• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Merhaba , önce kan aldılar benden hem kol hem parmaktan. Sonra kutu kola kutusu gibi bir kutuda gazoz gibi bir içecek verip 5 dakikada yanımda içeceksin dedi hemşire.. Benim içtiğim 50 ml 'lik..Ve yakında dur, su da dahil hiç birş ey yeme içme dedi. kendimi kötü hissedersem onlara söylememi istedi. Tam 1 saat sonra tekrar kan aldılar. Sonra yemek yiyebilirsin.
Teşekkür ediyorum canımcım inşallah kolaycacık geçer

merhaba hanımlar kontrol bitti çok şükür protein kaçağım artmış 😔 ama karaciğer ve böbrek değerlerim normal kritik seviyede değil o nedenle 1 ay sonraya tekrar gün verdi çok mutluyum 🙂 kızım da iyi 2. Kez ayrıntılı ultrasona girdik her şey yolunda perinatolog da inceledi 659 gr olmuş miniğim belki kilosu buradaki bebişlere göre az ama dert etmeyeceğim ben ne yiyorum ki yavrum ne olsun 🥴 sağlıklı gelişimi normal böyle böyle 7 ayı bulacağız inşallah 🙏
2 hafta sonrada şeker testi olacak ilk hamileliğimde vardı ailemde de var yapılsa iyi olur dedi bakalım her şeye rağmen moralim düzeldi 2 aydır hiç böyle olumlu bir halim olmamıştı kuş gibiyim 😂
Gozun aydin canim.. Hepimiz saglikla
kucagimiza alalim insallah..

İnsallah.. bende özellikle Türkçe bir isim koymak istiyorum. Sırf Kur'an da geciyor diye arap ismi koymak istemiyorum. Onlar bizim isimlerimizi koyuyor mu?hayir. Neden ben özümü unutup arap ismini cocuguma ad olarak koyayim ki?
Aklın da baska Turkce isim var mi? Bize de ilham olur. Börte ve Tomris koymayi da dusunduk ama ileride dalga gecerler cocukla dedik icimize sinmedi
Tomris de 2. Sıradaydı. Beliz i de beğeniyordum çok ama anlamı yoktu. 🥰

Merhaba , önce kan aldılar benden hem kol hem parmaktan. Sonra kutu kola kutusu gibi bir kutuda gazoz gibi bir içecek verip 5 dakikada yanımda içeceksin dedi hemşire.. Benim içtiğim 50 ml 'lik..Ve yakında dur, su da dahil hiç birş ey yeme içme dedi. kendimi kötü hissederse onlara söylememi istedi. Tam 1 saat sonra tekrar kan aldılar. Sonra yemek yiyebilirsin.
7 78kova ben de bugun yaptirdim.önce ac karnına kan aldi. 75 lik glikoz gazoz tarzi icecegi içtikten 1 saat sonra kan aldi.. 1 saat gectikten sonra tekrar kan aldi. Tabii ki ac oldugun icin icmek zor geliyor ama abartilacak hicbir sey yok..Arabada bekledim su bile icmeden. 39 yasindayim ve abimde diyabet oldugundan benim icin önemliydi. Cok sukur degerler normal cikti. Umarim sende de bi sorun cikmaz 🙏

Tomris de 2. Sıradaydı. Beliz i de beğeniyordum çok ama anlamı yoktu. 🥰
Tesekkur ederimm 😍😍 beliz de güzel bir isim anlamini arastiririm. Tomris isminde bir sürü kadin var aslinda konulabilir💓💓💓 kizin adiyla yasasinn
Çok sağolun..Kız anneyi çirkinleştirir derler hep .. Ama kim görse sen güzelleştin diyor bana.. Herhalde kilo alınca yüzüm daha genç mi durdu ne millete öyle geliyor..
Fizigin de cok tatli duruyor tam bir hamis ne eksik nede fazla 😍😍 hamilelik kisiye gore değişiyor bazilari cok guzellesiyor kiz olmasina ragmen 💓

Mediv
Yani ben ilk dogumumu da orda yaptim hastane evet cok iyi degil ama universite hastanesine bin basar.
Canakkale devlet hastanesi en iyidir burda ama ben 2 gece hastanede yatamam esim benimle kalacagi icin devlet hastanesi tercih edemem.
O yuzden mecburen tek ozel hastane olan oraya gitmek zorundayim burada dogumda suan 7000 surekli giden biri icin yeni yilda katlar bu fiyat

