2021 Nisan Anneleri

Kızlar bu pijamaları normal bedeniniz mi alıyorsunuz? Ben normalde s giyiyorum ne almalıyım ki bilemedim minyon bir tipim zaten büyük alsam boyu mu büyük olur normal pijama mı alacaksınız lohusa pijaması mı ben hala karar veremedim ve hiçbir şey de almadım bir iki parça hediye geldi oğluşuma o kadar ara tatilde almayı planlıyorum

Bende de boy yok o yüzden hep yıkayıp kestiriyorum bazı kumaşlar çekme yapıyor ayağıma dolanınca çok sinir olurum.

Ben s beden aldim 52 kiloyum cok rahat oluyor bence kendi bedeninizi alin dogum dan sonra da kullanmak isterseniz daha rahat olur

Ben s beden aldim 52 kiloyum cok rahat oluyor bence kendi bedeninizi alin dogum dan sonra da kullanmak isterseniz daha rahat olur
Selam canım nasıl bir şey aldın görselini koyabilir misin? Bana da fikir olur

Selam canım nasıl bir şey aldın görselini koyabilir misin? Bana da fikir olur
Ben lohusa takimlari tercih etmedim cnm dogumdan sonra da kullanmak icin uzun ömurlu olsun dieBir tane lacivert sabahlik aldm trendyoldan ve bordo bi gecelik aldim ameliyat sonrasi gecelik daha rahat oluyor fotograf cekimindede geceligim olacak onun azicik cok minnacik dantelli almis olabilirim

Eklentiler

• Screenshot_20210106-122431_Instagram.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20210106-122328_Chrome.webp
    22 KB · Görüntüleme: 71
Güzelmiş canım ilk fotoğraftakini daha çok beğendim

Benim ferritinde 9 du ama demir ilacini hala 1 aliyorum sana ne dediler canim
Bnm de demirim hep düşüktür ama hemoglobinim 13 çıkıyor die vermedi hiç doktor bu hafta 11e inmiş yine sınırda dedi yine vermedi demirim düşük ama anlamadım ki ayrıca çok sinirliyim ya saçlarım da dkülüyor

Valla bilmiyorumki benimde artirmadi diyetisyen dedi kansizligin onemli ama bilmiyorum bi sorucam

Kızlar size bir şey sorcam ya nazara inanıyor musunuz bilmiyorum ama bugün ayağı metal olan sandalye kırıldı ve düştüm. Düşerken tutundum allahtan sert düşmedim tüm ailem panik yaptı ama ben şoktayım sanırım. Tehlikeli midir sizce? Doktorumu aramadım ama.

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 76
Kesinlikle inanırım nazara arkadaşımla aynı gün doğum yapmıştık onun sütü çok azdı benimki ise birini emzirirken diğeri de akıyordu kendi beraber emzirdik o da çok üzüldü bu duruma bir gün sonra Kızım memeyi reddetti sadece uyku sırasında zorla emziriyordum o gün bu gün nazara acayip inanırım geçmiş olsun canım bu arada tutunmuşsun sert düşmemişsin bir şey olmamıştır Allah’ın izniyle ben de hamileliğin başında böyle düşmüştüm şükür bir şey olmadı

Teşekkür ederim canım. İnan anlamadım hiç ya, tekme attı da kendimi rahat hissettim öyle. Valla doğru düzgün fotoğraf paylaşmaya korkuyorum, birine iyi bişey anlatmaya korkuyorum.

Nazara bende inaniyorum. Birsey olmamistir korkma bebisler büyüdü onlarda kendilerini cekiyorlar, cok dikkat etmemiz lazim genede. iyiki tutunmussun canim valla kiminin gözü hemen degiyor, Allah yavrularimizi korusun saglikla gelsinler.

Ahh çok sevindim darısı benim bizim başımıza

Hanımlar merhabalar 26.+1 deyim bebek alışverişine yavaştan başlamak istiyorum hastane çıkışı bir kaç yenidoğan alt ust takım aldım Nasipse yaz bebeği olacağı için müslin bez bakıyorum tavsiye vereceğiniz bilgilere açığım. İlk gebelik ne alınır ne edilir help lüfenn

Kızlar merhaba, ben mayıs annelerindenim :) kamuda çalışanlarınız idari izne ayrılmıştır sanırım 24. Hafta itibariyle. Size şunu sormak istiyorum, biz nöbetleşe çalışıyoruz kurumda yani haftada bir işe gidiyorum onun dışında evden çalışıyorum uzaktan bağlantıyla. 22. Haftamdayım şimdi, 24. Hafta idari izne ayrılınca işe hiç gitmeyecek ancak evden çalışmaya devam edicekmişim, ben hiç çalışmayacağım evden de olsa diye düşünüyordum ama sanırım öyle değil. Sizlerden de önceden nöbetleşe işe gidip sonra idari izne ayrılınca hem işe gitmeyen hem evden de çalışmayan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…