- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Ohhhh süper aynı anda haber vereceğizBenimde 13 ekimde 2li testim![]()
Çok sevindim inşaallah bu defa müdahalesiz kendiliğinden başlayan, ikinmaları hissettiğin, kesi olmadan, sonrasında keşke demediğin güzel bir doğumun olur. Tabi sartlamiyoruz kendimizi umarız her şey yolunda gider. Çünkü gerekli durumlarda sezeryanda büyük kurtarıcı. İşi guclestiren doktorlar maalesef. Doğumlar eskiye, doğala dönmeye başladıEvet evet o Prof da öyle diyordu ne uğraşacaksın normalle alalım işte diyordu çok yoğunum diyordu hep, ama ben her gittiğinde bebek aşağıda dimi normal istiyorum hocam diyordum herhalde isteğimde ısrarlı olduğumu görünce oda ısrar edemedi ama sancım ilerlemese alacaktı bahane edip sezeryana yani bana suni epidural va gerek bile yoktu acele etti günler sürmesin diye, o sebeple şimdi seçtiğin doktorum doğal Doğum doktoru sen onda doğurduysan bende müdahalesiz doğurursun doğal yapacağım dedi kendisine çok güveniyorumAllah nasip ederse ❤
Yani korkmayın Rabbim yardım ediyor çatı muayenesi hemşirelerden dolayı zor geçti empati yapmadan can acıtıp bide sen şimdiden bölesin nasıl doğurcan diyorlardı deşi oluyordum sen önce tırnaklarını kes demiştim
![]()