• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar bgun devlete bi gidicem bakalm ayrıntılı olayını konuşucam sanırım artık olmaz ama bi şansımı demiycem bakalm :KK51: aklıma geldikçe sinirleniyorum doktoruma ya :kızgın:
Bacim doktoruna kizma belki her kontrolde kisa kisa heryerine bkiodur sana bisi dememistr bisi gorseydi solerdi dun bana da en son migde dalak vs iyi dedi sadece kalbini bana gosterip anlatti uzunca kafa tasi olcusunu alirken anlatti surasi sukadr olmali falan die onun disindakilere bisi demedi bitince hepsi iyi dedi

Bende çok kararsızdım bu konuda temassız pek güven vermedi. Kulaktanda dediğin gibi ilerleyen zamanlarda dendi. Evde basit koltuk altı ölçer var ama süre bakımından zor. Braun prt 2000 modelini aldım. Hemen hemen 10 saniye gibi bir sürede ölçüyor kendimizde deniyoruz. O kadar süreyide tutabilirim koltuk altında diye düşündüm. İlerleyen zamanlarda bi tanede kulaktan ölçen almayı düşünüyorum.
Bunu öğrenmem çok iyi oldu. Koltuk altından daha kısa sürede ölçen olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim

Canim bizde temassiz var hastanede doktorumuzun olctugunden az olcuyordu atesi var ama sanki bizim derecede yok gibi sonra esim hastaneye giderken yaninda goturdu ne kadar az olcuyorsa ayarlamasini yapti simdi normal ayni kulaktan olculdu gibi.
Temassızlar ayarlanabiliyor mu, bilmiyordum.

Kızlar bende şimdi tetanoz aşısını yaptırdım.tek doz iki yıl koruyor diye konuşulmuştu sanki burda hemşire hiç etkisi olmaz en az 2 Doz olmasın dedi.kafam karıştı diğer 2 gebeliğimdede tek doz olmuştum .kolum şimdiden acıyor çok iş yapma bugün çok etkilemez ama gece ve yarın ağrı olur dedi hemşire

Günaydın kızlar bgun devlete bi gidicem bakalm ayrıntılı olayını konuşucam sanırım artık olmaz ama bi şansımı demiycem bakalm :KK51: aklıma geldikçe sinirleniyorum doktoruma ya :kızgın:
Bence olur ben riskli olduğum için ayda bir farklı bir şekilde üniversite hastanesine gidiyorum 30 Aralık’ta ayrıntılı randevum var gerçi bende yaşadığım şehirde özelde ayrıntılıya girdim ama orada da olacak istersen olur

Kızlar bende şimdi tetanoz aşısını yaptırdım.tek doz iki yıl koruyor diye konuşulmuştu sanki burda hemşire hiç etkisi olmaz en az 2 Doz olmasın dedi.kafam karıştı diğer 2 gebeliğimdede tek doz olmuştum .kolum şimdiden acıyor çok iş yapma bugün çok etkilemez ama gece ve yarın ağrı olur dedi hemşire
Canım şöyleymiş zaten çoğumuz ilk aşıyı oluyormuşuz o yüzden bu ikinci doz gibi oluyormuş ben bi doktoru dinlemiştim o öyle demişti. Hemşireye de aşı olduğum gün sordum ikinci için gelmek istersen gel 5 yıl korur, tek doz iki yıl korur dedi.

Canım şöyleymiş zaten çoğumuz ilk aşıyı oluyormuşuz o yüzden bu ikinci doz gibi oluyormuş ben bi doktoru dinlemiştim o öyle demişti. Hemşireye de aşı olduğum gün sordum ikinci için gelmek istersen gel 5 yıl korur, tek doz iki yıl korur dedi.

Ben yaptırmak istemiyorum demiştim zaten ilk yaptırdığımda 2013 de yaptırdım 2014 de de 2.gebeliğimde yaptırdım dedim kayıtlara geçilmemiş sistemde gözükmüyor dedi aile hekimide önemli yaptır deyince 1 doz yaptırayım dedim daha da yaptırmam o zaman yaa hatta başka çocuk düşünmüyorsan 2 doz yaptır yeter dedi hemşire ama 5 e tamamlarsan ömür boyu koruyucu dedi.umarım çok ağrı olmaz

Dün sormuştum canım bende 24 + olduğumuzda yapılmaz mı diye yapıyoruz dedi ama özele sordum . Devletde 19.haftada başlıyor detaylı bende 19+3 de orda yaptırdım.çok kısa baktı onun için özel uygun bulursam tekrar yaptıracağım 750 500 aralığında fiyat verdiler hep

Ben yaptırmak istemiyorum demiştim zaten ilk yaptırdığımda 2013 de yaptırdım 2014 de de 2.gebeliğimde yaptırdım dedim kayıtlara geçilmemiş sistemde gözükmüyor dedi aile hekimide önemli yaptır deyince 1 doz yaptırayım dedim daha da yaptırmam o zaman yaa hatta başka çocuk düşünmüyorsan 2 doz yaptır yeter dedi hemşire ama 5 e tamamlarsan ömür boyu koruyucu dedi.umarım çok ağrı olmaz
2013 de 2 doz oldugumu soyledim aradan gecen sure dolayisyla etkisi yok bastan baslanacak asilar dediler ben 5 doza tamamlasaydm eger ozmn omurluk korumasi vardi simdi 2 doz oldm dogumdan sonra 3 dozum daha var

