Hayır demez o hatta 30 saat de ders yüklerDeseydin mudurum dogurayimda siz bakın ben derse girmeye devam ederim
Günaydın kızlar bugün kontrole gidecem bakalim nasil
Ha ha benim müdürüm beni gözden çıkardı valla her an ayrılacakmışım gibi planlar yapıyor hiçbir projede bana görev vermiyor her şeyden muaf tutuyor hiç alışık değilim her şeyin en başına yazılan ben kendimi çok gereksiz hissetmeye başladım
Sizin müdürlerin ortası ikisini birbirine vurmakHayır demez o hatta 30 saat de ders yükler
Lütfen bana bak ve şükret 11 kg aldim hdhdhdhdhhdKizlar ben henüz 5 kilo aldım , bu saatten sonra birden çok alınıyor diyorlar dogrumu
Nerde dogum yapacagim konusunda cok muallaktayim bende yeni yil zammiyla fiyatlari ucurmuslarGünaydınlar , bende bugün başka bir doktora gideceğim,tavsiye ile ama ısınabilecekmiyim bilemiyorum..Kendi doktorumu çok sevmeme rağmen hastanenin paracı olması beni soğuttu. Ayrıca doğum fiyatı bütçemizi zorlayacak.. Değiştirme kararı aldım inşallah pişman olmam.
Bende 5 kilo aldm ama neremde o kilo bilmiorm yuzum gozum hic canlanmadiKizlar ben henüz 5 kilo aldım , bu saatten sonra birden çok alınıyor diyorlar dogrumu
Aynen ben de şekil 1ALütfen bana bak ve şükret 11 kg aldim hdhdhdhdhhd
Cok gecmis olsun canim bebegin cok güclü saglikla kucagina alacaksin insallah. Biraz daha annecigine tutunsun az kaldi. Allahim hepsini bize bagislasin korusun saglikla kucagimiza alalim insallah. Dualarim sizinleGünaydın güzel anneler
Fmfli anneler size bir sorum olacak kolşisini atak sırasında arttırıyor musunuz. Ben normalde 3 tane içiyorum ama daha fazla içebilir miyim bilemedim. şu an çok şiddetli bir atak geçiriyorum. Acilde serumlar falan filan 3 gün çekeceğiz bu durumu belli olduAllahtan yavrum iyi dün gece ilk nst deneyimimi de yaşamış oldum. Karnımda kramplar olunca riske atmak istemediler ama bebekle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür
Hamiilemiyim, cinsiyet nezaman belli olur, detayli nasil gececek derken dogumlar gittikce yaklasti her anlari ayri bir heyecanMerhaba herkese ara ara yazdıklarınızı takip ediyorum kızlar herkes aynı telaşlar heyecanlar içindebende ufaktan alışverişe başladım çok fazla abartarak almıcam internetten alışveriş yapmayı çok sevmiyorum görerek gezerek almak istiyorum onun için şuan ilk 1 ay idare edecek kadar kıyafet alıcam sonra kendim çıkıp alırım diye düşünüyorum. Hastane çıkışı almadım onun yerine isimli tulum ve battaniye yaptırdım ilk onu giydirsinler hastanede diye. 5li olan takımlardan aldım, tulum, alt üst patiksiz takım, çorap, ağız mendili, çıtçıtlı badi hem uzun hem yarım kollu aldım benim erken doğum olacak büyük ihtimalle Mart sonunu bulur bulmaz bilemiyorum onun için uzun kollu da tercih ettim içlik badi olarak .
