Aynen canım.selam cnm hoşbuldum :) evet okuyorum bende burda yazılanları .. iyi oluyor böyle paylaşım içinde olmak ....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım.selam cnm hoşbuldum :) evet okuyorum bende burda yazılanları .. iyi oluyor böyle paylaşım içinde olmak ....
Masallah subanallah insallah saglikla alalim kucagimiza benimde 660 grm 29 cmGüzelce inceledi doktorum saolsun herşeyi güzel dedi Çok şükürmart sonu en geç nisanın ilk haftası gelir hazır ol dedi 8 nisana son günü verdi çok sasirdim
4 kilo 53 cm civarı doğar bu iri bebek dedi
841 gr 34 cm çıktı olcumu 25+3 ortalama haftası dedi
![]()
Umay bizde en basta dusunuyoduk Turkce bir isim ama gecen gun kk da umay isminde bir kizin yazilarini okudum aman dedim benim kiz gider buna ceker sonra ugras dur.belki sizde gormussunuzdur. Evli cocuklu adamin birini seviyoms 2.kadin olmaya bile razi adam gel dese gelecekms falan filan 9kurken sinirlerim hoplamisti bende de sans yok zaten gider ona ceker dedim bosver sil aklındanMerhaba güzel anneler,biz de kızımıza Umay ismine karar verdik. Erkek olsaydı Alper, Baturalp isimlerinden birisini düşünüyorduk.![]()
Masallah cok tatli yaaSon halim budur? Sırtım acayip ağrıyor.Gogus kafesinin oralarda da batma var..Daha da çok var, sanki erken agirlastim..Sizde de var mı böyle şikayetler..
Sonuçlarimda guzel cikti aynen ayakta calisiyorum onunda payı vardiroyy masallah 1 kiloyu bulmus, insallah sonuclarınız güzel gelir bir sorun çıkmaz. Arada bende yaşıyorum o sertlikleri cok ayakta durunca oluyor genelde benim, rahatlayınca geçiyor
Bizde kızımın istegiyle ege yi begendik tek isime karar verdik aklimdan kalanlar var ama ege olucak nasipseBizim de aklımızdakiler Çınar, Ediz, Aras, Atlas, Ulaş ama Çınar'a bir tık daha yakınız gibi
Bu arada pek seçilmiyor diye yüklememiştim ama bu da oğluşumun yan profilden ilk vesikalık resmi![]()
Çok sağolun..Kız anneyi çirkinleştirir derler hep .. Ama kim görse sen güzelleştin diyor bana.. Herhalde kilo alınca yüzüm daha genç mi durdu ne millete öyle geliyor..Masallah cok tatli yaacok yakismis hamilelik
![]()
Yaa bizde Ahmet Selim düşünüyoruzzzIsim olarakta Ali Selim kısmetse bizim oğlan![]()
Benim geçen haftalar da aşırı oldu göğüs kafesinde batmalar çok şükür son zamanlarda yokSon halim budur? Sırtım acayip ağrıyor.Gogus kafesinin oralarda da batma var..Daha da çok var, sanki erken agirlastim..Sizde de var mı böyle şikayetler..
Ya normal demek ki ama çok yoğun olduğundan korktum açıkçası.. İlk defa oldu şiddetli yokluyor kendimden korktum.Benim geçen haftalar da aşırı oldu göğüs kafesinde batmalar çok şükür son zamanlarda yok
Merhaba , önce kan aldılar benden hem kol hem parmaktan. Sonra kutu kola kutusu gibi bir kutuda gazoz gibi bir içecek verip 5 dakikada yanımda içeceksin dedi hemşire.. Benim içtiğim 50 ml 'lik..Ve yakında dur, su da dahil hiç birş ey yeme içme dedi. kendimi kötü hissedersem onlara söylememi istedi. Tam 1 saat sonra tekrar kan aldılar. Sonra yemek yiyebilirsin.merhaba annişler biri sorumu cevaplarsa çok sevinirim yarın şeker yüklemesi var nasıl yapılıyor? Kaç defa içiliyor o zımbırtıdan kaç saat arayla kaç defa kan alınıyor? Daha önce de sordum ama cevap alamadığım için tekrar yazdım kusura bakmayın ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı ama 12 yıl oldu hatırlamıyorum
Teşekkür ederim yorumun için, bende isimlerin karakteri etkilediğini inanırdım fakat birçok isimde iyi örnekler olduğu gibi kötü örneklerde var. İsim seçmek çok zor gerçekten. Biz kararımızı verdik, ismi anlamından dolayı (hamile, lohusa kadınların, çocukların, hayvanların koruyucusu) ve Türkçe bir isim olmasından dolayıda çok sevdik benimsedik.Biz eğitimini, ahlakını, insan, hayvan sevgisini güzelce verelim, öğretelim, gerisi Allahın takdirine kalmış. Umarım hepimizin evladı vicdanlı vatana millete hayırlı olurUmay bizde en basta dusunuyoduk Turkce bir isim ama gecen gun kk da umay isminde bir kizin yazilarini okudum aman dedim benim kiz gider buna ceker sonra ugras dur.belki sizde gormussunuzdur. Evli cocuklu adamin birini seviyoms 2.kadin olmaya bile razi adam gel dese gelecekms falan filan 9kurken sinirlerim hoplamisti bende de sans yok zaten gider ona ceker dedim bosver sil aklından![]()
Merhaba ben dün yaptırdım. Aç gidiyorsun, bana çok olmamak şartıyla su içebilirsiniz dediler, içtim.merhaba annişler biri sorumu cevaplarsa çok sevinirim yarın şeker yüklemesi var nasıl yapılıyor? Kaç defa içiliyor o zımbırtıdan kaç saat arayla kaç defa kan alınıyor? Daha önce de sordum ama cevap alamadığım için tekrar yazdım kusura bakmayın ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı ama 12 yıl oldu hatırlamıyorum
Beni de çok zorladı yatarken felan ama normal sanırım çünkü yengemin de oluyodu. Allah dermansız dert vermesin bunları çekiyoruz bi şekilde zaten az kaldıYa normal demek ki ama çok yoğun olduğundan korktum açıkçası.. İlk defa oldu şiddetli yokluyor kendimden korktum.
