2021 Nisan Anneleri

Hangi beden aldin valla guzel hepside kisa kollu olanda cok hos ben suan 60 kiloyum

Ya benim ilk doğumumda doktor kullandırmamıştı rahimde yapışıldık olur dedi kullanmadım ama sonra öğrendim bir sürü kullanan olmuş hatta ben de korse almıştım ama hiç giymedim
Hadi ya, yapışıklık kötüymüş canım. Farklı Doktorlardan görüş almak lazım

O zaman çok da sıkanlardan almamak mı gerekiyor, kaç kilo ile bitiricez bilemediğimiz için pijama bedenini bile tutturmak çok zor

Bende kullanmak istiyorum kesinlikle ama hala araştırıyorum nasıl birşey alıcam hiç bilmiyorum kaç tane çeşit var

Hangi beden aldin valla guzel hepside kisa kollu olanda cok hos ben suan 60 kiloyum
Canım benim boyum 1.64 60 kiloyla hamile kalmıştım 65im şuan L aldım 75 olabileceğimi düşünerek zaten salaşlığı severim bence L ideal gibi ama LCWaikiki bu pijamaları geniş baya görüp alsan daha iyi olur

Kizlar göğüs uclarim cok kuruyor, nerdeyse pul pul dökülecek. Ne sürüp de nemlendirilmeli acaba? Var mi bilgisi olan?

Kizlar göğüs uclarim cok kuruyor, nerdeyse pul pul dökülecek. Ne sürüp de nemlendirilmeli acaba? Var mi bilgisi olan?
Ben bebe yağı ile kakao yağını karıştırıp sürüyorum karnıma ve göğsüme iyi geliyor ilk hamileliğimde de bu şekilde kullandım hiç çatlağım olmamıştı doktorum tavsiye etmişti

O zaman çok da sıkanlardan almamak mı gerekiyor, kaç kilo ile bitiricez bilemediğimiz için pijama bedenini bile tutturmak çok zor
Ben s beden aldim kendi bedenini al gebelige hangi bedenle basladiysan nekadr kilo verirsek verelim gobek kalmamasi icin bence sart gbi korse

Benimde ilk hamileligimde oyleydi 9 ay enfeksiyon mantar cektim cok zordu sukur bunda yok kız olucakti dimi senin

Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik tercih edeceksiniz loğusa adı geçince hep kokoş şeyler var . Ben hem şık hemde sade sonrada giyilebilecek bi şey istiyorum ama karar veremiyorum.
Valla ben oyle seyler giymeyi pek sevmiyorum evde giyerim hastanede zevmem logusa terligini ben siyah duz cross tarzi bisi aldim bu yüzü genis olan modellerden

Merhaba kızlar
Ben doğumdan hemen sonrası için şu korseyi almayı düşünüyorum.

Bi iki ay bunu takarım. Sonrasında şu çengellilerden alacağım.
Hastanede giymek için terlik olarak crocs aldım. Şuan nisana kadar evde giyiyorum
Sonrasında evde giymeye bir terlik aldım.
Pijama olarak şimdilik Suwen den bir gecelik aldım. Pijama takımı için sezonun değişmesini bekliyorum zira aynı pijamaları görmekten çok sıkıldım bide kısa kollu tercih edeceğim için almadım henüz.

Ben de nette böyle birşey görmüşttm.

Eklentiler

• Screenshot_20201208-002754.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 54
Ben de nette böyle birşey görmüşttm.
Evet bu da olur cırt cırtlı olması iyi olur ayarlanabilir dikişleri rahatsız etmeyecek şekilde. Korse sezeryan sonrası toparlanmaya da çok yardımcı olacaktır.
İlk doğumda aklıma gelmemiş Bişilerle sardım karnımı ağrılarımı baya hafifletmişti. Keşke böyle korse alıp düzenli kullansaydım, göbek kalmazdı belki

Beden olarak ne almak lazım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…