Kızlar şu 4 katlı müslinler daha mı kullanışlı olur yoksa diğer inceler mı. İkisinden de alayım diyorum ama karar veremedim hangi siteden aldiniz alanlar

Kizlae aclik tokluk sekerimi takip ediyorum ama tokluklarim yuksek diyetisyene gidicem haftaya siz diyetistene gittinizmi ne onerdi biraz dikkat edip olciyim diyorum

Dün sormuştum canım bende 24 + olduğumuzda yapılmaz mı diye yapıyoruz dedi ama özele sordum . Devletde 19.haftada başlıyor detaylı bende 19+3 de orda yaptırdım.çok kısa baktı onun için özel uygun bulursam tekrar yaptıracağım 750 500 aralığında fiyat verdiler hep
Merhabalar, detaylı ultrasonumu 280 TL’ye Doç. Dr. Erbil Çakar yaptırdım. Yeri Ümraniye‘de ben çok memnun kaldım 40 dk kadar baktı her ayrıntıyı açıkladı. Gitmek isterseniz iletişim bilgisini verebilirim.

Ben ilk hamileliğimde iki doz aşı oldum. Bunda tek doz oldu. Hamilelik sonrası 1 yıl arayla 2 doz daha olursan omur boyu korur dedi. Ağrı cok olmadı. Ilk gün hafif oldu o kadar

Slm benim dış genital bölgemde çoğunlukla geceleri bazen gündüz hareket halindeyken ağrı oluyo . Benzer bir durum yaşayan var mı? Doktor hareket halinde olan ağrılar çok önemli değil dedi. Kasıklarımda ya da karnımda herhangi bir ağrı yok. Ama aşağısı bazen çok rahatsız edici oluyo. Yatakta dönerken ya da yürürken zorluyo beni

Slm benim dış genital bölgemde çoğunlukla geceleri bazen gündüz hareket halindeyken ağrı oluyo . Benzer bir durum yaşayan var mı? Doktor hareket halinde olan ağrılar çok önemli değil dedi. Kasıklarımda ya da karnımda herhangi bir ağrı yok. Ama aşağısı bazen çok rahatsız edici oluyo. Yatakta dönerken ya da yürürken zorluyo beni
Bende de var cnm o özellikle 20dk filan oturayım oturduğum yerden kalkarken batıyor kasıklarımdaki kemikler biraz yürüyünce açılıyor yada gece dönerken WC kalkarken resmen batıyor ama biraz yürüdüm mü rahatlıyor özellikle bel ve kasık kemiklerim çok batıyor malesef doğuma kadar böyle, zaten ben bu batma ve ağrıdan anlamamıştım ne açılmamı ne sancımı hep olan birşey olduğu için normal sanmıştım son haftalar

Iyi aksamlar arkadaslar. Gecen gun kan tahlili yaptırmıştım. Kan degerlerim ve b12 dusuk cikmis. Doktorum demir ve vitamin ilacini gunde 2 kere al dedi. Fazla vitaminin bebege zararli oldugunu okumustum, icmekte tereddut ettim. Siz de simdi ya da daha onceki gebeliklerinizde birden fazla doz ilac alan var mıydı?
Cnm bana bu doktorum vitamin vermedi sadece omega verdi oda bana çok iyi geldi bu bebeğim ilk kızımdan daha uzun ve kilosu önde gidiyor karşılaştırdığımda ben omegaya bağlıyorum ki ben kansız biriyim kan ilacım biraz kullandım bıraktırdı kan değeri iyi diye, ama taze portakal sıkıp 1kaşık pekmezi karıştırıp içiyorum sabahları kan ilacı görevi görüyor oda, kan ilacı midemi bulandırdığı için içemiyordum vitamin yerine omega tavsiye ederim zararı yok

Kızlar şu 4 katlı müslinler daha mı kullanışlı olur yoksa diğer inceler mı. İkisinden de alayım diyorum ama karar veremedim hangi siteden aldiniz alanlar
Ben tek katlı almıştım 2tane onun birini kızıma saç havlusu yaptım çok güzel suyunu emiyor, birinize havlu yerine kullanıyorum duş sonrası bornozu aldığım gibi duruyor hiç sevmedim çünkü bornoz çok tozutuyor ve pamukçuk bırakıyor teninde, ama müslin direk suyunu emip temiz bırakıyor cildini şimdi birde 4katlı alıcam onu battaniye pike niyetine üstüne altına kullanacam teride çok güzel emiyor yani havlu yerine müslin kullanın hem daha çok su etmiyor hem daha çabuk kuruyor 😍

Ben tek katlı almıştım 2tane onun birini kızıma saç havlusu yaptım çok güzel suyunu emiyor, birinize havlu yerine kullanıyorum duş sonrası bornozu aldığım gibi duruyor hiç sevmedim çünkü bornoz çok tozutuyor ve pamukçuk bırakıyor teninde, ama müslin direk suyunu emip temiz bırakıyor cildini şimdi birde 4katlı alıcam onu battaniye pike niyetine üstüne altına kullanacam teride çok güzel emiyor yani havlu yerine müslin kullanın hem daha çok su etmiyor hem daha çabuk kuruyor 😍
İyi fikirmiş öyle kullanayim bende o zaman terlediklerinde de sırtına koyarız küçük ağız mendili diye de vardı ama boyutu çok küçük mü onların acaba

Back
X