Yani ben ilk dogumumu da orda yaptim hastane evet cok iyi degil ama universite hastanesine bin basar.
Canakkale devlet hastanesi en iyidir burda ama ben 2 gece hastanede yatamam esim benimle kalacagi icin devlet hastanesi tercih edemem.
O yuzden mecburen tek ozel hastane olan oraya gitmek zorundayim burada dogumda suan 7000 surekli giden biri icin yeni yilda katlar bu fiyat.
Medicalpark'ta 7000tl mi doğum fiyatı😱 Yani Allah'a şükür durumumuz iyi ama o kadar parayı verebilir miyim ya da değer mi bilemiyorum açıkçası🙄 Yani o kadar ne için istiyorlar anlayamadım.

Katılıyorum sana.. Bu yüzden Allahtan baska kimsenin buyrugu altina girmesin, kimseye yaranma cabasi olmadan kendi hür iradesiyle kararlarini verebilmesi icin ismini Özgür koyacagim kismetse..
Ozaman ne diyoruz anne babaya asi olmayan iyi bir evlat Allahtan başkasına hesap vermeyen özgür olsun 🥰🥰😘😘❤❤

merhaba hanımlar kontrol bitti çok şükür protein kaçağım artmış 😔 ama karaciğer ve böbrek değerlerim normal kritik seviyede değil o nedenle 1 ay sonraya tekrar gün verdi çok mutluyum 🙂 kızım da iyi 2. Kez ayrıntılı ultrasona girdik her şey yolunda perinatolog da inceledi 659 gr olmuş miniğim belki kilosu buradaki bebişlere göre az ama dert etmeyeceğim ben ne yiyorum ki yavrum ne olsun 🥴 sağlıklı gelişimi normal böyle böyle 7 ayı bulacağız inşallah 🙏
2 hafta sonrada şeker testi olacak ilk hamileliğimde vardı ailemde de var yapılsa iyi olur dedi bakalım her şeye rağmen moralim düzeldi 2 aydır hiç böyle olumlu bir halim olmamıştı kuş gibiyim 😂
Maşallah daha ii sonuçlar görürsün inşallah zamanla kilosuda gayet güzel gelışıyo işte minnak daha napsın annesi :KK68:

Vallahi imzamı atıyorum arkadaşım 2 aurintiliya girdim iki doktorda dedi aynısını eşim elini koyuyor hadi kızım demeye başlamadan güm gün vuruyor. Dışarıdan otur izle yani ALLAHIMA şükür eli ayağı düzgün olsunda benim ilk yavrum daha 40onda kendi uyuyan sessiz sakin bişeydi oyy doğumda bile ben bunun erken geleceğini vs düşünüyorum ama nezaman gittiysem bası hep aşağıda 🤣🤣🤣

Beni anladığın icin teşekkür ederim. Yaptırmak kadar yaptırmamak ta bir tercih insanları neden anlamıyorlar anlamıyorum. Yeri gelince bebeğe fetus diyorlar ama ben yaptırmayacağım diyince senin bebeğin sağlığını ben düşünüyorum vs vs hangi anneden cok düşünebilir bir kimse?

Sağlık ocağında ebe diyor mutlaka yaptir benim 2 de cikti,sağlık ocagi doktoru diyor yaptırmamak sana kalmış ailende yoksa 1.de de yoksa bebek gelişimi anormal değil se yaptırmaya bilirsin . Açlık tokluktan bakarız diyor.

Hepsi ayrı bisey valla
Benimkide doguma hazir bas asagi bekliyo 🤭 Kiz inanmayacaksin 1 sn durmuyo benimkide, esim gece gündüz hep tekme halinde biz bittik ne edecez deyip duruyo 🤣 Doktor kontrolünde kordonunu eliyle tutmus burnunun üstünden gecirmis isirmaya calisiyordu hayretle öylece izledik valla cok fena saglikla dogsa bizde rahat etsek oda. ay ben oglumda hic gece tekmelere uyandigimi falan hic bilmem cok sakindi ama bu bide hicbir pozisyonu begenmiyo dönüp duruyorum.

