• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bu da benim bebikam 1 hafta önceki kontrolümüzden 😀

Eklentiler

• A3012CB8-B7CA-4DF4-8473-3BD8F4FF9F63.webp
    A3012CB8-B7CA-4DF4-8473-3BD8F4FF9F63.webp
    24 KB · Görüntüleme: 58
Bakalım saat 4ten beri sayıyorum şimdi 5 oldu ama bunlar çok güçlü tekmeler değil. Elime pat pat vursa bi.

Yaa inşallah öyledir.

Sen sordun mu peki doktora falan Canım?

Hareketliyim ama uykusuz değilim aslında. Bugün hep yattım bakalım gece ne tepki verecek.
Yok canim daha gitmedim 28 randevum var daha cok var ama bikac saat once sert tekmelerini hissettim cok sukur rahatladim ya darisi sana.

Kızlar günaydın 🌞
3 gündür inanılmaz idrar sıkışıklığım var normalde çocukluğumdan beri alışığım sürekli ve az çıkmaya ama bu öyle böyle değil daha klozetten kalktığım an başlıyor bir dakika bile sürmüyor tekrarlaması ama hiç yoğun gelmiyor bazen bir kaç damla bazen bir damla bile gelmiyor ama WC den kalkamıyorum bebek baskısı bu kadar yapar mı yoksa enfeksiyon mu acaba 😔😔

Kızlar günaydın 🌞
3 gündür inanılmaz idrar sıkışıklığım var normalde çocukluğumdan beri alışığım sürekli ve az çıkmaya ama bu öyle böyle değil daha klozetten kalktığım an başlıyor bir dakika bile sürmüyor tekrarlaması ama hiç yoğun gelmiyor bazen bir kaç damla bazen bir damla bile gelmiyor ama WC den kalkamıyorum bebek baskısı bu kadar yapar mı yoksa enfeksiyon mu acaba 😔😔
Gunaydin canim. Bu kadar sıksa, sistit olabilir misin acaba? Bebegin baskisi bu kadara yol acmamali.

SMA kullandım kısa bir süre süt gelmezse aldırmayı düşünüyorum ben çünkü koca kutu ziyan olmuştu sütüm hemen gelince bir iki kez ancak kullandım
sma iyi geldimi size etrafımdaki arkadaşlarımdan çok duyar oldum bu ara özellikle yeni formülü ishal yapıyor diye sizde durum nedir.

Açlıktan açlık şekerim bile yükseliyor maşallah glukagon sorunsuz çalışıyor ama insülin hiç bir halta yaramıyor 😂 hamilelikte vücudumu tanıyamıyorum tamamen başka bir frekansa geçiyor derdi ne bi anlasam

Açlıktan açlık şekerim bile yükseliyor maşallah glukagon sorunsuz çalışıyor ama insülin hiç bir halta yaramıyor 😂 hamilelikte vücudumu tanıyamıyorum tamamen başka bir frekansa geçiyor derdi ne bi anlasam
😂😂 Yaktı bizi insulin ben tatlilar borekler yapicaktim izindeyim diye ama malesef glukagonumuz insulini yeniyor😂

Kızlar günaydın 🌞
Günaydın canım yaşadığın şey idrarın var sıkışıksın ama lavaboya gittiğinde az mı yapabiliyorsun, sonra kalkınca yine idrarın var gibi oluyor böyle birşey mi? Benimde hamilelik öncesi olmuştu sistit onun için sordum 🤔

Haklisin canim benim minik kiz cok cabuk yoruluyordu emerken uyuyakaliyodu 🤭1saatte emmeye calisiyordu e bende tecrubesizim tabi yaralara boguldm 1ay surdu galiba sonra o guclendi yaralarm bitti kaniyordu benimkiler mastit de olmustm sut akiyodu ha bire bosaltamiyordm 2kere acile gittim ayy cok zordu 😱
Simdiki cimcime napacak bakalim ama bence de dediğin gibi dogru emzirme ile hallolur yarasiz bitiririz sureci insallah🙏🙏
ayy yok ben 2 gün cektim sadece sükür. Meme ucuda cok sancili sen cok cekmissin insallah bu sefer cok rahat atlatiriz ♥️

ayy yok ben 2 gün cektim sadece sükür. Meme ucuda cok sancili sen cok cekmissin insallah bu sefer cok rahat atlatiriz ♥️
Ayyy insallah canim benim en cok korktugum sey o inan ki sezeryan agrisinin ustune hic cekilmiyor..bu kuzucumda olmaz insallah gerci hicbir annenin basina vermesin Allah 😱🙏🙏

