- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 133
- 33
Bu iplerin adı ne alsak bende yaparim herslde dimi bide sepetler hosuma gidiyo ondanda yapmak istiyorum ama becerebilirsem5 taneden 90x90 ölçülerinde çıkıyor canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iplerin adı ne alsak bende yaparim herslde dimi bide sepetler hosuma gidiyo ondanda yapmak istiyorum ama becerebilirsem5 taneden 90x90 ölçülerinde çıkıyor canım![]()
Valla canim anlatsam inanmazsin:) dogum yaptigim gün dr. kontrolüm vardi ve 2 hafta garanti verdi dr hersey cok iyi 2 hafta kesin gelmez dedi bende o rahatlikla o günü sabahtan aksama kadar gezdim alisveris yaptim araba kullandim hic durmadim ve aksam eve geldim mutfaga gectim direk yemek yapmak icin, eve geldikten 10 dk sonra suyum patladi lavaboya kostum hemen altima kaciriyorum diye düsündüm dogum hic aklima gelmedi. Su hic durmadi bi baktim kaygan bir su 2 dk icinde nisan geldi kan eyvah dogum diye bi bagirdim korktum esim kostu hemen üstümü degistirip hastaneye kostuk acilde sanki hersey bize göre ayarlanmis gibi bide ac karna oldugum icin direk muayne ve ardindan apar topar sezeryana aldilar, ben daha o shoktan cikamadan yarim saat sonra oglum kucagimdaydi rüya gibi:) Bunda o yüzden hastane cantami önceden hazir edecem heran dogum yapacakmisim gibi beklicem. ilkinde sac bas darmadagin ev haliyle doguma girmistim insallah bu zamaninda gelirde en azindan doguma hazirlikli ve güzel bir sekilde girerim. Saglikla gelsinlerYaaapeki nasıl oldu yani kendini sezeryana hazırlıyosun ya :)
Bende cok korkuyordum normal dogum istiyordum sezeeryan oldum dikislerden cok korkuyordum 2. gün ayaga kalktim ve herseyi kendim yaptim cok sükür cok kolay atlattim az agriyla. insallah bu seferde öyle gecer cünkü 2 bucuk yasinda oglum var ve hersey bana bakiyor.Günaydın güzel anneler
Güzel doğum hikayelerini okumak beni çok rahatlattı ve normal doğum yapabileceğime inandım bi anİnşallah bir aksilik çıkmaz da normal doğum olur sezaryenden benim de korkum var çabuk toparlanamazsam diye bir de fmf var bende karın ağrısından iki büklüm olmayı çok iyi bilirim dikişli olunca da sanki öyle iki büklüm olup toparlayamazmışım gibi geliyor
Tabi Allahım gücünü kuvvetini verir şimdi benim istemiyorum dememle de bir şey olmaz hayırlısı diyorum elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum
Sadece ilişki kısmında sıkıntı var eşim çok korkuyor ben de adamı rahat bıraktım artık
![]()
Güzel haberlerle gel insallahGunaydin bacilar bugun ayrintiliya giricem insallj hersey yolundadir![]()
Aynen öyle canim bende cok korkuyordum ama sükür ikinci günü ayaga kalkip herseyimi kendim yaptim. Bu seferde insallah kolayca atlatirizGünaydın herkeseyepyeni bir hafta daha başlıyor herşey gönlümüzce olsun inşallah
Bende mecburi sezaryen oldum sağlık sorunlarımdan dolayı ama tabiki normal doğum olsun çok isterdim kısmet değilmişsezaryen içinde şunları söyleyebilirim evet ilk gün çok yanma ağrı oldu ama dayanamayacak kadar değildi zaten size ağrı kesici yapıyorlar. sabah 10 gibi doğum yaptım akşamına ayağa kalktım yürüdüm bebeğimin altını alabildim destekle yatağıma uzanıp bebeğimi emzirdim, öyle hemen eğilip kalkamıyorsunuz bu bir gerçek ama 4-5 gün içinde tamamen iyileştim ne kadar hareket ederseniz ayaklanirsanız o kadar çabuk kendinize geliyorsunuz.
ilk iyi sonra ictikce daha cok tatlaniyomus gibi gelmisti bana midem bulanmisti. Gercekten tatliyla arasi iyi olmayana iskence. insallah gecersin seker testini.Günaydın kızlar şeker yükleme testi yaptırıyorum. Açlık 90 çıktı. O şekerli meşhur içecekten 100 mglik içtim. Midem çok kötü, uyku bastırdı keşke evime yakın olsaydı da uyusaydım. Şimdi birer saat arayla kan alınacak 13.30 en son ve o saate kadar bir şey yiyip içmek yasak. Tatlıyla arası iyi olmayanlar için işkence onu söyleyeyim. Yarım saat oldu nasıl dayanacagim![]()
Alize puffy ip diye geçiyor canm parmak örgü, youtubeden videoları izle denemeden anlamıyorsun ama bir iki deneme sonrası çözdüm, sepetde yapıyordum ben ama o biraz yorucu ipleri sert denedim zorlandım sokuldum bıraktımBu iplerin adı ne alsak bende yaparim herslde dimi bide sepetler hosuma gidiyo ondanda yapmak istiyorum ama becerebilirsem![]()
İnşallah hepimiz sezaryen de olsak normal doğum da yapsak çabucak toparlanırızBende cok korkuyordum normal dogum istiyordum sezeeryan oldum dikislerden cok korkuyordum 2. gün ayaga kalktim ve herseyi kendim yaptim cok sükür cok kolay atlattim az agriyla. insallah bu seferde öyle gecer cünkü 2 bucuk yasinda oglum var ve hersey bana bakiyor.
