• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

İnşallah canım valla duyduğumda çok ağladım çok üzüldüm hep iyiydi doktor kontrolüne giderken insan böyle şeyler duyup çıkacağını düşünmüyor 😔 inşallah haftasını yakalar valla öyle bir duyguymuş ki bu başka hiçbir şeye benzemiyor evlat 🥺
İlk çocuğun mu ? üzülme erken doğum olmasında kilosu az olsada doğduktan sonra da kapatır açığı. benim kızım parmak bebek gibi doğdu ama gününde. 1 günde eve geldik. hemen toparladı. Kız mı bebeğin ? yani kızlar biraz daha küçük oluyor diye sordum.

İlk çocuğun mu ? üzülme erken doğum olmasında kilosu az olsada doğduktan sonra da kapatır açığı. benim kızım parmak bebek gibi doğdu ama gününde. 1 günde eve geldik. hemen toparladı. Kız mı bebeğin ? yani kızlar biraz daha küçük oluyor diye sordum.
Evet ilk bebeğim ve kız sağlıklı olsun zamanında doğsun da başka hiçbir şey istemiyorum 🙏🏻 12 Ocak’ta doktor kontrolüm var bakalım inşallah iğne etkisini göstermiş olur o zamana kadar 😔 Hepimizin yavruları Allah’a emanet sağlıkla zamanında kucağımıza alırız inşallah ❤️

🥺 evet bizde ölücez hatta insallah bizde cocuklarimizi buyutup okutup onlarin evlendigini belki cocuklarini gorup ölürüz.
Erken gitmekte var allah korusun bize daha cok ihtiyacı olanlari geride birakmak daha zordur.
Hayat boyle iste gelip gecici.
Tesekkur ederim destegin icin🤗
Ne yaptim ki sen sagol canim 😊sende iyiki varsin. baska hayatlarin baska uzuntulerin oldugunu bilmeden yasiyoruz su hayatta.boyle konusup dertlesmesek nasil hayattan ders alabiliriz ki

Ya ben de içemiyorum maalesef aklıma gelmiyor yani keşke içebilsem
Merhaba, ben eşime Bi den 500ml küçük sulardan aldırmıyorum, 12lipaket sanırım. Çok rahat oluyor sayıyla günlük içiyorum. Bi deneyin isterseniz. Bazende 1.5 lt lik 6lı paket alıyor. 2 şişe elimde gezerken İçiveriyorum. 🥰

Morluk oluşması normal o zaman değil mi dün biz ilk dozu acilde yaptırdık morarma olmadı bugün eşim yapınca morardı o da korktu biraz 😔
Ben karnımdan yapıyorum. Geçen hafta perşnatoloğa detaylı ultrason için gittiğimde yanlış vuruyorsun yoks morarmaz dedi. 90derece açıkla vurucaksın dedi ben düz splıyordum.

Ben karnımdan yapıyorum. Geçen hafta perşnatoloğa detaylı ultrason için gittiğimde yanlış vuruyorsun yoks morarmaz dedi. 90derece açıkla vurucaksın dedi ben düz splıyordum.

Morarmanın vuruş açısıyla ilgisi var evet. Transfer zamanımda oksapar kullanmıştım hiç morarma olmadı bende. Tek bi kere yanlış vurdum o hemen morarmıştı.

Morarmanın vuruş açısıyla ilgisi var evet. Transfer zamanımda oksapar kullanmıştım hiç morarma olmadı bende. Tek bi kere yanlış vurdum o hemen morarmıştı.
Eşim ya da ben kendim vuruyorum elimden geldiğince 90 derece dik açıyla yapıyorum ama beceremiyoruz demek bir kaç kez ödem bile yaptı 😥 artık hepsini geçtim bebeğim sağ sağlim dünyaya gelsin de çünkü ben doğru düzgün beslenemiyorum vitaminle ilaçla ne olacaksa o

