2021 Nisan Anneleri

Çok Zor canım ilki tutmazsa ikinciye nasıl gücüm olacak tükendim dedim o kadar tedavilerden sonra ama insanlar 7 8 defa deniyor onlar benden de beter dedim her zaman bizden daha kötüsü var malesef rabbim herkesin imtihanını kolaylaştırsın inşallah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin

Canım ben hep anneme soylenirdim küçükken benim neden ablam yok herkesin var yada benden 1 2 yaş küçük kız kardeşim yok diy3 soylenirdim hep bn çok isterim kızıma arkadaş gelsin o kadar güzel olur ki erkegide o duyguyu tatmak istiyorum nasip tabiki hersey

Sorma ya eşime tutturdum bir de özele gidelim diye götürmüyor bu kadar merak etme diyor adamda tık yok bu rahatlığı beni öldürecek
Ben ozel gdiyorum bugun 2 li icin gittim ama doktor banada kiza benziyor ama gostermiyor belli olmaz en dogrusu 16 da olur degisebilirde dedi.Yani bu aydan kaynakli ama oglumda 11.haftada direk erkek dedi doktor.

Okadar haklısın ki yaşayan biliyor ne yaşadığını. Bende 3 sene sonunda 2. tüp bebek denememle hamile kaldım eşimle beraber o kadar gözyaşı döktük ki bu 3 sene içinde. Allaha hep dua ediyorum sevincimi yarım bırakma sağlıkla ver kucağıma diye. Şimdi bile konuşuyoruz eşimle bize doğana kadar cinsiyetini söylemese bile doktor merak etmiyoruz sağlıkla doğduğunu göreyim. Çevremde biriside cinsiyetiyle ilgili tek laf söylerse hepsinin ağzının payını veririm. Dilerim burdaki arkadaşlarımında herşey gönlünce olsun ama kimseyi takmasınlar insanların ne söylediği değil evlatlarımızın sağlığı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…