Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah benim doktor da yanılmıştır bebişim ben pipimi sakladım annecim der önümüzdeki kontroldeAynen cnm baya yakın cıkmış
Diyebilir cnm valla herşey mümkün ben hiç yoktan gelen pipiyi gördüm ya hiç sasirmam artikİnşAllah benim doktor da yanılmıştır bebişim ben pipimi sakladım annecim der önümüzdeki kontrolde
Maasallah ozaman canimmYok kuzum niye korkutmak olsunbenm erken döllenmeyi zaten 4 gün ordan atiyordu normalde 15+2 de falandı ama ben progestan proluton flan çok kullanıyorum ya oda büyümesini etkiliyo hızlı buyutuyo biraz daha normal zamanından 4 gün önde ölçümü sadece
şekerim flan normaldi ama bir iki haftaya flan yine baktircaz sanırım
Kordonu mu tutmuş spa uaKızlar geldim bacak arasına kordon sıkışmış dedi ama Cinsiyet kız dedi![]()
Maşallah maşallah benmkine kilo flan demedi hiç bidahakine sorayim bari 14.35 cm çıktı boyBu arada 12 santim 280 gram
Maasallah ozaman canimmben tarihleri aldığımdan hepinizi takip ediyorum
bende ağzım kuruyor bardağı bırakıyorum yerine ağzım kuruyor o derece
Kordonu mu tutmuş spa ua![]()

Teşekkürler canımMaşallah maşallah benmkine kilo flan demedi hiç bidahakine sorayim bari 14.35 cm çıktı boysağlıkla gelsin minnoş kizin
![]()
EvetMaasallah ozaman canimmben tarihleri aldığımdan hepinizi takip ediyorum
bende ağzım kuruyor bardağı bırakıyorum yerine ağzım kuruyor o derece
Kordonu mu tutmuş spa ua![]()
Ben geçtiğimiz hafta gittim 15+4 te. Baş, fl olcumu ve karin olcumune bakarak haftasını soyledi doktor. Baş popo ölçumu yapilmiyor artik bu haftalardan sonra.Kızlar siz deneyimlisiniz size sorayim şimdi fl'den boy ölçümü alınıyo ya baştan popoya deildir dimi o tüm boyudur bacaklar dahil
280 gr mi haftasına gore fazla.degil miBu arada 12 santim 280 gram
Aynen cnm öyle dedi doktor banada boydan düz durmuyo artık kıvrılıp duruyo küçük çıkar dedi karın ölçüsü almadı onuda alaydı hesapliycaktim kiloyu ama yapamadimBen geçtiğimiz hafta gittim 15+4 te. Baş, fl olcumu ve karin olcumune bakarak haftasını soyledi doktor. Baş popo ölçumu yapilmiyor artik bu haftalardan sonra.
Diyebilir cnm valla herşey mümkün ben hiç yoktan gelen pipiyi gördüm ya hiç sasirmam artik![]()
Maşallah prensese sağlıcakla gelsin kuzum devlete mi özele mi gidiyorsun canım senBu arada 12 santim 280 gram
Canım doktor dedi kısa tontis olucak bnm kız heralde280 gr mi haftasına gore fazla.degil mi
Özele gidiyorum canımMaşallah prensese sağlıcakla gelsin kuzum devlete mi özele mi gidiyorsun canım sen
Inşallah canim Insallahhh maasallah berakellahInşallah çıkmaz öyle şeker flan ya çok zor
![]()
Şirazemizi kaydiriyo bu bebeler resmen yaInşallah canim Insallahhh maasallah berakellahyediklerine dikkat et ben etmeye etmeye başladım çok zor ya
Bugun ağzımdan da kan geldi burnumdan zaten geliyor sonra aşağıyı okuyunca duzeldim![]()
5 kilo doğurcan herhalde kız masallahCanım doktor dedi kısa tontis olucak bnm kız heralde![]()