Ayy ben bi tane örmüştüm ama ip alıp yine farklı bir model yapasım var karantinada canım çok sıkılıyor oturdukça da bebeğin hareketlerine takıyorum kafayı dün birkaç saat hareket etmedi diye oturdum ağladım baya eşim de üzüldü sonra bizimki tepikleyince gülmeye başladım eşim de kızdıAlize puffy ip diye geçiyor canm parmak örgü, youtubeden videoları izle denemeden anlamıyorsun ama bir iki deneme sonrası çözdüm, sepetde yapıyordum ben ama o biraz yorucu ipleri sert denedim zorlandım sokuldum bıraktımtrendyoldan hazır sepet alcam
![]()
Naptın canım nasıl geçti ayrıntılıGunaydin bacilar bugun ayrintiliya giricem insallj hersey yolundadir![]()
Bende kendimi çok ağırdan satıyorum erken gelmeye karar verirse açıkta kalcak çocukValla canim anlatsam inanmazsin:) dogum yaptigim gün dr. kontrolüm vardi ve 2 hafta garanti verdi dr hersey cok iyi 2 hafta kesin gelmez dedi bende o rahatlikla o günü sabahtan aksama kadar gezdim alisveris yaptim araba kullandim hic durmadim ve aksam eve geldim mutfaga gectim direk yemek yapmak icin, eve geldikten 10 dk sonra suyum patladi lavaboya kostum hemen altima kaciriyorum diye düsündüm dogum hic aklima gelmedi. Su hic durmadi bi baktim kaygan bir su 2 dk icinde nisan geldi kan eyvah dogum diye bi bagirdim korktum esim kostu hemen üstümü degistirip hastaneye kostuk acilde sanki hersey bize göre ayarlanmis gibi bide ac karna oldugum icin direk muayne ve ardindan apar topar sezeryana aldilar, ben daha o shoktan cikamadan yarim saat sonra oglum kucagimdaydi rüya gibi:) Bunda o yüzden hastane cantami önceden hazir edecem heran dogum yapacakmisim gibi beklicem. ilkinde sac bas darmadagin ev haliyle doguma girmistim insallah bu zamaninda gelirde en azindan doguma hazirlikli ve güzel bir sekilde girerim. Saglikla gelsinler![]()
Canım ekstrem bir durum olmazsa su genelde doğumda gelir gelmezse patlatır doktor, bir arkadaşım var suyu geldi susuz normal doğum yaptı ama tabi daha zor oldu açılma olayı, çatı kontrolünden sonra nişan gelmesi beklenir yani açılma başladımı herhangi bir zamanda pembe bir kan gelir adet olcakmış gibi o nişandır nişandan sonra açılma kontrol edilir devamsa açılma bekletilir ben 2cm el yatış yaptırıldım aslında 8cm le gelip doğurup giden var o doktoruna bağlı şuan ki doktorum 6-7 görmeden yatırmıyor hastaneye 5cm açıkla gezen gebelerim var diyor, yani herşey normal ilerlerse önce açılma başlar sonra nişan gelir sonra açılma devam eder en son su gelir doğum başlangıcı tam açıklıkla suyunda gelmeyebilir ozaman doktor patlatırBende kendimi çok ağırdan satıyorum erken gelmeye karar verirse açıkta kalcak çocukbir de bişey sorcam bu su gelmesi nisan gelmesi felan tahminin ne kadar sonra doğum gerçekleşiyo ve önce hangisi geliyo. Mesala nisan geldi ama beklemek gerekir mi hastaneye gitmek mi gerekir
Valla bu iple örmesi çok zevkli otursam başına 2güne bitiririm ama yavaş titiz yapıyorum sipariş diye hem zaman geçsin, daha bebeğe zerre bişi almadım yenidoğan hiçbişi yok ablasından kalma dağıtmıştım sıfırdan yapcam yenidoğan alışverişini onuda 7.ayla 8.ay arası yaparım, benim bebek bazen tüm gündüz hareket etmiyor yada ben işleniyorum diye hissetmiyorum ama takmıyorum dinlemiyorum hareketleri genelde akşam yemeği sonrası ve yatıp uzanınca hissediyorum kendini strese sokma onu ben ilk gebeliğimde çok yaptım malesef ama gerek yokmuşAyy ben bi tane örmüştüm ama ip alıp yine farklı bir model yapasım var karantinada canım çok sıkılıyor oturdukça da bebeğin hareketlerine takıyorum kafayı dün birkaç saat hareket etmedi diye oturdum ağladım baya eşim de üzüldü sonra bizimki tepikleyince gülmeye başladım eşim de kızdı![]()
