2021 Nisan Anneleri

Canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah bebeğin iyidir eğer bebeğim hareketlerini hissediyorsan aramana gerek yok bence ama düştüğün andan itibaren hareketlerini hissetmiyorsan kesinlikle aramalısın yada hastaneye gitmelisin çok geçmiş olsun

Arkası boş olsaydı geriye doğru düşerdim büyük ihtimalle valla sağlıkla gelsinler hepsi de burada en büyük derdimiz kolik ağlamaları olsun :)
Teşekkür ederim canım. Şimdi yine sık sık hareket etti eğer ağrım olsaydı gidecektim zaten.

Merhaba, biz gunde 3 saat calisiyoruz.
Benim de 24 hafta yarın doluyor ama bana uzaktan calisacaksin demedi mudurum.
Ayrica benden sonra olacak is dagitimi yapildi elimdeki isler bitsin diye yeni evrakta gonderilmedi.
Bende elimdeki isleri bitirip muhtemelen onumuzdeki hafta gibi tamamlarim bir daha gitmiycem.
Dogumdan sonra da ucretsiz izin alicam zaten uzun sure yokum.

Canım merhabalar ben öğretmenim ama ayrılmadım evden canlı ders yaptığım içim yüzyüze geçersek ayrılmayı planlıyorum onun için pek bir bilgim yok ama bizim okulda ayrılanlar evden de canlı ders yapmıyor yani şu kronik rahatsızlığı olanlar ya da başka mazereti olanlar

Teşekkürler canım, sanırım ben çalışcam mecbur biz süreç başladığından beri (mart sonundan beri) hep haftada bir gün gittik. Şimdi de 24 ten sonra hiç çalışma demiyolar tabi. Ama evden de baya yoğun çalışıyoruz. Neyse Allah sağlık versin hepimize çalışırım ne yapaym

Teşekkürler cnm, öğretmenlerde biraz daha farklı sanırım durum. Ben tarım bakanlığına bağlı bi kurumdayım. Çalışcam sanırım 24 ten sonra evde de olsam, ama amirim çok yüklenmez diye düşünüyorum yine de

Rica ederim canim.
Aslinda martta bizde 15 gunde bir gidiyorduk sonra haziranda tam calismaya basladik.
Iste 1 aydir da her gun geleceksiniz ama gunde 3 saat donusum yapacaksiniz denildi.
Ben personelciyim zaten yazi da da cok açık 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinli sayilacaklardir diyor.
Aslinda ben ayrilmayi dusunmedim zaten gunde 3 saat calisiyoruz diye ama saglik durumum el vermiyor maalesef.

Geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun Bizim kurum bizi hiç başlatmadı sağolsun. 1 hazirandan sonra da hep haftada bir gittik. Ama günde 3 saat de olsa evden çıkıyosun bi kere. En azından 24 ten sonra hep evde olucaksın daha güzel ve daha az riskli.

Evet aslinda odada normalde 4 kisiyiz ama sabah ve ogleden sonra olmak uzere ikiye ayrildik oda da baya buyuk pek riskli degilim sanki yillardir calistigim yer oldugu icin mi bu kadar guven veriyor bilmiyorum kendimi evimde kadar rahat hissettigim bir ortam seviyorum isimi de oglumda var evde onunla ilgilenirim artik.

Arkadaşlar 27+2 oldum Bi kaç gündür karnımda sol tarafta bebek sanki yumruk gbi oluyor orayı ittirdiğini hissediyorm bzen rahatsızlık verici oluyor normal mi sizce bu ilk gebeliğim olduğu için korkuyorm sancı falan mı bu diye

Ben de öğretmenim bizim müdür de bana o 24 haftalık izne ayrılma yüzyüze için geçerli dedi yani evden canlı derse devam ediyorum haftada bir de okula gidiyorum Ayrılsaydım bile derslere devam edecektim hatta 2. Dönem bile ben varmışım gibi olan yapıyor 32. Haftada ayrılırsınız vs dedi bana ben de o zamana doğurmazsam ayrılırım dedim

