• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Su içmek için en güzel yöntem yanına 1,5 litrelik şişelerden koymak kızlar. Hem takıp ediyorsun ne kadar içtiğini, ben başından beri öyle yapıyorum, gerçekten pek bir şikayetim yok çok şükür.
Bende öyle yapiyorum canim 3 tane öyle hazirlayip evin her yerine koyuyorum gördükce iciyorum iyi oluyor. Gözümün önünde olmadimi unutuyorum su icmeyi:(

Açlık tokluktan sekerimi görebilir isar ettikçe kardeşim önce kanıma bak sonra şeker yüklersin hemde 100 mg otur kendin iç sağlık bakanliginda şikayet etcem.

Kızlar bende muayeneden çıktım çok şükür bebek sağlıklı 780 gr olmuş minik tospaam dua ediyordu pozunda 😂😂 şimdi şekerli sudan içtim midem bulandı bulanacak bekliyorum açlık şekerim 69 çıktı biraz düşük dediler istersen birşeyler ye başka gün yapalım dediler ama ben yaptım bugün.
masalah 🧿

Merhaba hanımlar yarın detaylı kontrolüm var ilk nefroloji de tahliller vs sonra 2. Kez detaylı ultrason bakılacak umarım böbreğim ve karaciğerim bizi bir ay daha idare edecek durumdadır bebeğimin gelişimini de çok merak ediyorum protein tüketendeysen bir anneden ne alacak nasıl büyüyecek göreceğiz 🥺 umarım her şey yolunda gider
Yarın inşallah çok güzel haberler alırsın canım.bebeğinde gelişmiştir görünce mutlu olursun dualarım seninle

Dr.un perinatologsa eğer herşeyine bakmıştır mutlaka normalde çok kısa sürmüyor tek tek incelemesi lazım tüm organları. Kalpteki kırmızı yeşil dediklerin kalbe giden damarlardır muhtemelen.
Açlık tokluk şekerine sağlık ocakları bakıyor haftaya bende baktırcam nasipse 24.haftanın başında yükleme yaptırmıcam çünkü. Aç karnına erken gitmek gerekiyor neredeyse açılır açılmaz 9gibi. İlk aç kan verip hemen kahvaltı yapılması lazım 2 saat sonra öğle molasına girmeden tokluk için kan veriliyor.
Allahım hepimizin bebeğine bizlere sağlık sıhhatli hayırlı ömürler versin inşallah..birşey görse söylerdi raporu da okudum anladığım kadarıyla tabi çok şükür sıkıntı yok.erken gideyim o zaman sağlık ocağına sonra eve gelir kahvaltı yapar tekrar giderim.

Morluk oluşması normal o zaman değil mi dün biz ilk dozu acilde yaptırdık morarma olmadı bugün eşim yapınca morardı o da korktu biraz 😔
Canım geçmiş olsun içinde bi hava boşluğu var onu boşaltıp yapmayı deneyin bende transfer den beri vuruyorum doğumdan sonraya bile vurmaya devam edilecek benim ilk zamanlar çok morarıyordu havasını çıkarınca daha az oluyor
Ben hala karından vuruyorum dr a soracağım bende

Canım geçmiş olsun içinde bi hava boşluğu var onu boşaltıp yapmayı deneyin bende transfer den beri vuruyorum doğumdan sonraya bile vurmaya devam edilecek benim ilk zamanlar çok morarıyordu havasını çıkarınca daha az oluyor
Ben hala karından vuruyorum dr a soracağım bende
İçindeki havayı mutlaka alıyorum vurulmadan önce ilk günlerde eşim dik vuruyordu o zaman morarmıştı şimdi eğik açıyla vurunca morarma olmuyor birkaç gündür 😊 Bu iğneler bize ve yavrularımıza şifa olur inşallah 🙏🏻🙏🏻