Aa ben de fmf hastasıyım canım hemşehrimi görmüşüm gibi oldu nedense birden beni anlayan biri olduğuçin sanıeımGünaydın güzel anneler
Güzel doğum hikayelerini okumak beni çok rahatlattı ve normal doğum yapabileceğime inandım bi anİnşallah bir aksilik çıkmaz da normal doğum olur sezaryenden benim de korkum var çabuk toparlanamazsam diye bir de fmf var bende karın ağrısından iki büklüm olmayı çok iyi bilirim dikişli olunca da sanki öyle iki büklüm olup toparlayamazmışım gibi geliyor
Tabi Allahım gücünü kuvvetini verir şimdi benim istemiyorum dememle de bir şey olmaz hayırlısı diyorum elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum
Sadece ilişki kısmında sıkıntı var eşim çok korkuyor ben de adamı rahat bıraktım artık
![]()
Yeni geldim canim cok sukur hersey yolunda kalbi kafa tasi omurga butun organlar hersey iyi dedi doktor 28 cm 510 grm olms 22+1 deyiz muhtemel dogum tarihinide 19 nisan olarak karar verdik 39.haftada alirim cigerleri gelissinki yogunbakim yada kuveze ihtiyac duymasin dedi seker yuklemesini de eczaneden icecigi al evde ic bir saat sora git saglik ocagina kan ver sonra 2 sonra yine git ver dedi 26.haftada yaptir dedi bende haberler boyleNaptın canım nasıl geçti ayrıntılı![]()
Cok sevindim canım maşallah bebişinede sanadaYeni geldim canim cok sukur hersey yolunda kalbi kafa tasi omurga butun organlar hersey iyi dedi doktor 28 cm 510 grm olms 22+1 deyiz muhtemel dogum tarihinide 19 nisan olarak karar verdik 39.haftada alirim cigerleri gelissinki yogunbakim yada kuveze ihtiyac duymasin dedi seker yuklemesini de eczaneden icecigi al evde ic bir saat sora git saglik ocagina kan ver sonra 2 sonra yine git ver dedi 26.haftada yaptir dedi bende haberler boyle![]()
Saol cnm benimCok sevindim canım maşallah bebişinede sanadaşeker yüklemesi çok iyiymiş al evde iç git kan ver ilk defa duydum
![]()
Çok heycanlı bi serüvenCanım ekstrem bir durum olmazsa su genelde doğumda gelir gelmezse patlatır doktor, bir arkadaşım var suyu geldi susuz normal doğum yaptı ama tabi daha zor oldu açılma olayı, çatı kontrolünden sonra nişan gelmesi beklenir yani açılma başladımı herhangi bir zamanda pembe bir kan gelir adet olcakmış gibi o nişandır nişandan sonra açılma kontrol edilir devamsa açılma bekletilir ben 2cm el yatış yaptırıldım aslında 8cm le gelip doğurup giden var o doktoruna bağlı şuan ki doktorum 6-7 görmeden yatırmıyor hastaneye 5cm açıkla gezen gebelerim var diyor, yani herşey normal ilerlerse önce açılma başlar sonra nişan gelir sonra açılma devam eder en son su gelir doğum başlangıcı tam açıklıkla suyunda gelmeyebilir ozaman doktor patlatır![]()
Gerçekten muzaazzam bir sistem Rabbime hamd olsun herkese nasip olsun inş ben hep derdim hocam normal istiyorum ama çok korkuyorum bilgim yok oda derdiki aslında bir odaya kapatsak sizi kendi kendinize bile doğurursunuz eskiler öle doğurdu hep korkarsan yapamazsın derdi, sonra annemin ablamı beni tek başına doğurmasını filan düşündüm dinledim annemden bende yaparım nolcak dedim annem diyo sen benden kolay doğurdun bağırdığını görmedimÇok heycanlı bi serüven![]()
Evet ben yurtdışındayım daha 10 ay önce sezaryen oldum türkiyede.daha sezaryenim yeni olmasına rağmen kesin sezaryen yaparız demedilerGerçekten muzaazzam bir sistem Rabbime hamd olsun herkese nasip olsun inş ben hep derdim hocam normal istiyorum ama çok korkuyorum bilgim yok oda derdiki aslında bir odaya kapatsak sizi kendi kendinize bile doğurursunuz eskiler öle doğurdu hep korkarsan yapamazsın derdi, sonra annemin ablamı beni tek başına doğurmasını filan düşündüm dinledim annemden bende yaparım nolcak dedim annem diyo sen benden kolay doğurdun bağırdığını görmedimyurt dışı hesaplarını takip ediyorum kadınlar hep normal doğuruyor Türkiye malesef bu konuda ekside