2021 Nisan Anneleri

Hayır demez o hatta 30 saat de ders yükler
Sizin müdürlerin ortası ikisini birbirine vurmak belki duzelirler
ben özel okulda çalışırken benimkide fazla rahattı ya özel olduğu için ya beden eğitimi olduğu için bilemiyorum

Nerde dogum yapacagim konusunda cok muallaktayim bende yeni yil zammiyla fiyatlari ucurmuslar
Kizlar ben henüz 5 kilo aldım , bu saatten sonra birden çok alınıyor diyorlar dogrumu
Bende 5 kilo aldm ama neremde o kilo bilmiorm yuzum gozum hic canlanmadi dogumdan sonra cok hizli gidiyor kilolar yani cok da takilma 20 kilo da alsan bebek 3 aylik olana kadr hepsi gitmis oluyor neredeyse

Cok gecmis olsun canim bebegin cok güclü saglikla kucagina alacaksin insallah. Biraz daha annecigine tutunsun az kaldi. Allahim hepsini bize bagislasin korusun saglikla kucagimiza alalim insallah. Dualarim sizinle

Hamiilemiyim, cinsiyet nezaman belli olur, detayli nasil gececek derken dogumlar gittikce yaklasti her anlari ayri bir heyecan Benimde gelecek hafta sali kontrol var 1 aydan fazla oldu görmeyeli kocaman olmuslardir minnaklar. Bence biz gene dogumdas olacagiz nisan degilde mart anneleri oluruz saglikla gelsin ogluslar.

Canim ben hemsireyim kamuda. Direk ayrildim 24 te. Sizin meslek ne bilmuyorum ama ogretmenlerden bazilarinada oyle demislerdi uzaktan derse devam gibi o yuzden net bi yorum yapamiyorum biz direk cikiyoruz
Ben mühendisim canım, öğretmenler çoğunlukla 24 ten 32 ye evde de olsa çalışmıyor duyduğum kadarıyla.

Bisey diyeceğim çok özür dileyerek sizinde eşleriniz sizden kaçıyor mu

Ben bana sarill dedigimde bebeğe dokunuyor

Cinsellik ben normalde hiç önemsemem hatta kaçarım şimdi haftada 1 Normal olması gereken galiba ee libidoda artti adam ayda 1 belki

Benim eşim karnıma değemiyor hamile olduğumu öğrendiğimizden beri de hiç ilşkiye girmedik ilk hamileliğimde çok kafama takmıştım üzülmüştüm ama bunda hiç takmıyorum içimde bebeğimiz varken canlı canlı kıpır kıpırken onun orada olduğunu bilirken yapamıyormuş Bana her an kırılacak porselen bebek gibi davranıyor bir de çok riskler var belki de ondan bilemiyorum

Cok gecmis olsun canim bebegin cok güclü saglikla kucagina alacaksin insallah. Biraz daha annecigine tutunsun az kaldi. Allahim hepsini bize bagislasin korusun saglikla kucagimiza alalim insallah. Dualarim sizinle
Güzel duaların için Allah razı olsun canım Valla onun iyi olduğunu bilince bütün acılar önemini yitiriyor ama ağrılar tam karnımı tuttu bu sefer o yüzden endişe ediyorum ister istemez ama çok şükür sağlıklılar sağlıkla da kavuşalım inşallah hepimiz

Benimkide her an kıpır kıpır bebeği görüyormuş karşısında asla olmazmış benmi diyorum çocuğa hareket et diye neyse bu günlerin yarınlarda var

Ahahah aynı benim eşim ben çok sırnaşık biriyim normalde sürekli eşime sarılırım yanına giderim bizimki daha beni görmeden hemen kızımmmm diye karnıma gidiyor ben yokum sanki ikisi takılıyorlar öyle doğduktan sonra iyice pabucum dama atılacak gibi öbür konuya gelince biz eşimle şu sıralar ev arkadaşı modunda olduğumuz için o konuya yorum yapamayacağım

Canım bize doktor izin vermiyor verse ne atraksiyonlar yapacağız da yok baştan beri yasak nedenini de açıklamıyor libido cidden bende de tavan ama elim böğrümde oturuyorum

Öğretmen hamiş arkadaşlarım size bir sorum olacak. İkinci dönem için ben doğum iznine ayrılacağım tam 14 şubatta 32. Haftam doluyor 15 şubatta okullar açılıyor ya cuma günü falan alsam raporu o birkaç günü sorun etmezler değil mi bir de özel hastanelerden alınan rapor geçerli oluyor mu yoksa illa devlet hastanesi mi olmalı

Özel ya da devlet farketmiyor önemli olan hafta bilgisini yazıp imzalamaları
Bir iki günü de sorun etmezler heralde idarecilerinle bi konuş benim müdür beni çalıştırmayı düşündüğü için ben rapor alacağım

Müdürüme baştan söylemiştim Allahtan okullar yüzyüze iken 24. Haftada ayrılacağımı söylemiştim ama uzaktana dönünce devam ederim dedim. İkinci dönem yüzyüze eğitim olur mu bilmiyorum ama bir anda yüzyüze eğitim var derlerse gitmek istemem açıkçası ve canlı ders bile yoruyor artık beni sanki İkinci dönem hiç başlamayacağımı söyledim kabul etmişti en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…