Benimkinin de eli hep yüzünde doktor dürtüklese de oralı olmuyor hanımefendi en son detaylı ultrasonda görmüştük hasret kaldık yüzüneCanım benim çok sağol, tüm bebişler çok güzellleli yüzündeydi hep dr bi kaç defa vurdu karnıma sarstı fln öyle kaldırdı elini de görebildik şimdilik bana hiç benzemiyor bakalım doğunca nasıl olacak
Amin cnaimmm aminnnAhhh canım çok sağol zaten teyzemiz de yok ne güzel olurdu minnoşlarımızı öpüp koklardıkama iyi ki burası var sizler varsınız destek oluyoruz birbirimize, tecrübeleniyoruz Allah hepimizin yavrularına sağlık versin
Eeee kız olunca daha nazlı oluyor annesiBenimkinin de eli hep yüzünde doktor dürtüklese de oralı olmuyor hanımefendi en son detaylı ultrasonda görmüştük hasret kaldık yüzünesalı günü kontrolümüz var bakalım inat etmez inşallah
İnternetten araştırdığım kadarıyla bu ultrason ölçümleri ortalamaymış yani 800 gr dedi diye 800 gr olmuyormuş 200-300 aşağı yukarı oynama oluyormuş boy da öyle haftasıyla uyumlu ve sağlıklı olsunlar da doğunca görürüz boylarını poslarınıAmin cnaimmm aminnn
Ben geçenki doktor 35 cm.dedi bu 33 dedi ki başı aşağıda ayakları yukarıda düz uzandığı halde hafif ama eğik vardı sağa yatar gibi
Böyle aldım canım rahatlığıma düşkün bi insanım pek süslü dantelli şeyleri sevmiyorumFoto atabilirmsijn bende lcw den emzirme atleti baktim kaliteli duruyodu ondan alicam 2 3 tane
Sorma ya ne zaman gitsem secdede durur gibi duruyor. yine öyle duruyordu poz alamadık bu defa malesefff Naz yapıyor bizimkiBu nisan bebeleri kocaman oldular hala bi güzel poz veren cikmadi yainsallah seninki verir. güzel haberlerle gel insallah
Maşallah kuzucuğa yaSelam herkese. Bizim de bugün kontrolümüz vardı 25+2 deyiz 800 gram olmuş oğluş boyunu sordum onu bilemeyiz dedi doktorbu hafta içi de gidip şeker yükleme testi yaptırıcam zayıfsın ama zayıflarda da çıkabiliyor şeker o yüzden yaptır dedi dr. Güzel bir haftasonu olsun fotoğrafımızı da ekleyeyim
Oyyy saçlara bak yaaaa bizde eşimle baya saçlı doğmuşuz saçlarımız oldukça gür baş etmekte zorlanıyoruz ve kıvırcık öyle düşünüyorum ki doktor saçlarından tutup çıkaracak bebeği aksi halde çok şaşırırımBenim kız 5 aylik 10 günlük ken doktorlar sasiriyordumaşallah saçları ne simsiyah ve böyle doğdu şimdi kumral hatta sarimsi
Gerçekten doktor her şey iyi desin yeter ki görmesem de olurEeee kız olunca daha nazlı oluyor annesiinşallah görürsünüz canım insan gerçekten de çok merak ediyor, tabi önce sağlıklı olsunlar da
Ölçüyor canım ama ölçümünde değer söylemiyor hafta olarak söylüyor bugün ölçtü mesela Fl 25+2 dedi haftasıyla tutuyor ama değeri söylemeyince ben sordum o da onu bilemeyiz dedi, bu hafta şehir hastanesine gidince ordaki dr a sorucam bakalım o ne cevap vericek.Maşallah kuzucuğa yacanım o nasıl bir doktormuş öyle ya nasıl bi saçmalık boyunu bilemeyiz demesi uyluk kemiğini ölçmüyor mu her gittiğinde
Anladım kuzum haftasıyla uyumluysa iyi tabi ama insan merak ediyor işte ya boyunu kilosunu ne yapalım ana yüreği işteÖlçüyor canım ama ölçümünde değer söylemiyor hafta olarak söylüyor bugün ölçtü mesela Fl 25+2 dedi haftasıyla tutuyor ama değeri söylemeyince ben sordum o da onu bilemeyiz dedi, bu hafta şehir hastanesine gidince ordaki dr a sorucam bakalım o ne cevap vericek.
Canım ben bütün kıyafetlerini e bebekten aldım birkaç tane lcw ve çok güzel kumaşları pamuk hepsi kaliteli gerçektenMerhabalar, Öncelikle, herkes sağlıkla bebişlerini kucaklarına alır inşAllah :) Benim de ilk bebeğim ama şimdiye kadar daha alışveriş olayına girmedim, bebek-anne ihtiyaç listesi için bir excel dosyası tutuyorum şu an. Alınacak markalar fiyatlar vs gibi. Tamamlanmış değil. Özellikle tekstil, giysi gibi ürünler alıp, memnun kaldığınız İnstagram sayfaları ya da markalarını paylaşır mısınız? Hayal kırıklılığı yaşamamak adına hepimize yardımcı olur belki :)
Ah yavrum gözü açık :) Maşallah rabbim hepimize hayırlıdıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepsiniiiKızlar bu benim meleğimin geçen ay ki görüntüsü pazartesi kontrolüm var yine vakalım başka pozlar da verecek mi kuzum
Ya benim ilk doğumumda doktor kullandırmamıştı rahimde yapışıldık olur dedi kullanmadım ama sonra öğrendim bir sürü kullanan olmuş hatta ben de korse almıştım ama hiç giymedimKızlar selam, doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz? İnstagramda lohusa korsesi diye bir sayfa var, normal doğumdan 3 gün sonra sezeryandan 7 gün sonra kullanabilirsiniz diyor, ama bilemedim. Bir de medikaller satıyormuş galiba. Zararlı mıdır acaba, değilse ben kullanmak istiyorum
Normal rahat olabilcegim bi korse aldm ben sezeryanla yaptm ilk dogumu korse almamistm ama karnimi sıkıca sardm hep cok rahat ediyordm agrilarim olmuyodu ve karnim bu sayede toparladi bu dogumdan sonrada en gec 10 gun sonra korseye baslamayi dusunuyormKızlar selam, doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz? İnstagramda lohusa korsesi diye bir sayfa var, normal doğumdan 3 gün sonra sezeryandan 7 gün sonra kullanabilirsiniz diyor, ama bilemedim. Bir de medikaller satıyormuş galiba. Zararlı mıdır acaba, değilse ben kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?