• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

İyi akşamlar annişler 😊 ben de sonunda park yatak alarak alışverişe başladım. Braun dijital ateş ölçer, termometre, suwenden de 1 pijama ile 3 tane emzirme sütyeni aldım. Daha alınacak çok şey var ama sağlık olsun bir şekilde halledilecek. Bu park yataktan alan ya da kullanıp memnun olan var mı aranızda?
Bende bu park yataktan aldımm. Ve aşırı sevdimm bence cok kullanıslı olcak gibi.Kumaşı da çok güzel sallanması aşırı kolay çok rahat sallanıyor

Kızlar rahim de kasılma nasıl oluyo ilk gebeliğim bilmiyorum hic dün rahmim de bi kaç saniyelik bişe oldu ama kasılma mı bilmiyorum

Günaydın kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda bebeğimde bende gayet iyiyiz baş aşağı duruyor zaten tahmin ediyordum ayaklarını sağ kaburgamın altında hissediyordum ağrı yapıyor bazen☺️ 983gr olmuş haftasıyla uyumlu.bende +3 kiloyla gebeliğe devam ediyorum artık 3 haftada bire düşürdü kontrollerimi erken doğum riskim var çünkü. Dün internetten bir kaç parça daha çorap, takım aldım kıyafet eksiğimiz tamamlandı. Bir tane kalın battaniye alıcam sadece o kaldı. 30. Haftada herşey hazır olsun istiyorum alma işi bitsin. Sonrada yıkar ütüler çantamı hazırlarım.
IMG-20210114-WA0006.webp
Ben böyle anahtarlık ördüm paketlemesi kaldı☺️ çikolata ve küçük kolonya şişeleri kaldı onlarıda sonlara doğru sipariş vericem. Hastanede yada evde yakınlarımıza küçük hediyeler olsun istedim. Kızımda çok güzel bir masa hazırlamıştım doğumda bu sefer pandemi dolayısıyla olmaz herhalde.

Bende bu park yataktan aldımm. Ve aşırı sevdimm bence cok kullanıslı olcak gibi.Kumaşı da çok güzel sallanması aşırı kolay çok rahat sallanıyor
Böyle olumlu yorumları görünce çok mutlu oluyor insan. Sağlıklı günlerde kullansın kuzucuklarımız inşallah canım 🥰

Tam vajinamin uzerinde hickirik olarak atıyor çocuk Allahım resmen baloncuk cikiyor okadar rahaþsiz ediciki benim hiç yukarı çıkmadı ters duruyordu sadece buyudu:110::KK43: hep alttaki resim gıbı gece yatarken demir ilacımı da içtim feci şekilde midem agriyor
Aynen benimde cok asagida hareket ediyor. Vajinamda surekli baloncuk var sanki, bi de baski yapıyor uzun sure ayakta kalamiyorum. Pazartesi doktora gitmiştim hersey normal dedi. Ama 2-3 gundur pozisyonunu degistirdi heralde beni cok rahatsiz ediyor 🤔

Medicanaya gidiyorum canım evet doktorumu bende seviyorum bırakmak istemiyorum. Bursada fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde sanırım. Medicabil ve doruk daha uygunmuş ama ordada içime sinen bi doktor bulamadım.
Aynen canım doruk biraz daha uygun biliyorum bende ama orasını da sevmiyorum doktor ko n usunda da dedigin gibi içime sinen doktor bulamadım. Esentepede ekimlerde doğum yaptı yakınım 4 4.5 gibi bişey dedi. Aslında neşe kaplan oraya geçti sevdigim bir doktor ama esentepe anadolunun diger subesi ve anadolu bana hic güven vermiyor hastane olarak oyuzden kısmet artık Rabbim kolaylık versin hepimize

