- 22 Ekim 2019
- 346
- 585
- 103
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim daha gitmedim 28 randevum var daha cok var ama bikac saat once sert tekmelerini hissettim cok sukur rahatladim ya darisi sana.Bakalım saat 4ten beri sayıyorum şimdi 5 oldu ama bunlar çok güçlü tekmeler değil. Elime pat pat vursa bi.
Yaa inşallah öyledir.
Sen sordun mu peki doktora falan Canım?
Hareketliyim ama uykusuz değilim aslında. Bugün hep yattım bakalım gece ne tepki verecek.
Gunaydin canim. Bu kadar sıksa, sistit olabilir misin acaba? Bebegin baskisi bu kadara yol acmamali.Kızlar günaydın
3 gündür inanılmaz idrar sıkışıklığım var normalde çocukluğumdan beri alışığım sürekli ve az çıkmaya ama bu öyle böyle değil daha klozetten kalktığım an başlıyor bir dakika bile sürmüyor tekrarlaması ama hiç yoğun gelmiyor bazen bir kaç damla bazen bir damla bile gelmiyor ama WC den kalkamıyorum bebek baskısı bu kadar yapar mı yoksa enfeksiyon mu acaba![]()
sma iyi geldimi size etrafımdaki arkadaşlarımdan çok duyar oldum bu ara özellikle yeni formülü ishal yapıyor diye sizde durum nedir.SMA kullandım kısa bir süre süt gelmezse aldırmayı düşünüyorum ben çünkü koca kutu ziyan olmuştu sütüm hemen gelince bir iki kez ancak kullandım
Açlıktan açlık şekerim bile yükseliyor maşallah glukagon sorunsuz çalışıyor ama insülin hiç bir halta yaramıyorhamilelikte vücudumu tanıyamıyorum tamamen başka bir frekansa geçiyor derdi ne bi anlasam
Açlıktan açlık şekerim bile yükseliyor maşallah glukagon sorunsuz çalışıyor ama insülin hiç bir halta yaramıyorhamilelikte vücudumu tanıyamıyorum tamamen başka bir frekansa geçiyor derdi ne bi anlasam
Günaydın canım yaşadığın şey idrarın var sıkışıksın ama lavaboya gittiğinde az mı yapabiliyorsun, sonra kalkınca yine idrarın var gibi oluyor böyle birşey mi? Benimde hamilelik öncesi olmuştu sistit onun için sordumKızlar günaydın
3 gündür inanılmaz idrar sıkışıklığım var normalde çocukluğumdan beri alışığım sürekli ve az çıkmaya ama bu öyle böyle değil daha klozetten kalktığım an başlıyor bir dakika bile sürmüyor tekrarlaması ama hiç yoğun gelmiyor bazen bir kaç damla bazen bir damla bile gelmiyor ama WC den kalkamıyorum bebek baskısı bu kadar yapar mı yoksa enfeksiyon mu acaba![]()
ayy yok ben 2 gün cektim sadece sükür. Meme ucuda cok sancili sen cok cekmissin insallah bu sefer cok rahat atlatirizHaklisin canim benim minik kiz cok cabuk yoruluyordu emerken uyuyakaliyodu1saatte emmeye calisiyordu e bende tecrubesizim tabi yaralara boguldm 1ay surdu galiba sonra o guclendi yaralarm bitti kaniyordu benimkiler mastit de olmustm sut akiyodu ha bire bosaltamiyordm 2kere acile gittim ayy cok zordu
Simdiki cimcime napacak bakalim ama bence de dediğin gibi dogru emzirme ile hallolur yarasiz bitiririz sureci insallah![]()
Topikte yüzünü gösteren bebis masallah oglusaBnm sipa fotojenik teyzesi hep poz veriyo saolsun![]()
Ayyy insallah canim benim en cok korktugum sey o inan ki sezeryan agrisinin ustune hic cekilmiyor..bu kuzucumda olmaz insallah gerci hicbir annenin basina vermesin Allahayy yok ben 2 gün cektim sadece sükür. Meme ucuda cok sancili sen cok cekmissin insallah bu sefer cok rahat atlatiriz![]()
Ben de aynıyım wc den çıkıyorum yerime oturuyorum 5 dakika sonra yine var .. Gidince de dediğin gibi birkaç damla oluyor.. Bence basınçtan benim ilk gebeliğimde de bu aylarda başlamıştı bu durum hatta afedersin öksürsem hapşırsam kaçıyor bazen :)Kızlar günaydın
Benimde reflu oluyo bogazimda sanki yedigim hersey bendede bel degil sirt agrisi oluyo ara ara ama kendimi motive ediyorum yoksaymaya calisiyorum iyim ben bisey yok diyorumGunaydin kizlar 3 gecedir uyku uyuyamiorm belim cok agrio oglus geceleri cok hareketli reflu desen ayri uff butun bunlar icin cok erken degilmi ya![]()
Hiç bilmiyorum canım ilk tecrübem baskı yaptığında sıklık nasıl olur onu da bilmiyorum ama inanılmaz hayat kalitemi düşürdü bugün sağlık ocağına gittim tetanoz için idrar testi verdim bakalım artıkGunaydin canim. Bu kadar sıksa, sistit olabilir misin acaba? Bebegin baskisi bu kadara yol acmamali.
Ne olur bana 40. Haftaya kadar sürdüğünü söyleme çünkü çekilecek gibi değil bu durumBen de aynıyım wc den çıkıyorum yerime oturuyorum 5 dakika sonra yine var .. Gidince de dediğin gibi birkaç damla oluyor.. Bence basınçtan benim ilk gebeliğimde de bu aylarda başlamıştı bu durum hatta afedersin öksürsem hapşırsam kaçıyor bazen :)
Değil kuzum maalesef artık 30 a yaklaştık reflü beni de ara ara yokluyor boğazımda zehir gibi bir tat oluyor zaten hamilelikten önce de gastrit vardı gerçekten son trimester zorlaşıyormuşGunaydin kizlar 3 gecedir uyku uyuyamiorm belim cok agrio oglus geceleri cok hareketli reflu desen ayri uff butun bunlar icin cok erken degilmi ya![]()
Tatlım benim kızım 12 yaşındasma iyi geldimi size etrafımdaki arkadaşlarımdan çok duyar oldum bu ara özellikle yeni formülü ishal yapıyor diye sizde durum nedir.
Ya benim kızım da 12 yaşında herşey değişmiş, iyi denilen markaların bileşimi değişmişTatlım benim kızım 12 yaşındayeni formülünü bilemiyorum o zaman sıkıntı olmamıştı