2021 Nisan Anneleri

Sağol cnm sizinde isim harika, ilk kıznın adı ne cnm biz çok kararsız kaldık büyük kızım Eylül ben şimdikini Nisan istedim eşim Alya istedi ablamız İpek istedi kaldık ortada
İlki Tusem çok kullanılan bir isim değil, sizin 3 isimde bir birinden güzel. Kura çekin bence eğer başka isim de karar kilmazsaniz

Erkek bebek için isim tavsiyesi olan var mı hanımlar.
Kız ismi çok fazla ama erkek ismi yok sanki biz karar vermedik ama şu ana kadar ara ara eve bahsi geçen isimler şöyle : Bora, Toprak, Demir, Ulaş, Ilgaz Ege... Ben Teoman ismini de Teoman'ı da (şarkıcı) çok seviyorum ama çocuk berduş olur diye korktum

Bende oyleyim valla 5 yasinda kizim var hersey gidiyor zamanla birde bahara yaza denk gelicek simdi cok sicaklarda zibinla kalirlar siye dusumuyorum bu yuzden cok fazla birsey almadim bir kac parca birsey daha alirim gerisi sonraya kalir sanirim

E bebek civil ve lcw dan aldim sadece 0 1 aylik 2 takim aldim 0 3 aylik 6 takim aldim bir tanede hastane cikisi alicam baska kiyafet almicam zibin tarzinda yani 3 aylik oldugunda temmuz da falan oluyorz 6 tane flan sortlu tulum aldim 3 tane uzun kollu tulum aldim bide 0 3 ay kiyafet olayini bitirdim lazim oldukca buyudukce alirim artik doldurmaya gerek yok cabuk buyuyolar fazla fazla yeter aldiklarim die dusunuyorm ve hepsini indirimleri takip ettim cok yuksek rakamlar vermek istemedim ne eskio ne yipranio yazik oluyor
Erkek bebek için isim tavsiyesi olan var mı hanımlar.
Biz Metehan koyuyoruz ilk aklimiza geldigi gbi kararmizi vermistik hic isim arastirmadik baska

Sağol cnm sizinde isim harika, ilk kıznın adı ne cnm biz çok kararsız kaldık büyük kızım Eylül ben şimdikini Nisan istedim eşim Alya istedi ablamız İpek istedi kaldık ortada
Bizde karasiz kaldik isimde
Leyla ipek bilge inci selin yagmur ayda...dusunduk ama karar veremedik her gecen gun isim skalasi daha da genisliyor ama karar veremiyoruz

Kizlar bisey dsha sorucam gebelik sekeri olanlar diyetisyeniniz tatli yiyebilirsiniz dedimi yani fit tatlilar oluyoya sekersiz eger yiyebilirsiniz dediyse aksam neyle tukaticez ben yaein diyetisyene gidicem ama sizede sormak istedim canim cekiyo kurabiye falan

evet cok sükür 2 haneliye düstü. Canim ben isvicrede yasiyorum ve burda tr deki gibi sezeryan olunca 2 hafta önce olmuyor son güne kadar bekleniyor. 2 Nisanda sezeryan olacagim bebis abisi gibi erken gelmezse Benim önüme gecer herkes bence.

Teoman i bende cok seviyorum eskiden calistigim yerde bi muhendis vardi adi İlbey cok hosuma gitmisti adama ilbey bey demek cok zor geliyodu ne guzel ismi bey bide kpss calisirken ispartali bi hoca videosu izliyodm cocuklarinin adi ilteris ve kutalmis ti bide cengiz han atilla gibi isimleri koymak isterdm oglum olsaydi. Kiza eski turk adi bulamiyoz bi tomris hatun var börte var dalga gecerler cocukla

Bizim de aklımızdakiler Çınar, Ediz, Aras, Atlas, Ulaş ama Çınar'a bir tık daha yakınız gibi
Bu arada pek seçilmiyor diye yüklememiştim ama bu da oğluşumun yan profilden ilk vesikalık resmi
Bizde çınar diye dusunuyoruz. Ama kizim tuttdu çınarefe olsun onuda kirmak istemiyorum sanirim çınar efe olucak

İlk hamileliğimde hem diyabet hem yüksek tansiyon vardı son üç ayı diyetisyenle götürdüm ama tatlı yoktu sadece kuru kayısı vs kuru meyve vardı o da günde bir kez hatta sütü bile yağsız süt alıyordum rezaletti ama tatlı yoktu canım pirinç makarna vs yok günde 2 dilim tam buğday ekmeğim vardı o zaman zehirlenmem olmadığı için bol protein tüketiyordum

Kizlar dun kontrolumuz vardi 25+3 te 700 gr 30 cm bebis iyimi acaba doktor iyi dedi ama bsns kilosu az geldi sanki
Masallah canim bence iyi. Ben en son gittigimde 30 cm kilosuda 610 gramdi. Benim bebegimin kilosu seninkinden az ama doktorum cok iyi demisti.

Inşallah tüm kuzular en uygun zaman da gelir.kim birinci olacak bakalım

Benim diyetisyen herseyden yiyebilirsin ama abartma demisti. Bende tadimlik yiyorum üstüne bol su yada ayran iciyorum.

Masallah canim bence iyi. Ben en son gittigimde 30 cm kilosuda 610 gramdi. Benim bebegimin kilosu seninkinden az ama doktorum cok iyi demisti.
O zaman iyidir canim doktorlarimiz iyi demis sorun yok o zaman

Benim diyetisyen herseyden yiyebilirsin ama abartma demisti. Bende tadimlik yiyorum üstüne bol su yada ayran iciyorum.
Bende yarin soruyim uyumusum aksam yemeginden sonra bi kalktim canim cok tatli istedi muz yedim yarim sonra sütten sıkıldigkm icin sade soda ictim bilmiyorum ne kadsr dogru

Yaa demi ama kızlara sanki isim seçeneği çok kıyafet çok süs püs ne ararsan var. Erkek anaları napsın ama haksızlık

Ben ne yiyorum içiyorum bilmiyorum ama bu çocuk hiç durmuyor
Al bendende okadar valla bu nasil bir velet böyle insan ayni anda karnimin her tarafina nasil vuruyo hic uyumuyormu hayret ediyorum, oglumda hic böyle degildi valla bunun ne gecesi ne gündüzü var. Fena biseyler geliyor bu ikinci agzima tükürcek gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…