Günaydın kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda bebeğimde bende gayet iyiyiz baş aşağı duruyor zaten tahmin ediyordum ayaklarını sağ kaburgamın altında hissediyordum ağrı yapıyor bazen☺️ 983gr olmuş haftasıyla uyumlu.bende +3 kiloyla gebeliğe devam ediyorum artık 3 haftada bire düşürdü kontrollerimi erken doğum riskim var çünkü. Dün internetten bir kaç parça daha çorap, takım aldım kıyafet eksiğimiz tamamlandı. Bir tane kalın battaniye alıcam sadece o kaldı. 30. Haftada herşey hazır olsun istiyorum alma işi bitsin. Sonrada yıkar ütüler çantamı hazırlarım.
Eki Görüntüle 2762323
Ben böyle anahtarlık ördüm paketlemesi kaldı☺️ çikolata ve küçük kolonya şişeleri kaldı onlarıda sonlara doğru sipariş vericem. Hastanede yada evde yakınlarımıza küçük hediyeler olsun istedim. Kızımda çok güzel bir masa hazırlamıştım doğumda bu sefer pandemi dolayısıyla olmaz herhalde.
Cok tatli olmus anahtatlik 🙂

Maltofer fol gunde iki tane cigneme tablet.
Ama cigneyemezsen suyla hap gibi yut dedi ikisi de olur dedi.
Belki kabız yapar dedi ama onu da yapmadi.
Bende bunu kullaniyorm cok sukur migdeme dokunmuyor okadar hassaski migdrm tadida feba degil bu ilacin🤭ama gunde bir kez aliyorm acaba ikiye cikarsam mi🤔

Tam vajinamin uzerinde hickirik olarak atıyor çocuk Allahım resmen baloncuk cikiyor okadar rahaþsiz ediciki benim hiç yukarı çıkmadı ters duruyordu sadece buyudu:110::KK43: hep alttaki resim gıbı gece yatarken demir ilacımı da içtim feci şekilde midem agriyor
Demir ilaci bende aliyorum canim. Bana sabah kahvalti yaparken ic dedi sende öyle dene istersen. Benim oglumun kafasi yukardaydi sürekli dönüp duruyor bi bas asagi bi yukari icimin heryerini tekmelemeden rahat edemiyor 🤣

Eki Görüntüle 2762323
Bende dün kapi süsü ve hediyelikleri siparis verdim. 30. haftaya girdik artik doguma cok az kaldi. Ben siparisi tam verdim isvicrede pazartesiden itibaren ohal ilan edildi market harici heryer kapali subat sonuna kadar belki dahada uzatilir.

Aynen canım doruk biraz daha uygun biliyorum bende ama orasını da sevmiyorum doktor ko n usunda da dedigin gibi içime sinen doktor bulamadım. Esentepede ekimlerde doğum yaptı yakınım 4 4.5 gibi bişey dedi. Aslında neşe kaplan oraya geçti sevdigim bir doktor ama esentepe anadolunun diger subesi ve anadolu bana hic güven vermiyor hastane olarak oyuzden kısmet artık Rabbim kolaylık versin hepimize
Amin canım inşallah. Göze aldık artık maddi olarak zor ama yapıcak bişey yok. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥰

Bende bunu kullaniyorm cok sukur migdeme dokunmuyor okadar hassaski migdrm tadida feba degil bu ilacin🤭ama gunde bir kez aliyorm acaba ikiye cikarsam mi🤔
Canım benim demir rezervlerim tukenmisti o yuzden 2 tane dedi eger olmazsa damardan vericez dedi.
Kan deglerin kac benim ferritin 4 diger kan degerim 9.30 idi.

Kızlar merhaba şeker ölçümü yapan arkadaşlar bana fikir verirse çok sevinirim öğünlerden 1 saat sonra ölçüm yapıyorum 138 vs çıkıyor çok mu yüksek ? Doktor yüksek olursa pazartesi normal olursa Çarşamba gel dedi kararsız kaldım

Bende dün kapi süsü ve hediyelikleri siparis verdim. 30. haftaya girdik artik doguma cok az kaldi. Ben siparisi tam verdim isvicrede pazartesiden itibaren ohal ilan edildi market harici heryer kapali subat sonuna kadar belki dahada uzatilir.
Sen biraz daha öndesin canım ☺️ iyi yapmışsın kargo sürelerini de gözeterek planlama yapmak gerekiyor zaten. Bende kapı süsü için henüz karar veremedim gözüm yerse kendim yapıcam 😌 bebek bakım ürünlerini de aldım şampuan zaten kızımda mustelaya devam ediyordum şimdi yağıni ekledim pişik kremi ekledim sudocrem çok çabuk iyileştiriyor. Pek bir eksiğimiz kalmadı şuan. Sağlıcakla zamanında gelsinler inşallah 🤲😍

Back
X