Slm kızlar nasılsınız Doğuma 77 günüm kaldı, ilk kızım son tarihinden 15gün önce gelmişti bu seferde öyle olsa 2ay kaldı diyebilirim

Bugün sağlık ocağından çağrıldım kontrole, gittiğimde doktorun ebesi yaşlı ve tecrübeli bi kadın bana dediki sen ne kadar dinç ve güzelleşmiş gözüküyorsun arkadan gördüm normal gözüktün önden ceketini çıkarınca anlaşılıyor gebeliğin dedi

Ah çok sevindim bu ay çok hareketliydim çok iş yaptım iyi geldi dedim bravo sana senin gibiler 2 çocukla kalmamalı dedi

Toplam 9kilo almışım, böyle devam et ama iş yapma artık uzanma hiçbiryere erken doğum haftalarına girdin ilk Doğumun normaldi ne olur ne olmaz sadece yürü dedi, kasılma ağrın var mı dedi ağrı var klasik çatı ağrısı dedim o olurmuş bebek baskı yaptığı için, kalp atışını direk aldık çok iyi dedi onada, çok mutlu ayrıldım

Emeklerimizin meyvesini bol bol alalım inş

Bebeğim içinde dün H&M ye gittim yuh dedim fiyatlar uçmuş bir tulum 90dan başlıyor bıraktım çıktım, sonra biri var takipte olduğum bebeğine giydiremediği birçok şeyi satışa koymuş hepsi giydirmediği şeyler HM 2-4 ay arası 3lü tulumlara 60 tl, Zara 2li tulumlara 50 tl dedi toplamda 10tulum aldım 2-4 ay arası hepside çok cici ve çok uyguna geldi

İç zıbın alcağım ebebekten ve birkaç alt üst şimdilik Nisan-Haziran arasını çıkarsam yeter sonra gelişimine göre alırım

Göğüs kremi, Kalkan’ı alacağım birde şimdilik bu kdr gereksiz birşey almamak için az öz hareket ediyorum birikip kalmasınlar evde temiz kullanan biriyim zaten sonra bende satışa koyarım uyguna elimden çıkarırım

Hepimize hayırlı kavuşmalar pozitif olun ve hareketi bırakmayın kızlar nerde hareket orada bereket demişler