- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
Tamam, teşekkür ederim. Ben de 12. haftadan sonra d vitamini alınmalı diye okudum ama miktar konusunda emin değildim. Bugün 9 damla başlayayımGünde bir kere 9 damla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam, teşekkür ederim. Ben de 12. haftadan sonra d vitamini alınmalı diye okudum ama miktar konusunda emin değildim. Bugün 9 damla başlayayımGünde bir kere 9 damla
Aynen canım sağlıklı olsunlardaayy ne güzel. ikinci hamileliklerde 13. haftadan sonra hissediliyor diyorlar ben daha hissetmiyorum belkide stresten bebegime konsantre olamadi. diyedir hayirlisi saglikli olsunlarda![]()
Rica ederim beni erken baslattı doktorum gebelik olduğu gibi belkide ihtiyacım vardı yada tarzı böyle bilemiyorum ama bi doktora danıssaydın canım sende belki bu dozaj kişiye göre de değişirTamam, teşekkür ederim. Ben de 12. haftadan sonra d vitamini alınmalı diye okudum ama miktar konusunda emin değildim. Bugün 9 damla başlayayım![]()
Öğrendin mi canım cinsiyetiKizlarrr geldimmm
Bende cok güldüm artık herşeye cinsiyet gözüyle bakıyozYa ses açık kahkaha attim![]()
Yok ve söylemedi erken daha 2 hafta sonra gel dediÖğrendin mi canım cinsiyeti![]()
Olsun sağlığı nasılmışYok ve söylemedi erken daha 2 hafta sonra gel dedi![]()
Heycan yaptımYok ve söylemedi erken daha 2 hafta sonra gel dedi![]()
Maşallah büyümüş minnoş.. Gözün aydın merak ediyordun çok rahatlamışsındır.
Hadi canim peki sen oylemi aliyorsun bugun bidaha saglikocagi ile konusayim o zamanRecetesiz aliniyor ama 57 tl yazdirinca devlet karsiliyo bosuna okadr nie para verilsn saglik ocagida yazabiliyor
Ayy evet öyle güzel hareket ediyordu kişiMaşallah büyümüş minnoş.. Gözün aydın merak ediyordun çok rahatlamışsındır.
Simdi konustum hemşire ile raporlu olabilir dedi raporla mi aliyorsun peki?Hadi canim peki sen oylemi aliyorsun bugun bidaha saglikocagi ile konusayim o zaman
Valla ben yazdiriyorum bosuna nie para vereyim saglik ocaklari artik iyice isi cıvitti pandemiyi bahane ederek yazdiklari ilaci bile yazmiyorz demeye basladilar prilami saglik ocagi yaziyor die bana eczacilar soledi benim doktorum yazior unutmusm yazdrmayi olelikle solediler ama ben saglik ocagina gitmedm doktorum receteye ek yapti hemen bosuna para vermeynHadi canim peki sen oylemi aliyorsun bugun bidaha saglikocagi ile konusayim o zaman
Oy maşallah ne güzel büyümüş
İkiside kiz gibiYa benim pıtırcık kıpır kıpırdı, ayağını gerip zıplayıp durdu, maşallah ufaklığa.. 2 gün öne geçmiş, doktor folik kestirdi, vitamin verdi hem demir için hem multi hem de d vitamini. 3 hafta sonraya tekrar gideceğim 2 li test için.
Videodan foto aldim net değil ne yazık ki video çekince doktorum foto vermeyi unuttucinsiyet için birşey demedi bir sonrakinde görebiliriz galiba dedi
![]()