• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

İnşallah sonra ki süreç sorunsuz geçer Canım ne çileler çekiliyor evlat sahibi olmak için, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Canım coronalı hamileyi almıyorlar geçmesini bekliyorlar

Amin inşallah ama bu uygulama değişmeli coronalı hamileyi almıyorlar ve bu çok büyük sorun.
Saçma sanki biraz kadın vefat etmiş şimdi sorunlu kim

Kötü bir haber, acı... coronadan değil de doğum sırasında yaşamış olduğu bu ağır stres kaygı yaşamına mal olmuştur. Saçmalık ihmalkarlik ve bencillik. Bu tip durumlar için bir yöntem bulmaları gerekiyor. Resmen paran yoksa git öl bize bulaştırma. Dünya adaletsiz değil insanlar adaletsiz

Zaten konu coronadan öldü ya da ölmedi değil, coronadan öldü de demedi. Hiç bir hastane kabul etmemiş en son 70 km uzaklıkta ki hastane kabul ediyor Pendik kalkıp Bahçelievler şehirlerarası yol daha rahattır ama epey de hastane geziyorlar kadın kaldıramıyor. Konu coronalı kadınları Doğuma almamaları.

Saçma sanki biraz kadın vefat etmiş şimdi sorunlu kim

Aynen öyle ne yazık ki coronalı olunca Doğuma almıyorlar çok saçma tedbir alıp almaları lazım sonuçta aynı doktorlar, aynı hastaneler değil mi coronalıları iyileştiren.

Canım benim 3.evreye gelmiş 30 mm büyümüş çok fazla dedi doktor daha 5 ay için senin normal sınırlarda genişlemiştir belki üroloji doktoruna gittim bende memoriala yani herşeyi de geçtim öyle dışarı da tüp idrar torbası falan nasıl olacak bilmiyorum zaten iki defa hastanede yatmıştım ben böbrek enfeksiyonundan tüp bebekle zor bela gebelik sağlandı inşallah hayırlısıyla bitsin istiyorum artık bu süreç 🤲🏻🤲🏻
Allah yardımcın olsun Rabbim kimin nerde ne sıkıntısı varsa alsın inşallah. Bol bol Ya Şafi ismini çek inşallah herşey yoluna girecek

nitro nitro Canım nasılsın aynı tarihte transfer olduk diye sana sorayım dedim. Bugün kontrolüm vardı 19+0 çıktı. Detaylı ultrason için ocak ayının ilk haftası yaptır dedi. O zaman 24 haftalık olmuş olcak çok geç geldi sanki. Senin doktorun ne zaman dedi. Kafama takıldı biraz.
Benim de 2 hafta önce kontrolüm vardı bir hafta önde çıktı ultrasonda.Gittiğimde 16+4 dü görüntü 17+1 çıktı.O ilerleyen haftalarda eşitlenir dedi.Bana ayrıntılıyı 20. Haftaya verdi.16 aralıkta gitcem ozaman da 21. Haftanın içinde oluyorum sanırım.

Tam değer neydi hatırlamıyorum raporu aradım ama bulamadim. Ama fotografta bariz ice çökük bir burun vardı. Sonraki kontrolde düzelmisti. Ultrasondan ultrasona da değişiyor. Karnımızın içerisinde olanları Allah'tan başka kimse bilmez. Kim bilir ne hızla gelisiyorlar. Kendi doktorunda her şey normal diyecek, panorama testinde de normal çıkacak Allah'ın izni ile.

Olabilir canım inşaallah yoktur. Benim doktorumda şeker testi yaptirmamisti bir anda çok fazla kilo alınca hemen yaptırmıştı.

Maşaallah canım baya almışsın zaten zayıf ve uzunsun çok belli olmamıştır ama şeker mi vardı yoksa iştahtan mı aldın acaba. Vitaminleri ben uyumadan alıyorum çok iştahım açılmasın diye

Allah şifa versin, yardımcın olsun. İmtihanın zor inşaallah mükafatın güzel olur. Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı, onu kollarına aldığında tüm sıkıntılarından kurtarmayı nasib etsin. ( AMIN)

Kötü bir haber, acı... coronadan değil de doğum sırasında yaşamış olduğu bu ağır stres kaygı yaşamına mal olmuştur. Saçmalık ihmalkarlik ve bencillik. Bu tip durumlar için bir yöntem bulmaları gerekiyor. Resmen paran yoksa git öl bize bulaştırma. Dünya adaletsiz değil insanlar adaletsiz
Şekerim felan hiç bişeyim yoktu ben zaten vitamin kullanmıyorum bi magnezyum 😔

G
Kızlar simdi üniversitede hastanesinde hocaya gitmistik ordan ciktik burun kemigine oda bakti 5 kez 6 mm ölçtü cihazdan bu kadar farkedermi bilemedim sabah 3.1 olan sey 6 oldu😊
Canım seni gerçekten çok iyi anlayabiliyorum. Şuan aynı şeyi bende yaşıyorum. Ayrıntılıdan sonra bütün neşem kaçtı, ne uyku uyuyabiliyorum, ne de başka bir şey düşünebiliyorum.
Senin adına gerçekten çok sevindim. Ayrıntılı ultrasonda benim ölçüm 4.7 mm çıktı bu hafta en az 5 çıkmalıymış.
Birde beynin sağ ve sol taraf arasında bağlantı yokmuş. Ama ilerleyen haftalarda bu düzelebiliyormuş.
Amniyosentez önerdi. Doktorum tekrar bakacak. O sonuca göre panorama testi yaptıracağız.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi🤲🤲

