Kilonun gidişatına göre almak lazım şimdi 60 ama hızla ilerliyorBenim penyeydi hala giyerim göğüslerim buyuk ondan düğmeliysen emin degilim xl yada l alcam
Bende de boy yok o yüzden hep yıkayıp kestiriyorum bazı kumaşlar çekme yapıyor ayağıma dolanınca çok sinir olurum.Kızlar bu pijamaları normal bedeniniz mi alıyorsunuz? Ben normalde s giyiyorum ne almalıyım ki bilemedim minyon bir tipim zaten büyük alsam boyu mu büyük olur normal pijama mı alacaksınız lohusa pijaması mı ben hala karar veremedim ve hiçbir şey de almadım bir iki parça hediye geldi oğluşuma o kadar ara tatilde almayı planlıyorum
Selam canım nasıl bir şey aldın görselini koyabilir misin? Bana da fikir olurBen s beden aldim 52 kiloyum cok rahat oluyor bence kendi bedeninizi alin dogum dan sonra da kullanmak isterseniz daha rahat olur
Ben lohusa takimlari tercih etmedim cnm dogumdan sonra da kullanmak icin uzun ömurlu olsun dieSelam canım nasıl bir şey aldın görselini koyabilir misin? Bana da fikir olur
Böyle kendisiyle barışık kompleksiz insanlara bayılıyorum maşallah boyun iyimiş ben tam bir pikme 1.55Ben 170 70 kgmim l xl terfi ederim herhal
Güzelmiş canım ilk fotoğraftakini daha çok beğendimBen lohusa takimlari tercih etmedim cnm dogumdan sonra da kullanmak icin uzun ömurlu olsun dieBir tane lacivert sabahlik aldm trendyoldan ve bordo bi gecelik aldim ameliyat sonrasi gecelik daha rahat oluyor fotograf cekimindede geceligim olacak onun azicik cok minnacik dantelli almis olabilirim
Barışmayıp napcam yediklerini üzerimde taşıyorumBöyle kendisiyle barışık kompleksiz insanlara bayılıyorum maşallah boyun iyimiş ben tam bir pikme 1.55kilo da 61 e dayandı top gibi oldum
Bnm de demirim hep düşüktür ama hemoglobinim 13 çıkıyor die vermedi hiç doktor bu hafta 11e inmiş yine sınırda dedi yine vermedi demirim düşük ama anlamadım ki ayrıca çok sinirliyim ya saçlarım da dkülüyorBenim ferritinde 9 du ama demir ilacini hala 1 aliyorum sana ne dediler canim
Valla bilmiyorumki benimde artirmadi diyetisyen dedi kansizligin onemli ama bilmiyorum bi sorucamBnm de demirim hep düşüktür ama hemoglobinim 13 çıkıyor die vermedi hiç doktor bu hafta 11e inmiş yine sınırda dedi yine vermedi demirim düşük ama anlamadım ki ayrıca çok sinirliyim ya saçlarım da dkülüyor
Kesinlikle inanırım nazara arkadaşımla aynı gün doğum yapmıştık onun sütü çok azdı benimki ise birini emzirirken diğeri de akıyordu kendi beraber emzirdik o da çok üzüldü bu duruma bir gün sonra Kızım memeyi reddetti sadece uyku sırasında zorla emziriyordum o gün bu gün nazara acayip inanırım geçmiş olsun canım bu arada tutunmuşsun sert düşmemişsin bir şey olmamıştır Allah’ın izniyle ben de hamileliğin başında böyle düşmüştüm şükür bir şey olmadıKızlar size bir şey sorcam ya nazara inanıyor musunuz bilmiyorum ama bugün ayağı metal olan sandalye kırıldı ve düştüm. Düşerken tutundum allahtan sert düşmedim tüm ailem panik yaptı ama ben şoktayım sanırım. Tehlikeli midir sizce? Doktorumu aramadım ama.
Teşekkür ederim canım. İnan anlamadım hiç ya, tekme attı da kendimi rahat hissettim öyle. Valla doğru düzgün fotoğraf paylaşmaya korkuyorum, birine iyi bişey anlatmaya korkuyorum.Kesinlikle inanırım nazara arkadaşımla aynı gün doğum yapmıştık onun sütü çok azdı benimki ise birini emzirirken diğeri de akıyordu kendi beraber emzirdik o da çok üzüldü bu duruma bir gün sonra Kızım memeyi reddetti sadece uyku sırasında zorla emziriyordum o gün bu gün nazara acayip inanırım geçmiş olsun canım bu arada tutunmuşsun sert düşmemişsin bir şey olmamıştır Allah’ın izniyle ben de hamileliğin başında böyle düşmüştüm şükür bir şey olmadı
Nazara bende inaniyorum. Birsey olmamistir korkma bebisler büyüdü onlarda kendilerini cekiyorlar, cok dikkat etmemiz lazim genede. iyiki tutunmussun canim valla kiminin gözü hemen degiyor, Allah yavrularimizi korusun saglikla gelsinler.Kızlar size bir şey sorcam ya nazara inanıyor musunuz bilmiyorum ama bugün ayağı metal olan sandalye kırıldı ve düştüm. Düşerken tutundum allahtan sert düşmedim tüm ailem panik yaptı ama ben şoktayım sanırım. Tehlikeli midir sizce? Doktorumu aramadım ama.
Ahh çok sevindim darısı benim bizim başımızaSelam kızlar ben Ozni nickimi değiştirdimBugün 25hafta kontrolüm vardı, gebelik şekerim güzelmiş, kan değerleri iyi kan ilacını kestik omega ve dvitamine devam, bebişim uzun boylu olacakmış, kilomuz 934 idi yanaklar şişko şişko tepiniyordu bal kızçem Bir hafta önde gidiyormuşuz doğumu etkilemez dedi, ama ilk kızım 37de doğduğu için yine o haftalarda gelebilirmişiz, doğumuda konuştum doktorumla epiduralsiz kesisiz doğal doğum yapacağız dedi sadece toplam 8kilo almışım önümüzdeki ay almadan gelmeye çalış dedi inşaallah ya doktorumu çok seviyorum müthiş güven veriyor ilk bebeğimde hergün ağlardım nasıl doğacak diye şimdi sanki hop gelecekmiş gibi kucağıma çok rahatım Rabbim hepimize huzurlu doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?