Benim de eşim ilk yaptığında kolum morardı ilacı çok hızlı gönderdi canım da baya yandı acemilik ☹️ Ama alıştı artık morarma olmadan yapıyor elim hafiftir diye ortalarda geziniyor 😅

Eşim ya da ben kendim vuruyorum elimden geldiğince 90 derece dik açıyla yapıyorum ama beceremiyoruz demek bir kaç kez ödem bile yaptı 😥 artık hepsini geçtim bebeğim sağ sağlim dünyaya gelsin de çünkü ben doğru düzgün beslenemiyorum vitaminle ilaçla ne olacaksa o

Belkide vuruşla olduğu kadar tenimizlede ilgilidir morarma. Dediğin gibi canım bebişler sağlıklı olsunlarda acılar morarıklar geçip gider. Tüp bebek tedavim sırasında iğne olucam diye seviniyordum her gün bebeğime bir adım yaklaşmak gibiydi. İnsan herşeye katlanıyor annelik yolunda 💕

Belkide vuruşla olduğu kadar tenimizlede ilgilidir morarma. Dediğin gibi canım bebişler sağlıklı olsunlarda acılar morarıklar geçip gider. Tüp bebek tedavim sırasında iğne olucam diye seviniyordum her gün bebeğime bir adım yaklaşmak gibiydi. İnsan herşeye katlanıyor annelik yolunda 💕
Ne güzel söyledin canım her gün ona bir adım yaklaşmak gibi 🥰 gözlerim doldu gerçekten onlar sağlıkla gelsin de iğneler falan bize vız gelir 💪

Merhaba, ben eşime Bi den 500ml küçük sulardan aldırmıyorum, 12lipaket sanırım. Çok rahat oluyor sayıyla günlük içiyorum. Bi deneyin isterseniz. Bazende 1.5 lt lik 6lı paket alıyor. 2 şişe elimde gezerken İçiveriyorum. 🥰
Evet canım deneyeceğim çok teşekkür ediyorum

Canım bu 90 derece olayı nedir yani dik açıyla değil mi? Benim de bazen çok morarıyor yanlış mı vuruyor eşim😩

Morluk oluşması normal o zaman değil mi dün biz ilk dozu acilde yaptırdık morarma olmadı bugün eşim yapınca morardı o da korktu biraz 😔
Morarmanın sebebi aslında doğru teknikle uygulanmaması, kasa doğru biraz girince doku altına kanama yapıyor normalde bu tarz uygulamaların yağın icine yapılması gerekiyor. YouTube dan tekrar bakın bence nasıl uygulanır diye, şifa olsun.

Morarmanın sebebi aslında doğru teknikle uygulanmaması, kasa doğru biraz girince doku altına kanama yapıyor normalde bu tarz uygulamaların yağın icine yapılması gerekiyor. YouTube dan tekrar bakın bence nasıl uygulanır diye, şifa olsun.
Acemilik var biraz herhalde ondan ilk gün morarma oldu 😊

Günaydın güzel anneler. Ben de şeker yüklemesi yaptırdım bakalım sonuç ne çıkacak.
Bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğunu söyledi doktor ama çoğu zaman kendiliğinden geçer , takip edelim dedi. Var mı aranızda böyle bir durumla karşılaşan ? Ayrintilida hiç böyle birşey dememislerdi bana

Günaydın tatlış hamişler🤗 güzel bir hafta olsun inşallah 🤲 bir hafta daha büyüdük az kaldı güzel günlere 😍 bende doğuma 1 ay kala kan sulandırıcı iğne kullanıcam şuan hap kullanıyorum koldan yapardim ilk hamileliğimde ama unuttum şimdi iki seneden fazla oldu.

Merhaba Hanımlar,
İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Medicalpark ta önerebilceğiniz bir hekim var mı? 27.haftamızda gebelik takibi yapan hekimimizin öze klinik açtığı bilgisini edindik.Bu konuda devam edebileceğimiz bir hekim önerisi olan varsa sevinirim

Back
X