Kızlar günaydın 🌞
Ben de aynıyım wc den çıkıyorum yerime oturuyorum 5 dakika sonra yine var .. Gidince de dediğin gibi birkaç damla oluyor.. Bence basınçtan benim ilk gebeliğimde de bu aylarda başlamıştı bu durum hatta afedersin öksürsem hapşırsam kaçıyor bazen :)

Gunaydin kizlar 3 gecedir uyku uyuyamiorm belim cok agrio oglus geceleri cok hareketli reflu desen ayri uff butun bunlar icin cok erken degilmi ya😭

Gunaydin kizlar 3 gecedir uyku uyuyamiorm belim cok agrio oglus geceleri cok hareketli reflu desen ayri uff butun bunlar icin cok erken degilmi ya😭
Benimde reflu oluyo bogazimda sanki yedigim hersey bendede bel degil sirt agrisi oluyo ara ara ama kendimi motive ediyorum yoksaymaya calisiyorum iyim ben bisey yok diyorum😊

Gunaydin canim. Bu kadar sıksa, sistit olabilir misin acaba? Bebegin baskisi bu kadara yol acmamali.
Hiç bilmiyorum canım ilk tecrübem baskı yaptığında sıklık nasıl olur onu da bilmiyorum ama inanılmaz hayat kalitemi düşürdü bugün sağlık ocağına gittim tetanoz için idrar testi verdim bakalım artık

Ben de aynıyım wc den çıkıyorum yerime oturuyorum 5 dakika sonra yine var .. Gidince de dediğin gibi birkaç damla oluyor.. Bence basınçtan benim ilk gebeliğimde de bu aylarda başlamıştı bu durum hatta afedersin öksürsem hapşırsam kaçıyor bazen :)
Ne olur bana 40. Haftaya kadar sürdüğünü söyleme çünkü çekilecek gibi değil bu durum 🥴🥴

Değil kuzum maalesef artık 30 a yaklaştık reflü beni de ara ara yokluyor boğazımda zehir gibi bir tat oluyor zaten hamilelikten önce de gastrit vardı gerçekten son trimester zorlaşıyormuş

Kızlar BİM’e bel korsesi gelmiş aldım ben kullanışlı olur mu bilmiyorum 🤷‍♀️ kalıplar küçükmüş bir beden büyük aldım o yüzden

sma iyi geldimi size etrafımdaki arkadaşlarımdan çok duyar oldum bu ara özellikle yeni formülü ishal yapıyor diye sizde durum nedir.
Tatlım benim kızım 12 yaşında 😂yeni formülünü bilemiyorum o zaman sıkıntı olmamıştı

Tatlım benim kızım 12 yaşında 😂yeni formülünü bilemiyorum o zaman sıkıntı olmamıştı
Ya benim kızım da 12 yaşında herşey değişmiş, iyi denilen markaların bileşimi değişmiş 🙈🙈
Bu bebekle yeniden öğreneceğim herşeyi gibi...
Her gece 3 te uyanıyorum son dönemde, uyandırıyor beni vura vura 😂
Sen beşik falan aldın mı? Ben hala karar veremedim ya...

İlk doğumumda bebeğin sarılığı artınca süt yetmiyor takviye yapalım demişlerdi hastanede şırıngayla mama vermişti hemşireler Sma verdiler bende eve çıktıktan sonra bir hafta kadar kullandım sonra sütüm çoğalınca bıraktık. Sma ve Hipp güzel mama olarak. Görümcemin ikizleri vardı sütü yetmiyordu o da Hipp kullanmıştı. Mama seçerken içeriğindeki şeker oranlarına bakın şeker hem kof kilo yapıyor hemde gazı falan artırıyor küçücük bebekler sindiremiyor haliyle. Ben yine hastane çantama koymayı düşünmüyorum mamayı gerekirse orda verirler yine yada alırız o anda.

Back
X