• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ben lohusa takimlarini giymeyecegim icin boyle bir pijama sectm ameliyattan ilk cikinca gecelik giyicem zaten yurumeyw baslayinca da bu pijamayi ❤❤❤insallah giymek nasip olur ustune birde sabahlik ayrlicam lacivert🥰
Benim ilk dogumda hafif pembelik olan bir gecelik giymistim ilk o hala duruyo nasipse 2.erkek olucak aynj gevelkgi giyerim diye dusunuyorum olur dimi 😊

Depend emici kilot alacak misiniz? Sezeryan olanlar kullanabiliyor mu ondan?kizimda hemsire canped vermisti cok buyuktu ilk gun baya zorlanmistim ped rahat degildi. Depend alsam mi sizce?
Ben dependin yetis hasta bezlerinde alicam yine ilk dogumda da almistim normaldi dogum bu seferde oyle dusunuyorum hayirlisi insallah cok rahat oluyor valla birde benim kanamam uzun surmustu bayaaa cok vok rahat kullandim tavsiye ederim bnde

Ya bende almak istiyorm ama tek tek katogorilere girip bakmak aramak cok sinirimj bozuo benim🙈muslin ortuleri ne kadar aldin mesela gercekden indirimdemi bide bunu dusunuyorm ben🤭Bebek arabasina gelince ben cok tefaruatli bisi istemedim ama dayimiz travel sistem alicakmis ondan hediye gelecek ben kizimda bim den almistm 125 tl ye gelmisti bebek arabasi😂 o yetti bize ozmn cok buyuk rakamllar vermeyin cunku cocuklarin yuzde 80 ni araba da durmuyor🤭ama ilk cocuksa kiyin paraya kardeside kullanir 🥰
Ayyy ben onlardanim benim kiz hic arabayi kullanmadi sifir haliyle duruyor ama pusetini cok kulladim insallah ikincisi sever ama kolay hafif bisi alin bnce benimkisi hantalsa biraz 🙄

Doğrudur ben de bakcam görünüş olarak da pahalı markalardan bir farkı yok.Türkiye üretimi olduğu için mi böyle fiyatları anlamadım.
Fiyatlarin turkiye uretimi yada baska seyle alakasi yok.zaten gereksiz pahalilar yani ben oyle dusunyyorm hersey okadr gereksiz pahali ki ben ilk dogumda cok cahillik yapmisim yiğmısım herseyi oda olsn buda olsn die cok kiziyorm simdi kendime devir ekonomi devri🤭
Benim ilk dogumda hafif pembelik olan bir gecelik giymistim ilk o hala duruyo nasipse 2.erkek olucak aynj gevelkgi giyerim diye dusunuyorum olur dimi 😊
Bence olur nie olmasinki ekstra yeni urune vercegniz parayla baska bi ihtiyac karsilamak daha mantikli israfdan kacinmak lazim🥰
Ayyy ben onlardanim benim kiz hic arabayi kullanmadi sifir haliyle duruyor ama pusetini cok kulladim insallah ikincisi sever ama kolay hafif bisi alin bnce benimkisi hantalsa biraz 🙄
Gercekten suan abim alacagi icn mudahale ettirmio modele flan ama ben alsaydim asla cok paralar vermezdim arabaya cunku cocuklarin cogu arabaya binmeden buyuyor resmen

İnternet sitelerinde çok daha ucuza olabiliyo kampanya zamanları ama direkt internetten de almak doğru değil ben önce mağazadan gidip tüm markalara farklarına kullanışına bakıp internette daha ucuzsa internetten almayı düşünüyorum orada arabaya sığıyormu onu da denemek istiyorum.Prego italyan marka travel setler de bilindik markalar arasında arasında baya uygun fiyat olarak.Daha çok bilindik markalar 4500-6000 arası değişiyor bukadarına gerek yok bence.Civilde de şöyle bir travel set var görüntü olarak da diğer markalara çok benziyor ama sağlammıdır bilemem fiyatı da 800 lira

Evet bende mağazada görmek istiyorum aslında fonksiyonlarını orda daha ayrıntılı anlatırlar. Travel setler görünüş açısından hep aynı zaten o yüzden bu 800-1000 liralik olanlar uygun fiyatlı olduğundan kaliteli değil mi acaba diye düşündürüyor. Olmuşken biraz sağlam kullanışlı olsun istiyorum. Bu kadar kararsızlıkla gider kesin en kullanışsız olanı alırım ben 😬

Evet bende mağazada görmek istiyorum aslında fonksiyonlarını orda daha ayrıntılı anlatırlar. Travel setler görünüş açısından hep aynı zaten o yüzden bu 800-1000 liralik olanlar uygun fiyatlı olduğundan kaliteli değil mi acaba diye düşündürüyor. Olmuşken biraz sağlam kullanışlı olsun istiyorum. Bu kadar kararsızlıkla gider kesin en kullanışsız olanı alırım ben 😬
Şimdi şikayet var dan okudum da bu baby force nova hakkında sürekli tekerleği çıkıyor diye yorum yapmışlar.Birde dik dururken çocuk içinden sürekli kayıyor diye.

