• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Cingirakli🥰🥰🥰🥰

Eklentiler

• 16024993654194104608732492149822.webp
    16024993654194104608732492149822.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 41
Eğer puf puf yumuşak bir poğaça istiyorsan
1 su bardağı süt
1 paket maya
1 şişe soda
1 su bardağı sıvıyağ
1 yumurta (sarısı üzeri için akı hamurun içine )
Tuz
Aldığı kadar un
Yapılışı : mayayı ılık süt ve bir tutam şekerle ıslatiyoruz, sıvıyağ, soda, yumurta akı bütün sıvıları karıştırıp unu yavaş yavaş ekleyerek yumuşak bir hamur elde ediyoruz mayalanmaya bırakıyoruz sonra içine ne istersen koyabilirsin. Püf noktası şekil verdikten sonra 5-10 dk tepsi mayası için bekletiyoruz sonra fırına atıyoruz. Hiç bayatlamiyor ben piştikten sonrasını buzluğa kaldırıyorum çıkınca yine yumuşak taze oluyor 😁 bak canım istedi şimdi buzlukta var çıkarayım bari 🤣
Bende beslenmeye yapayım bari oğluma canım çekti arasına da muammara offfff

İyi geceler güzel anneler. Uzun süredir yazamadım bir sürü şey oldu bu arada kayınpederimi kaybettik yeni ve büyük kayıp şok oldu bizim için. Bu arada herkesin bebeği büyümüş cinsiyetler bile öğrenilmiş hayırlı olsun öğrenenlere darısı bana inşallah pazartesi dr kontrolüm var ikili test için umarım gösterir bir şeyler.
Ayyy çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Allah evlatlarımızı bize de ana babalarımıza da görmeyi nasip etsin insallah

Selam herkese dr dan çıktım şuan her şey iyi çok şükür ama cinsiyet söylemiyor 16 haftadan önce 🤷🏻‍♀️ Sona ben kalıcam sanırım. 2 Li test için ultrasonu vajinal olan var mı dr öyle yazmış ama benim kızımda karından bakıldı

Selam herkese dr dan çıktım şuan her şey iyi çok şükür ama cinsiyet söylemiyor 16 haftadan önce 🤷🏻‍♀️ Sona ben kalıcam sanırım. 2 Li test için ultrasonu vajinal olan var mı dr öyle yazmış ama benim kızımda karından bakıldı
Ben ilkkez duyuyorm vajinal ikili testi cnm neden boyle bisi istedi acaba🙄

Kizlar bugun 12 +1 olduk doktara gittim ozele. Gobeginin orda cikiklik varmis gobek fitigi 2 haftaya kapanmasi gerekiyomus kapanmazsa sivi alinicakmis cok korltum ya insallah bisey olmaz. Cinsiyetinide erkege benziyo dedi

16. Haftaya da az kalmış canım sağlık olsun elbet öğrenicez 🤗
Bende ikili testin vajinal olduğunu hiç duymadım normal bir muayeneden farkli değil ki ne alaka vajinal 🤔

Back
X