Çok Zor canım ilki tutmazsa ikinciye nasıl gücüm olacak tükendim dedim o kadar tedavilerden sonra ama insanlar 7 8 defa deniyor onlar benden de beter dedim her zaman bizden daha kötüsü var malesef rabbim herkesin imtihanını kolaylaştırsın inşallah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsinŞükür ki sen ne güzel tüp bebekle anne oluyorsun.Ben iki kere tüp bebek yaptırdım ikisinde de transfer bile görmedim.Evet herkesin farklı imtihanları var.Önemli olan imtihanlardan ders çıkarmak allahın verdiğiyle övünmemek.Rabbim kimseyi sınamasın tek dileğim bu hayattan.
Erkek annesi hayırlı olsunCinsiyet tahmini alabilirmiyiz, annisler @Ikra meyra
Muhittin ben hesabı felan sileceğim birdaha girmeyi düşünüyorum ismimi felan silersin
Canım ben hep anneme soylenirdim küçükken benim neden ablam yok herkesin var yada benden 1 2 yaş küçük kız kardeşim yok diy3 soylenirdim hep bn çok isterim kızıma arkadaş gelsin o kadar güzel olur ki erkegide o duyguyu tatmak istiyorum nasip tabiki herseyH Hilal15 canım nereye gidiyorsun hele dur sakin ol gerçekten bende arkadaşların yazdıklarını okuyorum senin için kimse bişey demedi alınma lütfenbenimde bir kızım var tabiki Allah'ım önce hayırlısını sağlıklısını sonra da gönlümdekini versin diyorum erkek olsun isterim ama bir kızım daha olursa da üzülmem kızıma sırdaş olur yoldaş olur büyüdüklerinde destek olurlar birbirlerine❤ herkesin gönlünde çoğunlukla bir kız bir erkek vardır bu bir gerçek ☺ üzülme lütfen bir yerede gitme senlik birşey yok
Hahahha tamam tokatladim kendime geldimErkek annesi hayırlı olsun
Börek açıyorum beni ugrasti3ma kendini tokatlasaçmalama herkes kendi düşüncesi herkes cinsiyetini merak eder
Ben bundan kullandim cok rahat ettim.Hep tek yikadim hic zorlanmadim usutmedide.Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Yıkama Filesi-Minderi Fiyatı
Bende bundan kullanmıştım. Küvetin içine yapıştırıyordum su ile dolunca içindeki tanecikler ısınıyor zaten.
Ben ozel gdiyorum bugun 2 li icin gittim ama doktor banada kiza benziyor ama gostermiyor belli olmaz en dogrusu 16 da olur degisebilirde dedi.Yani bu aydan kaynakli ama oglumda 11.haftada direk erkek dedi doktor.Sorma ya eşime tutturdum bir de özele gidelim diye götürmüyor bu kadar merak etme diyor adamda tık yok bu rahatlığı beni öldürecek
Bazı yorumlardaki cahil insanların yaptıklarını,söylediklerini şaşkınlıkla okudum.Bakıyorum da milletimizde ne çok cahil var.3 yıldır Allahım bana da katından emanet bir evlat nasip et diye dua ediyorum.son 2 yılda 5 kayıp yaşadım.Çocugum yok ama 1 tane sezaryen izim var.Şu an 12haftalık hamileyim ama ne cinsiyetmiş ne elalemmiş umrumda değil.Allah verdiğini alıyor diye doğurmadan kıyafet vs bile almayı düşünmüyorum.insanların bu çocukları kendi yaratmış gibi tavırları beni benden alıyor ama rabbim zaten onların niyetlerini bildiği için onları hiç sınamıyor sevdiği kulunu sınıyor.Öyle insanları Allaha havale edin.Hiç kimse için canınızı sıkmayın.Rabbim hepimize en hayırlısını versin hep.
nerden anliyosunuzErkek annesi hayırlı olsun
Börek açıyorum beni ugrasti3ma kendini tokatlasaçmalama herkes kendi düşüncesi herkes cinsiyetini merak eder
Koca pipisinden doktor söylemiştir erkek diye yok kordonsa bilmemYa
nerden anliyosunuzinsallah ilk kiz8m kiz allah ker iki cinsiyetide tattrsin
Devlete gittim ikili test icin hicbisey demedi daha erken dediKoca pipisinden doktor söylemiştir erkek diye yok kordonsa bilmem
Ikra meyra ne diyecek bakalim usta oD
Devlete gittim ikili test icin hicbisey demedi daha erken dedi
Bnde gördüm sanki dediğin o pipiyiKoca pipisinden doktor söylemiştir erkek diye yok kordonsa bilmem
Evet bende merak ediyorum onu insallh gorurde yazarIkra meyra ne diyecek bakalim usta o
Hilos giiz gocanin gördüğü pipiBnde gördüm sanki dediğin o pipiyi
Bende onu pipi gibi gordum ama okadar belli olsa doktor soylerdi gibime geliyo devlet hastanesi oldugu icin mi acaba bilemedimBnde gördüm sanki dediğin o pipiyi
Canım ben kendimkiyle kiyasladim da sanki kız benimki onun pipisi aşağı bakıyor benimkinin yukarı bakıyorHilos giiz gocanin gördüğü pipi
Bizim bu grup ilk erkekse erkek ,ilk kızsa kiz doğuruyor kaç burdan bacimBende onu pipi gibi gordum ama okadar belli olsa doktor soylerdi gibime geliyo devlet hastanesi oldugu icin mi acaba bilemedim
Ultrasonda hicona dikkat etmedim yazın erkek anneleri pipi nasildiCanım ben kendimkiyle kiyasladim da sanki kız benimki onun pipisi aşağı bakıyor benimkinin yukarı bakıyor
Walla ve bileydim gelmezdimBizim bu grup ilk erkekse erkek ,ilk kızsa kiz doğuruyor kaç burdan bacim
Bizim bu grup ilk erkekse erkek ,ilk kızsa kiz doğuruyor kaç burdan bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?