Canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah bebeğin iyidir eğer bebeğim hareketlerini hissediyorsan aramana gerek yok bence ama düştüğün andan itibaren hareketlerini hissetmiyorsan kesinlikle aramalısın yada hastaneye gitmelisin çok geçmiş olsunKızlar size bir şey sorcam ya nazara inanıyor musunuz bilmiyorum ama bugün ayağı metal olan sandalye kırıldı ve düştüm. Düşerken tutundum allahtan sert düşmedim tüm ailem panik yaptı ama ben şoktayım sanırım. Tehlikeli midir sizce? Doktorumu aramadım ama.
Arkası boş olsaydı geriye doğru düşerdim büyük ihtimalle valla sağlıkla gelsinler hepsi de burada en büyük derdimiz kolik ağlamaları olsun :)Nazara bende inaniyorum. Birsey olmamistir korkma bebisler büyüdü onlarda kendilerini cekiyorlar, cok dikkat etmemiz lazim genede. iyiki tutunmussun canim valla kiminin gözü hemen degiyor, Allah yavrularimizi korusun saglikla gelsinler.
Teşekkür ederim canım. Şimdi yine sık sık hareket etti eğer ağrım olsaydı gidecektim zaten.Canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah bebeğin iyidir eğer bebeğim hareketlerini hissediyorsan aramana gerek yok bence ama düştüğün andan itibaren hareketlerini hissetmiyorsan kesinlikle aramalısın yada hastaneye gitmelisin çok geçmiş olsun
Merhaba, biz gunde 3 saat calisiyoruz.Kızlar merhaba, ben mayıs annelerindenim :) kamuda çalışanlarınız idari izne ayrılmıştır sanırım 24. Hafta itibariyle. Size şunu sormak istiyorum, biz nöbetleşe çalışıyoruz kurumda yani haftada bir işe gidiyorum onun dışında evden çalışıyorum uzaktan bağlantıyla. 22. Haftamdayım şimdi, 24. Hafta idari izne ayrılınca işe hiç gitmeyecek ancak evden çalışmaya devam edicekmişim, ben hiç çalışmayacağım evden de olsa diye düşünüyordum ama sanırım öyle değil. Sizlerden de önceden nöbetleşe işe gidip sonra idari izne ayrılınca hem işe gitmeyen hem evden de çalışmayan var mı??
Canım merhabalar ben öğretmenim ama ayrılmadım evden canlı ders yaptığım içim yüzyüze geçersek ayrılmayı planlıyorum onun için pek bir bilgim yok ama bizim okulda ayrılanlar evden de canlı ders yapmıyor yani şu kronik rahatsızlığı olanlar ya da başka mazereti olanlarKızlar merhaba, ben mayıs annelerindenim :) kamuda çalışanlarınız idari izne ayrılmıştır sanırım 24. Hafta itibariyle. Size şunu sormak istiyorum, biz nöbetleşe çalışıyoruz kurumda yani haftada bir işe gidiyorum onun dışında evden çalışıyorum uzaktan bağlantıyla. 22. Haftamdayım şimdi, 24. Hafta idari izne ayrılınca işe hiç gitmeyecek ancak evden çalışmaya devam edicekmişim, ben hiç çalışmayacağım evden de olsa diye düşünüyordum ama sanırım öyle değil. Sizlerden de önceden nöbetleşe işe gidip sonra idari izne ayrılınca hem işe gitmeyen hem evden de çalışmayan var mı??
Teşekkürler canım, sanırım ben çalışcam mecburMerhaba, biz gunde 3 saat calisiyoruz.
Benim de 24 hafta yarın doluyor ama bana uzaktan calisacaksin demedi mudurum.
Ayrica benden sonra olacak is dagitimi yapildi elimdeki isler bitsin diye yeni evrakta gonderilmedi.
Bende elimdeki isleri bitirip muhtemelen onumuzdeki hafta gibi tamamlarim bir daha gitmiycem.
Dogumdan sonra da ucretsiz izin alicam zaten uzun sure yokum.
Teşekkürler cnm, öğretmenlerde biraz daha farklı sanırım durum. Ben tarım bakanlığına bağlı bi kurumdayım. Çalışcam sanırım 24 ten sonra evde de olsam, ama amirim çok yüklenmez diye düşünüyorum yine deCanım merhabalar ben öğretmenim ama ayrılmadım evden canlı ders yaptığım içim yüzyüze geçersek ayrılmayı planlıyorum onun için pek bir bilgim yok ama bizim okulda ayrılanlar evden de canlı ders yapmıyor yani şu kronik rahatsızlığı olanlar ya da başka mazereti olanlar
Rica ederim canim.Teşekkürler canım, sanırım ben çalışcam mecburbiz süreç başladığından beri (mart sonundan beri) hep haftada bir gün gittik. Şimdi de 24 ten sonra hiç çalışma demiyolar tabi. Ama evden de baya yoğun çalışıyoruz. Neyse Allah sağlık versin hepimize çalışırım ne yapaym
Geçmiş olsun inşallah daha iyi olursunRica ederim canim.
