• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar haberlere pek bakmam ben, bugün denk geldi hamile bir kadın corona olmuş Pendik’te takip eden hastane kabul etmemiş, Marmara Üni. Gitmişler onlar almış ama ne kadar sürer sancı belli olmaz demişler, sezeryan olsun demiş aile ama kota var diye almamışlar. Bahçelievler’de bi özel hastane bulmuşlar kabul eden ama kadıncağız dayanamamış vefat etmiş. Cidden coronadan çok korkmuyorum bağışıklığıma güveniyorum ama Doğum esnasında corona olursak ne olacak öncesi test yapıyorlar corona değilsen alıyorlar çok saçma değil mi -_-
Kıyamam yaz Allah rahmet eylesin ne diye almazlar ki hastaneler

Kızlar moralim çok bozuk 😔😔 bütün gece ağrılarla dolandım sabah eşimle hastaneye gittik sağ böbreğim çok fazla genişlemiş ve şişmiş kasılmalarım başladı artık sancıdan doktor strent takmakta işe yaramaz böbreğine sırtının yanından boru takıcaz dedi tüple idrarın dışarıya torbaya gidecek dedi nasıl olacak bilmiyorum nasıl 4 ay öyle durucam aklımı kaçırıcam resmen 😢😢
Off cok gecmis olsun canim ya baska caresi yokmuymus:( dogumdan sonra ameliyatmi olacaksin neden oluyormus bu. Ay valla riskli dönemi atlattik derken bu tür sorunlar cikiyo. Benimde kac gündür kasilmalarim var icim yirtiliyo sanki yaniyo:( sag salim saglikla alsak kucagimiza ya

Canim burun kemiginin kücük olmasini bilmiyorum ama cevremde kalbi delik olan ve kendiliginden kapanan bebekler cok biliyorum dogumdan sonra fazla aglatmama gibi seyler önermisti doktor. Amniyosentez cok riskli ben hic tavsiye etmiyorum. Allah büyük insallah düzelecek kuzum saglikla alacaksin kucagina. Gecmis olsun
Sagol canim kalp delikligini hic takmiyoeum cunku okadar kucukki belki bi iki haftaya bile kapanicak ama burun kemigi onemli suan

Her iki böbreğimde de çok sayıda taş vardı canım yıllardır üstüne bebek büyüyor baskı yapıyor böbrekte genişliyor ve şişiyor hepsi birbiriyle bağlantılı yani canım böbrek rahatsızlığım olduğu için yaşıyorum malesef ☹️
Hadi ya çok geçmiş olsun Rabbim kolaylığını verir inşallah dört ay çabucak geçsin senin için 🙏

Off cok gecmis olsun canim ya baska caresi yokmuymus:KK43: dogumdan sonra ameliyatmi olacaksin neden oluyormus bu. Ay valla riskli dönemi atlattik derken bu tür sorunlar cikiyo. Benimde kac gündür kasilmalarim var icim yirtiliyo sanki yaniyo:KK43: sag salim saglikla alsak kucagimiza ya
Canım yarın takılacak doğumdan yaklaşık 15 gün sonra çıkarılacak bide doğumdan sonra onunla takılı kalacağım keşke normal bi süreçle ilerleseydi o kadar hevesliydim ki yıllar sonra ama ne yapalım imtihanım böyleymiş inşallah sağlıkla gelsinler de

Kızlar haberlere pek bakmam ben, bugün denk geldi hamile bir kadın corona olmuş Pendik’te takip eden hastane kabul etmemiş, Marmara Üni. Gitmişler onlar almış ama ne kadar sürer sancı belli olmaz demişler, sezeryan olsun demiş aile ama kota var diye almamışlar. Bahçelievler’de bi özel hastane bulmuşlar kabul eden ama kadıncağız dayanamamış vefat etmiş. Cidden coronadan çok korkmuyorum bağışıklığıma güveniyorum ama Doğum esnasında corona olursak ne olacak öncesi test yapıyorlar corona değilsen alıyorlar çok saçma değil mi -_-
Ya ben de izledim maalesef canım sIkıldı Allah hepimizi korusun sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah

