- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
İlki Tusem çok kullanılan bir isim değil, sizin 3 isimde bir birinden güzel. Kura çekin bence eğer başka isim de karar kilmazsanizSağol cnm sizinde isim harika, ilk kıznın adı ne cnm biz çok kararsız kaldık büyük kızım Eylül ben şimdikini Nisan istedim eşim Alya istedi ablamız İpek istedi kaldık ortada
Kız ismi çok fazla ama erkek ismi yok sankiErkek bebek için isim tavsiyesi olan var mı hanımlar.
Bende oyleyim valla 5 yasinda kizim var hersey gidiyor zamanla birde bahara yaza denk gelicek simdi cok sicaklarda zibinla kalirlar siye dusumuyorum bu yuzden cok fazla birsey almadim bir kac parca birsey daha alirim gerisi sonraya kalir sanirimKızlar ben henüz kıyafet falan hiç almadım en uygun e bebek mi sizce .erkek bebek için lcw den beğendim biraz ama görmeden almak da içime sinmiyor ama avm ye gitmeye de çekiniyorum.tecrübeliyim nasıl olsa şubat gibi alırım diyordum ama zaman geçince insan herşeyi unutuyormuş kaç tane alsam kaç aylık alsam diye düşünürken buluyorum kendimi .
E bebek civil ve lcw dan aldim sadece 0 1 aylik 2 takim aldim 0 3 aylik 6 takim aldim bir tanede hastane cikisi alicam baska kiyafet almicam zibin tarzinda yani 3 aylik oldugunda temmuz da falan oluyorz 6 tane flan sortlu tulum aldim 3 tane uzun kollu tulum aldim bide 0 3 ay kiyafet olayini bitirdim lazim oldukca buyudukce alirim artik doldurmaya gerek yok cabuk buyuyolar fazla fazla yeter aldiklarim die dusunuyorm ve hepsini indirimleri takip ettim cok yuksek rakamlar vermek istemedim ne eskio ne yipranio yazik oluyorKızlar ben henüz kıyafet falan hiç almadım en uygun e bebek mi sizce .erkek bebek için lcw den beğendim biraz ama görmeden almak da içime sinmiyor ama avm ye gitmeye de çekiniyorum.tecrübeliyim nasıl olsa şubat gibi alırım diyordum ama zaman geçince insan herşeyi unutuyormuş kaç tane alsam kaç aylık alsam diye düşünürken buluyorum kendimi .
Biz Metehan koyuyoruz ilk aklimiza geldigi gbi kararmizi vermistik hic isim arastirmadik baskaErkek bebek için isim tavsiyesi olan var mı hanımlar.
Bizde karasiz kaldik isimdeSağol cnm sizinde isim harika, ilk kıznın adı ne cnm biz çok kararsız kaldık büyük kızım Eylül ben şimdikini Nisan istedim eşim Alya istedi ablamız İpek istedi kaldık ortada
evet cok sükür 2 haneliye düstü. Canim ben isvicrede yasiyorum ve burda tr deki gibi sezeryan olunca 2 hafta önce olmuyor son güne kadar bekleniyor. 2 Nisanda sezeryan olacagim bebis abisi gibi erken gelmezseTahmini doğum tarihi olarak en önce sen mı varsın canım maşallah yaa artık geri sayım başlamış senin için takvimini gördüm 2 haneli sayılara düşmüşsün.sezeryan olacaktın değil mi mart sonu gibi gelir bebiş topiğimizin abisi mı olacak paşa
Teoman i bende cok seviyorumKız ismi çok fazla ama erkek ismi yok sankibiz karar vermedik ama şu ana kadar ara ara eve bahsi geçen isimler şöyle : Bora, Toprak, Demir, Ulaş, Ilgaz Ege... Ben Teoman ismini de Teoman'ı da (şarkıcı) çok seviyorum ama çocuk berduş olur diye korktum