Herkese merhaba bende nisan annesi olucam insallh nasip olursa o günleri görmek riskli gebeyim dualarınızı bekliyoruz
Bende riskliyim üzülme normalde nisan 18 doğum zamanı ama ben Mart başını görürsem şanslıyım demektir ilk zamanlar bugünleri göreceğimi bile düşünmüyordum ama şimdi 26. Haftaya geldik her geçen gün bebeğimin yaşama şansı artıyor inşallah her şey yolunda gidecek

Günaydın güzel anneler
Fmfli anneler size bir sorum olacak kolşisini atak sırasında arttırıyor musunuz. Ben normalde 3 tane içiyorum ama daha fazla içebilir miyim bilemedim. şu an çok şiddetli bir atak geçiriyorum. Acilde serumlar falan filan 3 gün çekeceğiz bu durumu belli oldu Allahtan yavrum iyi dün gece ilk nst deneyimimi de yaşamış oldum. Karnımda kramplar olunca riske atmak istemediler ama bebekle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür

Merhaba herkese ara ara yazdıklarınızı takip ediyorum kızlar herkes aynı telaşlar heyecanlar içinde bende ufaktan alışverişe başladım çok fazla abartarak almıcam internetten alışveriş yapmayı çok sevmiyorum görerek gezerek almak istiyorum onun için şuan ilk 1 ay idare edecek kadar kıyafet alıcam sonra kendim çıkıp alırım diye düşünüyorum. Hastane çıkışı almadım onun yerine isimli tulum ve battaniye yaptırdım ilk onu giydirsinler hastanede diye. 5li olan takımlardan aldım, tulum, alt üst patiksiz takım, çorap, ağız mendili, çıtçıtlı badi hem uzun hem yarım kollu aldım benim erken doğum olacak büyük ihtimalle Mart sonunu bulur bulmaz bilemiyorum onun için uzun kollu da tercih ettim içlik badi olarak .

Biraz da ablasından kalanlar var idare eder bizi. Biberon emzik süt sağma makinem herşey duruyordu onlarida güzel bir kaynatıp kullanıcam. Göğüs uçlarım kurumaya başladı lansinoh çok iyi gelmişti kızımda tekrar ona başladım iki gündür. Bir de doğum yaptığımda hemşire bana buğday yağı önermişti onu sürmüştüm o da yumuşatıyor nemli kalmasını sağlıyordu. Haftaya kontrole gidicem 1 ay olacak merak ediyorum bebeğimi artık hareketleri çok güçlü sanki hiç uymuyor

Canim ben hemsireyim kamuda. Direk ayrildim 24 te. Sizin meslek ne bilmuyorum ama ogretmenlerden bazilarinada oyle demislerdi uzaktan derse devam gibi o yuzden net bi yorum yapamiyorum biz direk cikiyoruz

Deseydin mudurum dogurayimda siz bakın ben derse girmeye devam ederim

Günaydın kızlar bugün kontrole gidecem bakalim nasil

Deseydin mudurum dogurayimda siz bakın ben derse girmeye devam ederim

Günaydın kızlar bugün kontrole gidecem bakalim nasil

Gunaydin kizlar❤❤

Günaydınlar , bende bugün başka bir doktora gideceğim,tavsiye ile ama ısınabilecekmiyim bilemiyorum..Kendi doktorumu çok sevmeme rağmen hastanenin paracı olması beni soğuttu. Ayrıca doğum fiyatı bütçemizi zorlayacak.. Değiştirme kararı aldım inşallah pişman olmam.

Ha ha benim müdürüm beni gözden çıkardı valla her an ayrılacakmışım gibi planlar yapıyor hiçbir projede bana görev vermiyor her şeyden muaf tutuyor hiç alışık değilim her şeyin en başına yazılan ben kendimi çok gereksiz hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…