Canım benim 3.evreye gelmiş 30 mm büyümüş çok fazla dedi doktor daha 5 ay için senin normal sınırlarda genişlemiştir belki üroloji doktoruna gittim bende memoriala yani herşeyi de geçtim öyle dışarı da tüp idrar torbası falan nasıl olacak bilmiyorum zaten iki defa hastanede yatmıştım ben böbrek enfeksiyonundan tüp bebekle zor bela gebelik sağlandı inşallah hayırlısıyla bitsin istiyorum artık bu süreç 🤲🏻🤲🏻
Çok geçmiş olsun. İnşallah her şey yolunda gider. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

İnsallah canim sen nipt testi yaptirmistin hatta doktorun saglikli demisti oncesinde degilmi banada kendi doktorum bisey oldugunu dusunmuyorum.rahat ol dedi
Aynen canim ultrasonda hersey cok iyiydi doktorum ben eminim bebegin gayet saglikli olduguna ama nifty testini yaptirdik icim rahatladi cok sükür. Türkiyedeki doktorlarin neden hemen amniyosentez önerdigini bir türlü anlamiyorum. Benim doktorum önermiyorum cok riskli en iyisi nifty dedi onu yaptirdik.

Aynen canim ultrasonda hersey cok iyiydi doktorum ben eminim bebegin gayet saglikli olduguna ama nifty testini yaptirdik icim rahatladi cok sükür. Türkiyedeki doktorlarin neden hemen amniyosentez önerdigini bir türlü anlamiyorum. Benim doktorum önermiyorum cok riskli en iyisi nifty dedi onu yaptirdik.
Bende amniyosentez yaptirmam canim acaba panaromayla aynimi senin testin

Canım yarın takılacak doğumdan yaklaşık 15 gün sonra çıkarılacak bide doğumdan sonra onunla takılı kalacağım keşke normal bi süreçle ilerleseydi o kadar hevesliydim ki yıllar sonra ama ne yapalım imtihanım böyleymiş inşallah sağlıkla gelsinler de
insallah kuzum saglikla kucagimiza alalim minnaklari🥰 kiz biz stresten ölüyoz onlar ohhhh icerde keyif yapip gülüyolardir hee 😄

Bende amniyosentez yaptirmam canim acaba panaromayla aynimi senin testin
onu bilmiyorum canim ama nifty kan tahlili genetigine cinsiyetine herseyine bakabiliyorlar sende yaptir bence icin rahat eder. Benden 1 tüp kan almislardi bikac günede sonuc geldi hemen

Merhaba uzun zamandir yazmiyordum ama.okuyorum cok uzuldum durumunuza ama her seyin hayirlisi her sey bizim icin bu hayatta allah kalici dert vermesin bunlarin hepsi gecicek insallah onemli olan saglikla kucagina almak bebegini umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun.

onu bilmiyorum canim ama nifty kan tahlili genetigine cinsiyetine herseyine bakabiliyorlar sende yaptir bence icin rahat eder. Benden 1 tüp kan almislardi bikac günede sonuc geldi hemen
Bana 15 en fazla 20 gune gelir dediler simdi birden agladim cok kotu oldum 😞 qlalh saglik versin herkesin evladina dusuncesi bile cok zor ama sanada riskli demislerdi iyi cikti onuda dusunuyorum bebegim kipir kipir ben burdayim diyo cok sanki cok uzuluyorum

Sağol canım böbreklerimde taş ve iltihap vardı hep böyle bir durum olacağını söylemişti hep doktorum malesef çok hızlı ilerledi inşallah sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma 🤲🏻🤲🏻

İnşallah sonra ki süreç sorunsuz geçer Canım ne çileler çekiliyor evlat sahibi olmak için, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Kıyamam yaz Allah rahmet eylesin ne diye almazlar ki hastaneler

Canım coronalı hamileyi almıyorlar geçmesini bekliyorlar

Ya ben de izledim maalesef canım sIkıldı Allah hepimizi korusun sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah

Amin inşallah ama bu uygulama değişmeli coronalı hamileyi almıyorlar ve bu çok büyük sorun.