Şimdi şikayet var dan okudum da bu baby force nova hakkında sürekli tekerleği çıkıyor diye yorum yapmışlar.Birde dik dururken çocuk içinden sürekli kayıyor diye.

Daha bayağı araştırmamız gerekiyor sanırım. Bende instagramda bebefixte görüyorum bu bebek arabasını fiyatı uygun bu setinde. Acaba daha bilindik markaları mı tercih etmek gerek bilemiyorum.

Eklentiler

• 3837FA2E-A685-4E51-95BB-28DD87B135C5.webp
    3837FA2E-A685-4E51-95BB-28DD87B135C5.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 68
Fiyatlarin turkiye uretimi yada baska seyle alakasi yok.zaten gereksiz pahalilar yani ben oyle dusunyyorm hersey okadr gereksiz pahali ki ben ilk dogumda cok cahillik yapmisim yiğmısım herseyi oda olsn buda olsn die cok kiziyorm simdi kendime devir ekonomi devri🤭
Bence olur nie olmasinki ekstra yeni urune vercegniz parayla baska bi ihtiyac karsilamak daha mantikli israfdan kacinmak lazim🥰
Gercekten suan abim alacagi icn mudahale ettirmio modele flan ama ben alsaydim asla cok paralar vermezdim arabaya cunku cocuklarin cogu arabaya binmeden buyuyor resmen
Sunu ogrenmis oldum araba sonradan alinacak birseymis alirken esim cok uyarmisti beni ilk cocuk diye cok heveslenip aldim sonra binmedi 6 sene once 600tl falan aldik keske baska birsey alsaymisim ama tercube edinmis oldum akillandim 😊

Ben dependin yetis hasta bezlerinde alicam yine ilk dogumda da almistim normaldi dogum bu seferde oyle dusunuyorum hayirlisi insallah cok rahat oluyor valla birde benim kanamam uzun surmustu bayaaa cok vok rahat kullandim tavsiye ederim bnde
İnternetten baktim da hep kulot seklindeydi hasta bezinden bulabilirsem alayim bende tesekkur ederim 😊😊

Ya sezeryanda iki gece kalınmıyor muydu? Belki pandemi yüzünden bir gün olabilir. Ben bir gece kalmıştım hiç çıkasım gelmemişti hatta keşke iki gün kalabilsem demiştim 😄 bebiş altını pisliyor hemşireler hemen gelip degistiriyorlar. Her bir altına yaptığında yeni kiyafet giyindiriyorlardi gece biraz ağlayınca gelip pış pış yapıyorlardı, gazını çıkartıyorlardı ☺ hep böyle sürecek sandım. Eve gelince yarım paket ıslak mendil kullanarak kızımın altını degistirebilmistim 😄😄 ahh acemilik

Alacağım indirimde mi ? Kızımda bir paket almıştım sonra ikinciyide almıştım. Sanırım 3. Paketide yarıya kadar kullandım

Kızımda aldım ama kızım biberon kullanmadığı için rafa kaldırmıştım. Eğer bu defa bebis biberon kullanirsa ilk bir sene kullanmaya çalışırım.
50tl civari canim indirimde degil genel arastirma yapıyorum denk gelirsem alayim diye..ben hasta bezi kullandim benden 3beden buyuk popom olmustu sonralari orkit gece kullandim iyiyse sezeryan dikislerine zarar vermiyorsa kulot olanindan alayim o zaman 👍

Kızlar selam. Ben egzersiz yapmaya başladım. Sonrasinda belimin karnımın yanina dogru sanki kaslarım gerilmis gibi aci hissediyorum gün icinde. Normal mi acaba egzersize başlayan var mi?

Sunu ogrenmis oldum araba sonradan alinacak birseymis alirken esim cok uyarmisti beni ilk cocuk diye cok heveslenip aldim sonra binmedi 6 sene once 600tl falan aldik keske baska birsey alsaymisim ama tercube edinmis oldum akillandim 😊
Dogumdan once alinirsada ucuz yollu bisi olmasi daha mantikli🤭arabaya binmeyen cocuklar senle bana denk gelmis😂

Kızlar selam. Ben egzersiz yapmaya başladım. Sonrasinda belimin karnımın yanina dogru sanki kaslarım gerilmis gibi aci hissediyorum gün icinde. Normal mi acaba egzersize başlayan var mi?
Valla bacim egzersiz yapmiorm yemek temizlik egzersiz sayiliyosa bi onlari yapiorm🙈 ben ayakda cok kalirsam yada yurursem cok fazla canm yaniyor

Amin canım hepimiz inşallah 🙏🏻Valla böyle alışveriş falan yaptıkça insan işin ciddiyetini kavrıyor ciddi ciddi anne olacağım diye düşünüp duruyorum 😂
Bende kafamda okadr cok alisveris yapiorm ki icinden cikamiorm herseyi sil bastan almak cok zormus 🙄

Gerilme seklinde acı mı bazen de agri giriyo. Agri esigim mi dusuk sorun mu var anlamadım 🙈
Agri arada adet sancisi gbi oluyor cok yurursem bicak saplanmasi gbi nadiren oluyor gerilme tarzi olmadi ama benim ic karnim genis ilk gebelikden biliorm senin buyudugu icin oluyordur belki

Back
X