Gözün aydin canim cok sükür. Sen genede dikkat et salma kendini. Benim oglumda cok zayifti 38. haftasinda 2600 gram dogdu ama cok sükür okadar hizla büyüdüki masallah. Gelecek ay 2 bucuk yasina girecek hala zayif ama uzun boylu ve cok saglikli sükür 🥰

merhaba annişler biri sorumu cevaplarsa çok sevinirim yarın şeker yüklemesi var nasıl yapılıyor? Kaç defa içiliyor o zımbırtıdan kaç saat arayla kaç defa kan alınıyor? Daha önce de sordum ama cevap alamadığım için tekrar yazdım kusura bakmayın ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı ama 12 yıl oldu hatırlamıyorum
ac karna kan tahliliyle aclik sekerine baktilar canim bende sonra o icecegi ictikten 1 saat ve 2 saat sonra kan aldilar tokluk sekerine bakmak icin.

Gözün aydin canim cok sükür. Sen genede dikkat et salma kendini. Benim oglumda cok zayifti 38. haftasinda 2600 gram dogdu ama cok sükür okadar hizla büyüdüki masallah. Gelecek ay 2 bucuk yasina girecek hala zayif ama uzun boylu ve cok saglikli sükür 🥰
Aynen diyete devam zaten doktor 38. Haftaya kadar gidemeyiz eğer 32-34. Haftalara ulaşırsak harika olur dedi umutluyum 15. Haftadan beri mücadele ediyorum çoğu gitti azı kaldı zayıf doğacak ufak olacak prematüre olacak biliyorum ama sağlıklı olsun hepsi geçer kilo da alır büyür yeter ki sağlık olsun 🙏🙏🙏

Benimkide doguma hazir bas asagi bekliyo 🤭 Kiz inanmayacaksin 1 sn durmuyo benimkide, esim gece gündüz hep tekme halinde biz bittik ne edecez deyip duruyo 🤣 Doktor kontrolünde kordonunu eliyle tutmus burnunun üstünden gecirmis isirmaya calisiyordu hayretle öylece izledik valla cok fena saglikla dogsa bizde rahat etsek oda. ay ben oglumda hic gece tekmelere uyandigimi falan hic bilmem cok sakindi ama bu bide hicbir pozisyonu begenmiyo dönüp duruyorum.
Tövbe estafurullahhhhh kordonu eliyle tutmuş muo_Oo_Oo_O insallah sağ saglim kucagimiza aliriz valla çok zor hahahahaha desene zor günler ikimizi bekliyor😄😄😄🤣🤣🤣 valla vitamin ne de içmiyorum acaba ondan mi🤔🤣

Aynen diyete devam zaten doktor 38. Haftaya kadar gidemeyiz eğer 32-34. Haftalara ulaşırsak harika olur dedi umutluyum 15. Haftadan beri mücadele ediyorum çoğu gitti azı kaldı zayıf doğacak ufak olacak prematüre olacak biliyorum ama sağlıklı olsun hepsi geçer kilo da alır büyür yeter ki sağlık olsun 🙏🙏🙏
Orasını Allah bilir canim sağ sağlık kucağına al insallah ben sana her gördüğümde dua ediyorum rabbim feraha kavuştursun eli ayağı düzgün haftasında gönlüne göre bir evlat olsun 😘😘😘🥰🥰

Diyorum ya önemli olan doğduktan sonra Allah can sagligi versin zeka versin yoksa uzunmuş kısaymış kiloluymus kıçını yerinden kalduramayan çocuklar olduktan sonra ince zayıf atık olsun en önemlisi sağlıklı hayırlı evlatlar olsun ❤❤❤😘😘😘😘😘

Canım bana 26 haftada yaptır dedi doktor, sen kendin mi seçtin bu tarihi?
Hayır canım bana üç hafta sonra gel gelmeden de idrar kan ve şeker yüklemeni yaptır dedi randevum salı günü erken mi oluyor ki şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor? Ben 23+5 günlüğüm

7 78kova ben de bugun yaptirdim.önce ac karnına kan aldi. 75 lik glikoz gazoz tarzi icecegi içtikten 1 saat sonra kan aldi.. 1 saat gectikten sonra tekrar kan aldi. Tabii ki ac oldugun icin icmek zor geliyor ama abartilacak hicbir sey yok..Arabada bekledim su bile icmeden. 39 yasindayim ve abimde diyabet oldugundan benim icin önemliydi. Cok sukur degerler normal cikti. Umarim sende de bi sorun cikmaz 🙏
Ayy ne güzel maşallah diyelim o zaman darısı başıma😊

Back
X