Bana 15 en fazla 20 gune gelir dediler simdi birden agladim cok kotu oldum 😞 qlalh saglik versin herkesin evladina dusuncesi bile cok zor ama sanada riskli demislerdi iyi cikti onuda dusunuyorum bebegim kipir kipir ben burdayim diyo cok sanki cok uzuluyorum

Canım o seni hissediyor ve duyuyor üzülme lütfen ufacık bebeğini de üzme sağlıkla doğacak inşallah hep öyle düşün, olumlu düşün

nitro nitro Canım nasılsın aynı tarihte transfer olduk diye sana sorayım dedim. Bugün kontrolüm vardı 19+0 çıktı. Detaylı ultrason için ocak ayının ilk haftası yaptır dedi. O zaman 24 haftalık olmuş olcak çok geç geldi sanki. Senin doktorun ne zaman dedi. Kafama takıldı biraz.

Ay canım cok sagol icim rahatladi valla zaten kendi doktoruma gittim oda hic onemsemedi dediki ikilin normaldi ben bisey oldugunu dusunmuyorum dedi ama panaroma diye test varya onun burosurunu verdi istersen bi konus yaptir dedi. Senin kac cikmisti burun olcusu benim 3.1
Tam değer neydi hatırlamıyorum raporu aradım ama bulamadim. Ama fotografta bariz ice çökük bir burun vardı. Sonraki kontrolde düzelmisti. Ultrasondan ultrasona da değişiyor. Karnımızın içerisinde olanları Allah'tan başka kimse bilmez. Kim bilir ne hızla gelisiyorlar. Kendi doktorunda her şey normal diyecek, panorama testinde de normal çıkacak Allah'ın izni ile.
Ya benim de ilk gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı acaba ondan mı ki? Doğuma kadar hep diyet yaptım 13 kilo ile tamamladım sanırım yine aynı şeyleri yaşayacağım😢😢şeker olunca mı hızlı kilo alınıyor?Bunu bilmiyordum
Olabilir canım inşaallah yoktur. Benim doktorumda şeker testi yaptirmamisti bir anda çok fazla kilo alınca hemen yaptırmıştı.
Ben ilkinde 27 kg almıştım şekeri tatlıyı seven biri degilim ama sofradan kalkmadan acıkıyorum hiç tok durmuyorum ne yersem yiyeyim doymuyorum 7 kg almisim
Maşaallah canım baya almışsın zaten zayıf ve uzunsun çok belli olmamıştır ama şeker mi vardı yoksa iştahtan mı aldın acaba. Vitaminleri ben uyumadan alıyorum çok iştahım açılmasın diye
Kızlar moralim çok bozuk 😔😔 bütün gece ağrılarla dolandım sabah eşimle hastaneye gittik sağ böbreğim çok fazla genişlemiş ve şişmiş kasılmalarım başladı artık sancıdan doktor strent takmakta işe yaramaz böbreğine sırtının yanından boru takıcaz dedi tüple idrarın dışarıya torbaya gidecek dedi nasıl olacak bilmiyorum nasıl 4 ay öyle durucam aklımı kaçırıcam resmen 😢😢
Allah şifa versin, yardımcın olsun. İmtihanın zor inşaallah mükafatın güzel olur. Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı, onu kollarına aldığında tüm sıkıntılarından kurtarmayı nasib etsin. ( AMIN)
Kötü bir haber, acı... coronadan değil de doğum sırasında yaşamış olduğu bu ağır stres kaygı yaşamına mal olmuştur. Saçmalık ihmalkarlik ve bencillik. Bu tip durumlar için bir yöntem bulmaları gerekiyor. Resmen paran yoksa git öl bize bulaştırma. Dünya adaletsiz değil insanlar adaletsiz

Back
X