerisi hic önemli değil.

Ben 10.hafta gittim senin gibi o boşlugu gösterdi 2 haftaya kapancak dedi bende sorun sandım ama değilmiş okudugum kadarıyla bebeğin iç organları o boşlukta olusuyomuş sonra kapanıyomuş sen bi hafta sonra ultrasonu ve kendi iyi bi doktora git kafan rahatlasın bence. Ben doktora dedim normalmi genelde normal dedi o benim kafama takılmıştı ama sonra bi sıkıntı olmadı şükür

Kuzum benim ilk çocuğum ama seni çok iyi anlıyorum açıkçası ikincisinde hangisi yoksa farklısını istersin bu kınanacak bir durum asla değil bunun için Allah’a dua bile edebilirsin rabbim hayırlı sağlıklı vatanına milletine bağlı bir erkek evlat isteyebilirsin bu çok doğal kız isteyince neden kimse kimseyi kınamıyorsa erkekte de kınamamak gerek ben olsam bende farklı cinsiyetini isterim kesinlikle öncelik sağlık tabiki ama sağlık söz konusu bile değil onu zaten saymıyoruz rabbim gönlündekini hayatına hayırlı kılsın inşallah Her türlü zaten sevineceğiz evlattan öte yol mu var birbirine karıştırmamak gerekir böyle şeyleri

Tabiki herkes alışveriş yapar isim koyar beşik alır çok normal.Herkes yaşadığı tecrübelere göre hayatını yaşıyor.Ben de çok acı şeyler tecrübe ettim bana göre benim doğrularım bunlar.Allah herkesin evladını kendine bağışlasın.Annelik bebek karnına düştüğü ilk andan itibaren başlıyor.Evlatlarımızdan ayırmasın bizi.

ben de öyle yapmayı planlıyorum. Herkes annesinin karnından tüm bilgilerle doğmuyor ama bence bi his var ve o hissi yavaş yavaş hissediyorum kendimde. Daha tekmesini dahi hissetmediğim bebeği ultrasonda gördüğümden beri tüm gündemim o oldu. Ben asla çenemi de tutamam söyleyiveririm büyük ihtimalle

Canım herkesin imtihanı çok başka ama bende 5 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım başarısız aşılamalarım oldu ama şuna inanıyorum ve kimseyi kınamıyorum onların da eminim hayatlarında bizim anlamayacağımız çok başka imtihanları oldu herkes yaşadığını biliyor malesef insanoğlunun doğası bu ben seni anlayabilirim onlar da birbirlerini rabbim evlat ile ilgili sınamasın çok zor etrafımda hamile görmeye bile tahammül edemiyordum artık ama dünyanın kanunu bu malesef kimse kimsenin derdiyle empati yapamıyor yaşayamadan

Şükür ki sen ne güzel tüp bebekle anne oluyorsun.Ben iki kere tüp bebek yaptırdım ikisinde de transfer bile görmedim.Evet herkesin farklı imtihanları var.Önemli olan imtihanlardan ders çıkarmak allahın verdiğiyle övünmemek.Rabbim kimseyi sınamasın tek dileğim bu hayattan.

Ya cok saolun kafama okadar taktimki morelim cok bozuldi insallah bisey olmaz ya

Canım bak işte anlamadığım bu millet kız isteyince kimse kinamaz laf söylemez ama erkek istemek sucmus gibi sadece Allah'ıma dua ediyorum verende alanda o bana düşen dua etmek isyan etmek yada kız olsa aldirirm düşüncesi bsy yapmadım ama eleştirilerin yine

Amin canım inşallah hepimiz alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…