G

Canım seni gerçekten çok iyi anlayabiliyorum. Şuan aynı şeyi bende yaşıyorum. Ayrıntılıdan sonra bütün neşem kaçtı, ne uyku uyuyabiliyorum, ne de başka bir şey düşünebiliyorum.
Senin adına gerçekten çok sevindim. Ayrıntılı ultrasonda benim ölçüm 4.7 mm çıktı bu hafta en az 5 çıkmalıymış.
Birde beynin sağ ve sol taraf arasında bağlantı yokmuş. Ama ilerleyen haftalarda bu düzelebiliyormuş.
Amniyosentez önerdi. Doktorum tekrar bakacak. O sonuca göre panorama testi yaptıracağız.
Yaaa canım bu ayrintili mahvetti bizi. Benim doktor cok gergindi en olumsuzlari soyledi hep bitane olumlu soylemedi bana direk o şokla amniyosentez onerdi gebeligi sonlandirmaktan bahsetti falan

Bana 15 en fazla 20 gune gelir dediler simdi birden agladim cok kotu oldum 😞 qlalh saglik versin herkesin evladina dusuncesi bile cok zor ama sanada riskli demislerdi iyi cikti onuda dusunuyorum bebegim kipir kipir ben burdayim diyo cok sanki cok uzuluyorum
Aynen öyle insanin dünyasi basina yikiliyor biliyorum :( Ben isvicrede yasadigim icin test burda yapiliyor o yüzden hemen geldi test sonucu canim Türkiyedeki nifty testleride buraya gönderiliyor o yüzden zaman aliyor diye biliyorum. icini ferah tut doktorun bir sorun yok dediyse Allahin izniyle sonuc temiz cikacak saglikla alacagiz kucagimiza bebeklerimizi 🥰

Yaaa canım bu ayrintili mahvetti bizi. Benim doktor cok gergindi en olumsuzlari soyledi hep bitane olumlu soylemedi bana direk o şokla amniyosentez onerdi gebeligi sonlandirmaktan bahsetti falan
Yaa bu doktorlar çok katı sinir oluyorum.. Allah kimseyi evladının hayatı hakkında tercih yapmak zorunda bırakmasın ..İnşallah herşey yolunda çıkacak çok üzme kendini lütfen. Bir arkadaşımın ablası bütün testleri ayrıntılıyı bile yaptırmış durumu normal demişler ama kızı sakat doğdu.. Her şey Allahtan yani hakkımızda güzel hayırlı şeyler nasip etsin inşallah.

G

İnşallah sizin de normal çıkar sonuçlarınız. Bende hiçbir şüphe yokken yaştan ötürü amniosentez yaptır demişti devletteki doktor. Onlara göre 3 saniye sonra yaşayıp yaşamayacağın belli olmayan bir hayat için testin %3 lük riski için üzülmeye değmezmiş.. Çok ta iç karartıcı şeyler söyledi.. Hastaneden nasıl kaçtığımı bilemedim.

Yaa bu doktorlar çok katı sinir oluyorum.. Allah kimseyi evladının hayatı hakkında tercih yapmak zorunda bırakmasın ..İnşallah herşey yolunda çıkacak çok üzme kendini lütfen. Bir arkadaşımın ablası bütün testleri ayrıntılıyı bile yaptırmış durumu normal demişler ama kızı sakat doğdu.. Her şey Allahtan yani hakkımızda güzel hayırlı şeyler nasip etsin inşallah.
Aynen canim oyle tabiki allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Aynen öyle insanin dünyasi basina yikiliyor biliyorum :KK43: Ben isvicrede yasadigim icin test burda yapiliyor o yüzden hemen geldi test sonucu canim Türkiyedeki nifty testleride buraya gönderiliyor o yüzden zaman aliyor diye biliyorum. icini ferah tut doktorun bir sorun yok dediyse Allahin izniyle sonuc temiz cikacak saglikla alacagiz kucagimiza bebeklerimizi 🥰
Aynen canim dogru simdi kendi doktorum universitede yine bi doktor onerdi ona git dedi bekliyimmi dedim yok git dedi bugun. Eger oda biseyden supelenirse ikilemde kalmamak icin testi yaptir dedi ama supelenmezse gerek yok dedi

Günaydın arkadaşlar. Bebegimi aç mı bıraktım diye olan mesajıma yorum yazan herkese çok teşekkür ederim ben siteye girmekte çok zorluk yaşadım üç gündür. O yüzden anca yazabiliyorum.

T Tugba4444 canım çok çok geçmiş olsun 🙏 sen geçen gün aklıma geldin benim enfeksiyonu geçti mi acaba diye düşündüm. Böbrek büyümesi hamilelik öncesi bende de vardı hamileliğin ilk zamanları baya Zorladı beni. Mesajını okuyunca senin için üzüldüm kendim için endişelendim. Çünkü bu böbrek büyümesine yapacak birşey yok demişti doktor elimizde olan birşey olsa keşke. Canını sıkma bebisler sağlıklı olsun yeter gerisini halledersin anneyiz biz güçlüyüz 💪

G

İnşallah sıkıntı çıkmaz canım sende de.Birşey soracağım sağ ve sol beyin arasında bağlantı olmaması ne demek?

Aynen canim dogru simdi kendi doktorum universitede yine bi doktor onerdi ona git dedi bekliyimmi dedim yok git dedi bugun. Eger oda biseyden supelenirse ikilemde kalmamak icin testi yaptir dedi ama supelenmezse gerek yok dedi
Git biran önce ozaman canim güzel haberlerle gel insallah. Banada haber ver.

Tüm endişe içinde olan sıkıntıda olan hamiş arkadaşlarım Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah sıkıntısız atlatırız geri kalan yarıyı da ben de hastaneden geldim oğlumuz olacak nasipse Muhittin Muhittin ☺️
Gözün aydın canım.Daha önce doktor tahminde bulunmamış mıydı?

Back
X