• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Nette yazanlara bakarsak çoktan hastaneliktik canım korkma. Evet evet ordaki doktorda anlar tabiki, hadi inşaallah iyi haberler verirsin

Bende yerim gerçekten, insanın zoruna gidiyor. Dediğin gibi işleri düşünce geliyorlar, benim ki 32 aylık olana kadar emdi. Süt için geliyordu yanıma onun dışında nadirdir yanima gelmesi. Kendimi emzik gibi hissediyordum😅
Daha 3.5 yaşında sabahlari babasina çorap cikartiyor cekmecesinden, ayakkabisini hazirliyor kendiliginden yani.
Dışlanmış hissediyorsun hemde crescentee crescentee nin dediği gibi hamilelik hormonlari da duygusallastiriyor. Ikinciden umutluyum bende. Ya eşit sevsede olur 🤗🤰
artik buda babaci olursa o popoyu kizartirim isirmaktan 🤣 sen senelerce cocuk hasreti cek onun icin bisürü eziyet cek gözünden sakin üstüne titre oda seni hic takmasin umrunda olma ayy cok kötü valla anlatamiyorum icim yaniyor heleki bazen sarilmak isteyincee itekleyip babam sarilsin diyo ölmek istiyorum o an😭

Herkese günaydın dün kontrolüm vardı ve canım sıkıldı biraz her gittiğimde doktor ölçüyordu zaten rahim uzunluğu 27mm olmuş maalesef bu da Allah korusun erken doğuma neden olabilirmiş doktor senin bebeğin aşağıda tutunmuş ondan olabilir o zaman müdahale gerekmez daha da kısalırsa dikiş atarız bir tane dedi sabit kalırsa ellemeyiz dedi ama internetten araştırdım canım çok sıkıldı böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda ya da duyduğunuz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim daha sonra bebek yukarı çıkar mi tekrar acaba ☹️
Canim benim teyzem öyleydi hatirliyorum alttan dikis atildi ve uyuyarak gecirdi hamileligini cok sükür 4 tane gününde saglikla dogdu hepside.

11 11 i alisverissiz geciremedim oglusla kendime ufak alisverisle tamamladik 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20201111-175337_Trendyol.webp
    Screenshot_20201111-175337_Trendyol.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20201111-175335_Trendyol.webp
    Screenshot_20201111-175335_Trendyol.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20201111-175332_Trendyol.webp
    Screenshot_20201111-175332_Trendyol.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 90
Bu arada kizlar bizimde bugün kontrolümüz vardi hersey cok iyi sükür kipir kipirdi oglus ve gene hickiriyordu 😄 Kilomuz 320 gram boyu ise 24.1 cm olmus kücük adamin 🥰
masallah ya 🥰 usg goruntusu varmi bu haftalarda nasil oluolar cok merak ediorm🙈
Merhabalar , ben de bugün oglusumuzu gördüm çok şükür iyiydi kıpır kipirdi 😍 300 gram olmuş bir hafta ilerde görünüyor . Ayrıntılı için 20-21 arası uygun dedi. Maalesef idrar yolu enfeksiyonu ve mantarim oluşmuş bu yüzden ilaç yazdı. Bende de durumlar böyle 🥰
Oyy sizede masallah❤Bende enfeksiyondan supheleniyorm bugun idrar veedim😔 benim de 18.haftamda randevum cok merak ediorm suan nasil oldugunu🥰

Oyy sizede masallah❤Bende enfeksiyondan supheleniyorm bugun idrar veedim😔 benim de 18.haftamda randevum cok merak ediorm suan nasil oldugunu🥰
Teşekkür ederim 🥰🙏 ben daha önce iki kere antibiyotik kullandım ama geçmemiş şimdi tekrar kullanicam valla sıkıntı yaa enfeksiyon

IMG_20201111_094821.webp
Bizim oglan bugün cok hareketliydi ac karna gittim bi yerinde durmadi sürekli birseyler yapti bu pozu hosuma gitti esim cekmis🥰 artik boydan usg görüntüsü yok. Büyüdüler sükür♥️
IMG_20201111_181035.webp buda bacaklari ayaklari.

Benimkide öyle canim ilk baba dedi herseyi babasi gece uyanir babasini öper sarilir beni istemez cok zo bende cok agliyorum üzülüyorum 😔 esim ufacik cocugu kiskaniyorsun diyor hayir kiskanmiyyorum cok üzülüyorum cünkü oglumu cok seviyorum senelerce bir evlat hasretiyle yandim oda böyle oldu kötü bir anne degilim ilgisiz degilim neden böyle davraniyo anlamiyorum cokkk üzülüyorum cokk 😭
Seni o kadar iyi anliyorum ki, ayni seyleri yasiyoruz.. Umarim büyüyünce değişirler.

Kızlar, sabah kalkınca karnım dümdüz ama akşam olunca acayip bir şişlik oluyor bu hazımsızlık için yaptığınız içtiğiniz bir şey var mı?

Back
X