Biraz da ablasından kalanlar var idare eder bizi. Biberon emzik süt sağma makinem herşey duruyordu onlarida güzel bir kaynatıp kullanıcam. Göğüs uçlarım kurumaya başladı lansinoh çok iyi gelmişti kızımda tekrar ona başladım iki gündür. Bir de doğum yaptığımda hemşire bana buğday yağı önermişti onu sürmüştüm o da yumuşatıyor nemli kalmasını sağlıyordu. Haftaya kontrole gidicem 1 ay olacak merak ediyorum bebeğimi artık hareketleri çok güçlü sanki hiç uymuyor
Bende 6 kiloya yakin aldim canim. Son 3 ayda hizla kilo aliniyor. ilk hamileligimde 10 kilo alarak doguma girmistim son aylarda hizla kilo almistim.Kizlar ben henüz 5 kilo aldım , bu saatten sonra birden çok alınıyor diyorlar dogrumu
Ben mühendisim canım, öğretmenler çoğunlukla 24 ten 32 ye evde de olsa çalışmıyor duyduğum kadarıyla.Canim ben hemsireyim kamuda. Direk ayrildim 24 te. Sizin meslek ne bilmuyorum ama ogretmenlerden bazilarinada oyle demislerdi uzaktan derse devam gibi o yuzden net bi yorum yapamiyorum biz direk cikiyoruz
Benim eşim karnıma değemiyor hamile olduğumu öğrendiğimizden beri de hiç ilşkiye girmedik ilk hamileliğimde çok kafama takmıştım üzülmüştüm ama bunda hiç takmıyorum içimde bebeğimiz varken canlı canlı kıpır kıpırken onun orada olduğunu bilirken yapamıyormuşBisey diyeceğim çok özür dileyerek sizinde eşleriniz sizden kaçıyor mu
Ben bana sarill dedigimde bebeğe dokunuyor
Cinsellik ben normalde hiç önemsemem hatta kaçarım şimdi haftada 1 Normal olması gereken galiba ee libidoda artti adam ayda 1 belki
Ben neredeyse hiç bir şey yiyemiyorum ben bile bu ay 1 kilo almışım normal beslensem 10 kilo alırdım heralde bence normalKizlar ben henüz 5 kilo aldım , bu saatten sonra birden çok alınıyor diyorlar dogrumu
Güzel duaların için Allah razı olsun canımCok gecmis olsun canim bebegin cok güclü saglikla kucagina alacaksin insallah. Biraz daha annecigine tutunsun az kaldi. Allahim hepsini bize bagislasin korusun saglikla kucagimiza alalim insallah. Dualarim sizinle
Benimkide her an kıpır kıpır bebeği görüyormuş karşısında asla olmazmış benmi diyorum çocuğa hareket et diye neyse bu günlerin yarınlarda varBenim eşim karnıma değemiyor hamile olduğumu öğrendiğimizden beri de hiç ilşkiye girmedik ilk hamileliğimde çok kafama takmıştım üzülmüştüm ama bunda hiç takmıyorum içimde bebeğimiz varken canlı canlı kıpır kıpırken onun orada olduğunu bilirken yapamıyormuşBana her an kırılacak porselen bebek gibi davranıyor bir de çok riskler var belki de ondan bilemiyorum
Ahahah aynı benim eşim ben çok sırnaşık biriyim normalde sürekli eşime sarılırım yanına giderim bizimki daha beni görmeden hemen kızımmmm diye karnıma gidiyorBisey diyeceğim çok özür dileyerek sizinde eşleriniz sizden kaçıyor mu
Cinsellik ben normalde hiç önemsemem hatta kaçarım şimdi haftada 1 Normal olması gereken galiba ee libidoda artti adam ayda 1 belki
Canım bize doktor izin vermiyor verse ne atraksiyonlar yapacağız da yok baştan beri yasak nedenini de açıklamıyorBisey diyeceğim çok özür dileyerek sizinde eşleriniz sizden kaçıyor mu
Özel ya da devlet farketmiyor önemli olan hafta bilgisini yazıp imzalamalarıÖğretmen hamiş arkadaşlarım size bir sorum olacak. İkinci dönem için ben doğum iznine ayrılacağım tam 14 şubatta 32. Haftam doluyor 15 şubatta okullar açılıyor ya cuma günü falan alsam raporu o birkaç günü sorun etmezler değil mibir de özel hastanelerden alınan rapor geçerli oluyor mu yoksa illa devlet hastanesi mi olmalı
Müdürüme baştan söylemiştim Allahtan okullar yüzyüze iken 24. Haftada ayrılacağımı söylemiştim ama uzaktana dönünce devam ederim dedim. İkinci dönem yüzyüze eğitim olur mu bilmiyorum ama bir anda yüzyüze eğitim var derlerse gitmek istemem açıkçası ve canlı ders bile yoruyor artık beni sankiÖzel ya da devlet farketmiyor önemli olan hafta bilgisini yazıp imzalamaları
Bir iki günü de sorun etmezler heraldeidarecilerinle bi konuş benim müdür beni çalıştırmayı düşündüğü için ben rapor alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?