- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Çok geçmiş olsun canımDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canımDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
Allah tez vakit sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canimDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
Çok geçmiş olsunDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
Çok uzuldm sénin için yazını görmemişim sorarkenDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
valla böyle bi durumda ne olur bilmiyorum ama gögüslerin genelde büyüdüysede kız diyorlar benim ilk kızımda dedikleri gibi sol gögsüm sagdan biraz büyük ve daha taş gibiydi bundada öyle hadi hayırlısı hangisi hayırlıysa o olsunbenim sol göğüs sağdan hep büyüktü yani hamilelikle olan bişe değil![]()
Est. Sorun değil canım. Belki daha güzeli için yol açmıştırÇok uzuldm sénin için yazını görmemişim sorarkenhemen nasip olsun yine sağlıkla inşallah
![]()
Rabbim sağlıcakla yeniden nasib etsinDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
Benim bi düşüğüm vardı onda cok fazla büyümüştü ama bu sefer o kadar değill :) bakalım bu tahminler tutuyor muuu :)valla böyle bi durumda ne olur bilmiyorum ama gögüslerin genelde büyüdüysede kız diyorlar benim ilk kızımda dedikleri gibi sol gögsüm sagdan biraz büyük ve daha taş gibiydi bundada öyle hadi hayırlısı hangisi hayırlıysa o olsun
Kocamın sperminden oldugu kesinde bakalım x mi göndermiş y micinsiyetle ilgili bende şey duymuştum; ilk çocukta kocanın istediği,gönlünden geçen olurmuş. Tabi ne kadar doğru bilemem (zaten bilimsel değil)bizim ki denk gelmişti mesela bu teze
![]()
bakalım canım :)Benim bi düşüğüm vardı onda cok fazla büyümüştü ama bu sefer o kadar değill :) bakalım bu tahminler tutuyor muuu :)
Hayırlısı tabii hakkımızda cnm bnm iyice bi temizlensin smdi rahmin hemencecik olur inşallahEst. Sorun değil canım. Belki daha güzeli için yol açmıştır ☺ Rüyayla öğrendim rüya gibi gitti. Hayırlısı artık
O günden usg resmin var mı cnm yaa bnde bgun kötü kötü haberler aldımBenim de durumum yarın netleşecek. En son Cumartesi günü gittiğimiz kontrolde (6+3) kesenin olması gerektiği kadar gelişmediğini söyledi doktor. Yarın 7. haftaya giriyoruz, çok ümitli konuşmamıştı, sadece bi şans verdi sanırım. Mucizeye ihtiyacımız var![]()
Hahahhahahah ne gondermisse artık haaa birde bu ilişki sıralarında erkek yorgun kadın enerjikse kız tam tersi ise yani erkek enerjik kadın yorgun ise de erkek oluyormuşKocamın sperminden oldugu kesinde bakalım x mi göndermiş y mi![]()
Düşük yapmışımkısmet değilmiş...
Benim normalde öyle hatta çoğu insan öyle orsa kalp var:)kızlar sol gögüs sagdan büyük ise kız bebek oluyormuş :)
Cinsiyet öğrenene kadar merakımız gitsin diye bir sürü şey türemişHahahhahahah ne gondermisse artık haaa birde bu ilişki sıralarında erkek yorgun kadın enerjikse kız tam tersi ise yani erkek enerjik kadın yorgun ise de erkek oluyormuşdaha neler neler duyacağız bakalım