Aslinda martta bizde 15 gunde bir gidiyorduk sonra haziranda tam calismaya basladik.
Iste 1 aydir da her gun geleceksiniz ama gunde 3 saat donusum yapacaksiniz denildi.
Ben personelciyim zaten yazi da da cok açık 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinli sayilacaklardir diyor.
Aslinda ben ayrilmayi dusunmedim zaten gunde 3 saat calisiyoruz diye ama saglik durumum el vermiyor maalesef.
Evet aslinda odada normalde 4 kisiyiz ama sabah ve ogleden sonra olmak uzere ikiye ayrildik oda da baya buyuk pek riskli degilim sanki yillardir calistigim yer oldugu icin mi bu kadar guven veriyor bilmiyorum kendimi evimde kadar rahat hissettigim bir ortam seviyorum isimi de oglumda var evde onunla ilgilenirim artik.Geçmiş olsun inşallah daha iyi olursunBizim kurum bizi hiç başlatmadı sağolsun. 1 hazirandan sonra da hep haftada bir gittik. Ama günde 3 saat de olsa evden çıkıyosun bi kere. En azından 24 ten sonra hep evde olucaksın daha güzel ve daha az riskli.
Ben de öğretmenim bizim müdür de bana o 24 haftalık izne ayrılma yüzyüze için geçerli dedi yani evden canlı derse devam ediyorum haftada bir de okula gidiyorumCanım merhabalar ben öğretmenim ama ayrılmadım evden canlı ders yaptığım içim yüzyüze geçersek ayrılmayı planlıyorum onun için pek bir bilgim yok ama bizim okulda ayrılanlar evden de canlı ders yapmıyor yani şu kronik rahatsızlığı olanlar ya da başka mazereti olanlar
Bende riskliyim üzülme normalde nisan 18 doğum zamanı ama ben Mart başını görürsem şanslıyım demektir ilk zamanlar bugünleri göreceğimi bile düşünmüyordum ama şimdi 26. Haftaya geldik her geçen gün bebeğimin yaşama şansı artıyor inşallah her şey yolunda gidecekHerkese merhaba bende nisan annesi olucam insallh nasip olursa o günleri görmek riskli gebeyim dualarınızı bekliyoruz
Canim ben hemsireyim kamuda. Direk ayrildim 24 te. Sizin meslek ne bilmuyorum ama ogretmenlerden bazilarinada oyle demislerdi uzaktan derse devam gibi o yuzden net bi yorum yapamiyorum biz direk cikiyoruzKızlar merhaba, ben mayıs annelerindenim :) kamuda çalışanlarınız idari izne ayrılmıştır sanırım 24. Hafta itibariyle. Size şunu sormak istiyorum, biz nöbetleşe çalışıyoruz kurumda yani haftada bir işe gidiyorum onun dışında evden çalışıyorum uzaktan bağlantıyla. 22. Haftamdayım şimdi, 24. Hafta idari izne ayrılınca işe hiç gitmeyecek ancak evden çalışmaya devam edicekmişim, ben hiç çalışmayacağım evden de olsa diye düşünüyordum ama sanırım öyle değil. Sizlerden de önceden nöbetleşe işe gidip sonra idari izne ayrılınca hem işe gitmeyen hem evden de çalışmayan var mı??
Deseydin mudurum dogurayimda siz bakın ben derse girmeye devam ederimBen de öğretmenim bizim müdür de bana o 24 haftalık izne ayrılma yüzyüze için geçerli dedi yani evden canlı derse devam ediyorum haftada bir de okula gidiyorumAyrılsaydım bile derslere devam edecektim hatta 2. Dönem bile ben varmışım gibi olan yapıyor 32. Haftada ayrılırsınız vs dedi bana ben de o zamana doğurmazsam ayrılırım dedim
Deseydin mudurum dogurayimda siz bakın ben derse girmeye devam ederim
Günaydın kızlar bugün kontrole gidecem bakalim nasil
Gunaydin kizlar❤❤
Ha ha benim müdürüm beni gözden çıkardı valla her an ayrılacakmışım gibi planlar yapıyor hiçbir projede bana görev vermiyor her şeyden muaf tutuyor hiç alışık değilim her şeyin en başına yazılan ben kendimi çok gereksiz hissetmeye başladımBen de öğretmenim bizim müdür de bana o 24 haftalık izne ayrılma yüzyüze için geçerli dedi yani evden canlı derse devam ediyorum haftada bir de okula gidiyorumAyrılsaydım bile derslere devam edecektim hatta 2. Dönem bile ben varmışım gibi olan yapıyor 32. Haftada ayrılırsınız vs dedi bana ben de o zamana doğurmazsam ayrılırım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?