Merhaba hanımlar yarın detaylı kontrolüm var ilk nefroloji de tahliller vs sonra 2. Kez detaylı ultrason bakılacak umarım böbreğim ve karaciğerim bizi bir ay daha idare edecek durumdadır bebeğimin gelişimini de çok merak ediyorum protein tüketendeysen bir anneden ne alacak nasıl büyüyecek göreceğiz 🥺 umarım her şey yolunda gider
insallah cok güzel haberlerle dönersinn canim

masallah artik normal yeni dogan bebek boyuna yetisiyorlar hizla 🥰
Tahmini doğum tarihi olarak en önce sen mı varsın canım maşallah yaa artık geri sayım başlamış senin için takvimini gördüm 2 haneli sayılara düşmüşsün.sezeryan olacaktın değil mi mart sonu gibi gelir bebiş topiğimizin abisi mı olacak paşa :KK200: :nazar:

Süt yoğurt ayran çok tüketmek gerekiyor muş canım bana ozaman doktorum öyle demişti simdi bizden beslendiklerinden bizim kemikler falan gidiyor ondan olabilir kendini yormamaya calıs bundan sonra agırlasıcaz Rabbim kolaylastırsn inşaallah
Canım merhabalar bende ikizlere hamileyim
Şeker yüklemesi yaptırdnmı
Birde alışveriş yaptınmı neler aldın
İlk aylar için park yatakta ikisini yatırmayı düşünüyorm

Slm kızlar nasılsınız, rahatsızlıkları olan hamişler hepinize acil şifalar sağlıkla inşaallah, ben temizliğe başladım 32ye kdr bitirirsem ondan sonra dinlenebilirim inşaallah☺️ İkili sayılara düştük tez geçer 🤭 Bu arada battaniyeyi bitirdim aşk yaşıyorum çok güzel bu iplerin dokusu kıslarrr😍

Eklentiler

• C2D1E6EB-824A-4489-B466-67D5DEB99545.webp
    C2D1E6EB-824A-4489-B466-67D5DEB99545.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 71
Slm kızlar nasılsınız, rahatsızlıkları olan hamişler hepinize acil şifalar sağlıkla inşaallah, ben temizliğe başladım 32ye kdr bitirirsem ondan sonra dinlenebilirim inşaallah☺️ İkili sayılara düştük tez geçer 🤭 Bu arada battaniyeyi bitirdim aşk yaşıyorum çok güzel bu iplerin dokusu kıslarrr😍

Eklentiler

• BE35DD23-CFB7-4D68-BA6F-F40AAD929D1D.webp
    BE35DD23-CFB7-4D68-BA6F-F40AAD929D1D.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 70
  • BE6130F5-DEFD-4C84-AED2-41D4E69D16C3.webp
    BE6130F5-DEFD-4C84-AED2-41D4E69D16C3.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi sukur hersey yolunda masallah 1003gr olmuş boyu 34 cm 2 hafta onden gidiyor dedi seker falan var mi dedi sende bnde yok dedim seker yuklemesi falanda yapildi kanlarimi verdim sonuc icin aricam doktoru karnimda sertlesmeler oliyordu gun 5 6 kez onu soyledim durusuyla alakaliymis suan ki duruş pozisyonu en rahatsiz edici pozisyon dedi biraz canin yanar asagisa baski hissedersin dedi 1 ay sonra bir daha giderim artik kontrole 😊

Günaydın güzel anneler. Ben de şeker yüklemesi yaptırdım bakalım sonuç ne çıkacak.
Bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğunu söyledi doktor ama çoğu zaman kendiliğinden geçer , takip edelim dedi. Var mı aranızda böyle bir durumla karşılaşan ? Ayrintilida hiç böyle birşey dememislerdi bana
Kuzum olsa ayrıntılıda çıkardı diye düşünüyorum ama tek başına böyle durumlar önemli değil diyor doktorlar içini ferah tut bir sonraki kontrolünde düzelmiş olacaktır kesin ☺️☺️

69.9um ac karnına 60.5 le hamile kaldim veeeee tam tamına. 9.5 kg aldim 25 haftada . Bi 10 daha alsam oldu 20 kg ben biliyordum zaten çok alacağımı
Hangimiiizzzz almadıııkkkk çılgınlar gibiiii 🤣🤣🤣 boşver canım ya bebişler sağlıkla gelsin koşturmaktan veririz zaten 😂😂 en azından öyle düşünmek istiyorum 😁

Back
X