Benim de 8 yıl oldu ama bir kez içiliyor 50-75-100 ml olarak artık doktorun hangisini uygun görürse içmeden önce bir kan alınıyor. İçildikten sonra da 1 er saat arayla galiba 2 kez kan alıyorlar ama biz 3 saat beklemiş oluyoruz benim öyle olmuştumerhaba annişler biri sorumu cevaplarsa çok sevinirim yarın şeker yüklemesi var nasıl yapılıyor? Kaç defa içiliyor o zımbırtıdan kaç saat arayla kaç defa kan alınıyor? Daha önce de sordum ama cevap alamadığım için tekrar yazdım kusura bakmayın ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı ama 12 yıl oldu hatırlamıyorum
İnsallah.. bende özellikle Türkçe bir isim koymak istiyorum. Sırf Kur'an da geciyor diye arap ismi koymak istemiyorum. Onlar bizim isimlerimizi koyuyor mu?hayir. Neden ben özümü unutup arap ismini cocuguma ad olarak koyayim ki?Teşekkür ederim yorumun için, bende isimlerin karakteri etkilediğini inanırdım fakat birçok isimde iyi örnekler olduğu gibi kötü örneklerde var. İsim seçmek çok zor gerçekten. Biz kararımızı verdik, ismi anlamından dolayı (hamile, lohusa kadınların, çocukların, hayvanların koruyucusu) ve Türkçe bir isim olmasından dolayıda çok sevdik benimsedik.Biz eğitimini, ahlakını, insan, hayvan sevgisini güzelce verelim, öğretelim, gerisi Allahın takdirine kalmış. Umarım hepimizin evladı vicdanlı vatana millete hayırlı olur![]()
Ayyy hadi inşallah canım benim de kolay geçer sonu da güzel olur kan ve idrar tahlilleri de istemişti doktorumMerhaba ben dün yaptırdım. Aç gidiyorsun, bana çok olmamak şartıyla su içebilirsiniz dediler, içtim.
İlk önce aç karna kan ve idrar verdim. Ardından elmalı gazoz tadında kutu şişede içeceği verdiler içtim ve 1 saat sonra tekrar kan verdim. 2.kandan 1nsaat sonra tekrar kan verdim. Toplam 3 kez kan veriyorsun. İçeceğin tadı güzel, biraz şekerli geliyor sadece. Bana hastaneden çıkma dediler toplam 2.5 saat hastanede kaldım. Bu süreçte herhangibşrşey yemiyor ve içiyorsun. Çok rahat geçiyor, sadece beklerken sıkılıyor insan.
İnşallah sonuçların güzel çıkar, kolay gelsin![]()
Katılıyorum sana.. Bu yüzden Allahtan baska kimsenin buyrugu altina girmesin, kimseye yaranma cabasi olmadan kendi hür iradesiyle kararlarini verebilmesi icin ismini Özgür koyacagim kismetse..nacizane kendi düşüncem çocuklara doruk özgür ruzgar poyraz efe vs isimler verilmemeli gerçekten adını yaşıyorlar...
Oğlum olsaydı Ali kerem ,mehmet fatih , selim eren vs koyacaktım ama kızım olunca güzel cevrede bulunmayan hanım sahabelerimizden istiyorum ama maasallah sülale hanım sahabe ismi koymuş.
Zeynep mesela çok sert geliyor karakteri sert olcak gibi
lina alya asel vs heryerde var
Bilmiyorum bu çocuğun adı ne olcak
diğerinin Ecrin Nisa okadar uyumlu ama buna bakcaz![]()