Vallahi de sinirden ölmüstüm yanimda kalan diger kadin da oyle onun refakatcisi yardm etmisti bana
zaten..bide gorumcem yenidogmus cocugumu dudagindan opuyordu kavga ettik eve gidince..ben yegwnimi istedigim gibi sevemez miyim dedi bana

dedim sen sigara iciyosun onu gectim daha yeni dogdu bu cocuk ben opmuyorm sana noluyo dedim e benm cocuklar marazdan öldü mü dedi ben opuyorm da hasta mi oluyolar dedi neyse eve bi gittim iste yapayanliz kaldm ne annem ne babam ne kaynanam ne kocam kimsem yoktu

Dedim bi daha cocuk doguran ne olsun kizim buyuyunce dagittim herseyini hicbisey birakmadm
Simdi diceksn niye cocuk yaptn ama ben o insanlarla anlasamadm kizim 2yasindayken o adamdan bosandm(beni hamileyken aldattildigimi ogrenmistim kizim dogduktan sonra sevgilisinin yanindan gelip bizimle ilgilenmiyodu ailem beni eve kabul etmedi ne halin varsa gor dedi once kizim2yasina gelince babam gel dedi gittim zaten o adam ortalikta yoktu) ailesinden de kendisinden de kurtuldm.simdiki esimi cok seviyorm aileside mulayim hicbiseye karismiyolar umarm ayni skntilari yasamam tekrar ilk hamileligim dogumum o kadar berbat gecmisti ki kafayi yememek icin zor dayandm