2021 Nisan Anneleri

Doğum sonrası Yaz aylarına denk geldiği için korseyi kullanamayanlar oluyormuş. 1-2 saat dayanabildim diyen bir bloggerı dinlemiştim. Korseyi şimdi değil de, zamanı gelince almak ya da almamak daha mantıklı sanki :)

Aynısını doktor eşimin bel fıtığı için vermişti evde var bizim olmadı doğum sonrası bi denerim ama benim karnım çok büyümüyor zaten kilo da alamıyorum kördeyse gerek kalmaz umarım sıcaklarda çekilmez

Valla ben oyle seyler giymeyi pek sevmiyorum evde giyerim hastanede zevmem logusa terligini ben siyah duz cross tarzi bisi aldim bu yüzü genis olan modellerden
Ben de ceyonun anatomik ortopedik siyah bir terliğini aldım doğum sonrası evde de giyerim çünkü ayaklar çok yoruluyor doğum sonrası gece gündüz ayakta kalacağız ortopedik olmasını özellikle tercih ettim

Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik tercih edeceksiniz loğusa adı geçince hep kokoş şeyler var . Ben hem şık hemde sade sonrada giyilebilecek bi şey istiyorum ama karar veremiyorum.
Ben 1 tane croks terlik giymeyi düşünüyorum. Geçen sene ameliyatı dada croks gitmiştim çok rahat oluyor.

Masallah ne güzel poz vermis annesine Bende zayifim canim ama 2 hamileligimdede seker cikti bende.

Benim burnum hala kanıyor damla damla ve tansiyonum ciktimi dustumu deprem oluyor gibi hissettim ve sonra burnum kanadi
Geçmiş olsun canım yaa, hayırlısıyla bir kucağımıza alabilsek yavrularimizi
Kapali arkadaslar lohusa pijama takimlarini ne yaptiniz bide atesolcer markasi he bide bebis icin tarak almak istiyorum ama marka secemedim chicco var kokuyo killari dokuluyo diye yorum yazmislar
Kulaktan ölçen braun almayı planlıyorum. Daha önce vardı yurt dışındaki bir yakınımızda unuttuk. Kızımın chicco tarağı duruyor ama hiç kokmadi kuruması için açık bırakmak lazım belki ıslak kalsa kokar, muadilleride var
Pijama takımı dün görmüştüm uzun sabahlikli hatta tam kapalilara göre dedim ekliyorum
Ilkinde annem şal gibi bir şeyle belimi sarmıştı çok sıkı olmayacak şekilde. Korse taktirmadi bununla önce bir kaç hafta kalsin rahmin süt verdikçe toparlanır demişti. Lohusayken inanilmaz terliyor insan bu pamuklu şal bildiğin islaniyordu. Göbeğim hemen gitmişti. Birde catlak kremini surmeye devam ettim bir anda karın inincede catlayabiliyor çünkü
Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik tercih edeceksiniz loğusa adı geçince hep kokoş şeyler var . Ben hem şık hemde sade sonrada giyilebilecek bi şey istiyorum ama karar veremiyorum.
Öncekinde twiggyden hafif topuklu bir terlik almıştım. Bu defa da ya ceyo ya da twiggy den alırım her halde. Oysho da da hoş terlikler var ama hem gereksiz pahalı hemde çok düz

Eklentiler

• Screenshot_20210110-132040_Chrome.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_20210110-131955_Chrome.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 79
Ben bebe yağı ile kakao yağını karıştırıp sürüyorum karnıma ve göğsüme iyi geliyor ilk hamileliğimde de bu şekilde kullandım hiç çatlağım olmamıştı doktorum tavsiye etmiş

Ben bebe yağı ile kakao yağını karıştırıp sürüyorum karnıma ve göğsüme iyi geliyor ilk hamileliğimde de bu şekilde kullandım hiç çatlağım olmamıştı doktorum tavsiye etmişti
Tesekkurler canim. Bu karisim meme ucuna da surulebiliyor degil mi?

Evet canım

Aylarda karar veremedim
Yaza denk gelicek ya ben hic 6-9 bisi almadim 3-6 bile cok az yani cok kiyafet giydiremeyiz diye dusunuyorum yani alirsan 3-6 0-3 al bnce simdilik sonrasida havanin sicakligina gore karar veririz bnce baya sicak olucakmiş bu yaz oyle diyolar zaten havadanda belli ocaktayiz ne kar ne soguk var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…