Bizde çınar diye dusunuyoruz. Ama kizim tuttdu çınarefe olsun onuda kirmak istemiyorum sanirim çınar efe olucakBizim de aklımızdakiler Çınar, Ediz, Aras, Atlas, Ulaş ama Çınar'a bir tık daha yakınız gibi
Bu arada pek seçilmiyor diye yüklememiştim ama bu da oğluşumun yan profilden ilk vesikalık resmi
İlk hamileliğimde hem diyabet hem yüksek tansiyon vardı son üç ayı diyetisyenle götürdüm ama tatlı yoktu sadece kuru kayısı vs kuru meyve vardı o da günde bir kez hatta sütü bile yağsız süt alıyordum rezalettiKizlar bisey dsha sorucam gebelik sekeri olanlar diyetisyeniniz tatli yiyebilirsiniz dedimi yani fit tatlilar oluyoya sekersiz eger yiyebilirsiniz dediyse aksam neyle tukaticez ben yaein diyetisyene gidicem ama sizede sormak istedim canim cekiyo kurabiye falan
Masallah canim bence iyi. Ben en son gittigimde 30 cm kilosuda 610 gramdi. Benim bebegimin kilosu seninkinden az ama doktorum cok iyi demisti.Kizlar dun kontrolumuz vardi 25+3 te 700 gr 30 cm bebis iyimi acaba doktor iyi dedi ama bsns kilosu az geldi sanki
Inşallah tüm kuzular en uygun zaman da gelir.kim birinci olacak bakalımevet cok sükür 2 haneliye düstü. Canim ben isvicrede yasiyorum ve burda tr deki gibi sezeryan olunca 2 hafta önce olmuyor son güne kadar bekleniyor. 2 Nisanda sezeryan olacagim bebis abisi gibi erken gelmezseBenim önüme gecer herkes bence.
Benim diyetisyen herseyden yiyebilirsin ama abartma demisti. Bende tadimlik yiyorum üstüne bol su yada ayran iciyorum.Kizlar bisey dsha sorucam gebelik sekeri olanlar diyetisyeniniz tatli yiyebilirsiniz dedimi yani fit tatlilar oluyoya sekersiz eger yiyebilirsiniz dediyse aksam neyle tukaticez ben yaein diyetisyene gidicem ama sizede sormak istedim canim cekiyo kurabiye falan
O zaman iyidir canim doktorlarimiz iyi demis sorun yok o zamanMasallah canim bence iyi. Ben en son gittigimde 30 cm kilosuda 610 gramdi. Benim bebegimin kilosu seninkinden az ama doktorum cok iyi demisti.
Bende yarin soruyim uyumusum aksam yemeginden sonra bi kalktim canim cok tatli istedi muz yedim yarim sonra sütten sıkıldigkm icin sade soda ictim bilmiyorum ne kadsr dogruBenim diyetisyen herseyden yiyebilirsin ama abartma demisti. Bende tadimlik yiyorum üstüne bol su yada ayran iciyorum.
Yaa demi ama kızlara sanki isim seçeneği çok kıyafet çok süs püs ne ararsan var. Erkek anaları napsın ama haksızlıkKız ismi çok fazla ama erkek ismi yok sankibiz karar vermedik ama şu ana kadar ara ara eve bahsi geçen isimler şöyle : Bora, Toprak, Demir, Ulaş, Ilgaz Ege... Ben Teoman ismini de Teoman'ı da (şarkıcı) çok seviyorum ama çocuk berduş olur diye korktum
Al bendende okadar valla bu nasil bir velet böyle insan ayni anda karnimin her tarafina nasil vuruyo hic uyumuyormu hayret ediyorum, oglumda hic böyle degildi valla bunun ne gecesi ne gündüzü var. Fena biseyler geliyor bu ikinci agzima tükürcek gibime geliyoBen ne yiyorum içiyorum bilmiyorum ama bu çocuk hiç durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?