- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
Saglikla gelsinler insallah 10 hafta sonra baslarlar gelmeyeInşallah tüm kuzular en uygun zaman da gelir.kim birinci olacak bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglikla gelsinler insallah 10 hafta sonra baslarlar gelmeyeInşallah tüm kuzular en uygun zaman da gelir.kim birinci olacak bakalım![]()
Benim listemde tatlı yok ama kaçamak yaptığımda en azından yanına şekeri dengelemek için süt ürünü tüket demişti, sadece özellikle isteyince haftada 1-2 kare bitter çikolata eklediKizlar bisey dsha sorucam gebelik sekeri olanlar diyetisyeniniz tatli yiyebilirsiniz dedimi yani fit tatlilar oluyoya sekersiz eger yiyebilirsiniz dediyse aksam neyle tukaticez ben yaein diyetisyene gidicem ama sizede sormak istedim canim cekiyo kurabiye falan
Evin icinde bikac tur at istersen canim rahatsiz olduysan. Yarin seker yüklemenmi var?Bende yarin soruyim uyumusum aksam yemeginden sonra bi kalktim canim cok tatli istedi muz yedim yarim sonra sütten sıkıldigkm icin sade soda ictim bilmiyorum ne kadsr dogru![]()
Çok küçük almayayım diyorum bende çok çabuk büyüyorlar.Metehan ismi de çok güzel .adıyla yaşasın paşaE bebek civil ve lcw dan aldim sadece 0 1 aylik 2 takim aldim 0 3 aylik 6 takim aldim bir tanede hastane cikisi alicam baska kiyafet almicam zibin tarzinda yani 3 aylik oldugunda temmuz da falan oluyorz 6 tane flan sortlu tulum aldim 3 tane uzun kollu tulum aldim bide 0 3 ay kiyafet olayini bitirdim lazim oldukca buyudukce alirim artik doldurmaya gerek yok cabuk buyuyolar fazla fazla yeter aldiklarim die dusunuyorm ve hepsini indirimleri takip ettim cok yuksek rakamlar vermek istemedim ne eskio ne yipranio yazik oluyor
Biz Metehan koyuyoruz ilk aklimiza geldigi gbi kararmizi vermistik hic isim arastirmadik baska![]()
Amin cnm insallahÇok küçük almayayım diyorum bende çok çabuk büyüyorlar.Metehan ismi de çok güzel .adıyla yaşasın paşa
Benim ilk oglumun ismi Ogeday bunuda Baran düsünüyoruz canim.Erkek bebek için isim tavsiyesi olan var mı hanımlar.
oyy masallah 1 kiloyu bulmus, insallah sonuclarınız güzel gelir bir sorun çıkmaz. Arada bende yaşıyorum o sertlikleri cok ayakta durunca oluyor genelde benim, rahatlayınca geçiyorMerhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi sukur hersey yolunda masallah 1003gr olmuş boyu 34 cm 2 hafta onden gidiyor dedi seker falan var mi dedi sende bnde yok dedim seker yuklemesi falanda yapildi kanlarimi verdim sonuc icin aricam doktoru karnimda sertlesmeler oliyordu gun 5 6 kez onu soyledim durusuyla alakaliymis suan ki duruş pozisyonu en rahatsiz edici pozisyon dedi biraz canin yanar asagisa baski hissedersin dedi 1 ay sonra bir daha giderim artik kontrole![]()
Yok canim bende seker cikti aclik tokluk yaptim kendimde ondan seker hastasiyim yani suanEvin icinde bikac tur at istersen canim rahatsiz olduysan. Yarin seker yüklemenmi var?
Sagol canim bende oyle yapiyim arada geecekten tstlisiz olmuyo tam yeme donemlerimizde boyle seker cikti bunada sukur yinede en azindan bebisler var dayaniyoruzBenim listemde tatlı yok ama kaçamak yaptığımda en azından yanına şekeri dengelemek için süt ürünü tüket demişti, sadece özellikle isteyince haftada 1-2 kare bitter çikolata ekledi
Direkt 100 mg istemeleri de yanlış gercekten ve tercih meselesi, ben 50 mg olandan yaptrdım gebelik sekeri taraması olarak geçiyor, fazla çıkarsa 100 mg iciriyorlar hemen universitede bende onu istemiyorum diyetle takip ettim 1 hafta özeldeki doktorum sagolsun bu sekilde devam et 100 mg yüklemeye gerek yok dedi bazı doktorlar cok abartıyor ben hemsireyim kendi hastanemde ek olarak takip ediliyordum ona rağmen sorup etmeden kafalarına göre istekleri oluyor artık birakicam boyle giderse orda takip edilmeyi, detaylıda birsey cıkmamasına ragmen kilolu başladığım icin hamilelige duymadığım laf kalmadı fetal eko istediler illa kalbinde bisey vardır senin kilon var deyip psikolojimi bozmaktan baska ise yaramadılar neyse ki şükür temiz çıktı sonucu bebisimizin. Allah hayırlı insanlarla karsilastrsin.Açlık tokluktan sekerimi görebilir isar ettikçe kardeşim önce kanıma bak sonra şeker yüklersin hemde 100 mg otur kendin iç sağlık bakanliginda şikayet etcem.
Merhabalar, hamilelik döneminde kaslar hormonlar yüzünden gevsiyor canım ve böbrekler de malum daha hızlı çalışıyor mesane genelde dolu bebiste ustten bastrnca normal bu dönemde yaşadığın durum.Ay kızlar size bir şey sormak istiyorum alerji için yıllardır ilaç kullanıyorum hamile kalınca bıraktım alıştım zaten hapşırıklara burun akıntılarına o sorun değil de hapşırırken arada bir iki damla kaçırıyorum altıma böyle bir şey yaşamış olan var mı![]()
Benimde kilom az degil hic almadim simdiye kadar ama boyle bi durumla karsilasmadim abartmislar herhalde.Yani insana da bu denli baski yapilmaz.Bu saatten sonra donusu yok hamilesinz zaten,En konforlu nasil gecicekse onu saglamaalri lazim.Direkt 100 mg istemeleri de yanlış gercekten ve tercih meselesi, ben 50 mg olandan yaptrdım gebelik sekeri taraması olarak geçiyor, fazla çıkarsa 100 mg iciriyorlar hemen universitede bende onu istemiyorum diyetle takip ettim 1 hafta özeldeki doktorum sagolsun bu sekilde devam et 100 mg yüklemeye gerek yok dedi bazı doktorlar cok abartıyor ben hemsireyim kendi hastanemde ek olarak takip ediliyordum ona rağmen sorup etmeden kafalarına göre istekleri oluyor artık birakicam boyle giderse orda takip edilmeyi, detaylıda birsey cıkmamasına ragmen kilolu başladığım icin hamilelige duymadığım laf kalmadı fetal eko istediler illa kalbinde bisey vardır senin kilon var deyip psikolojimi bozmaktan baska ise yaramadılar neyse ki şükür temiz çıktı sonucu bebisimizin. Allah hayırlı insanlarla karsilastrsin.
Bende alerji ilaçlarını kullanamıyorum aynı durumdayz birkac kere bende yasadım yalnz degılsınAy kızlar size bir şey sormak istiyorum alerji için yıllardır ilaç kullanıyorum hamile kalınca bıraktım alıştım zaten hapşırıklara burun akıntılarına o sorun değil de hapşırırken arada bir iki damla kaçırıyorum altıma böyle bir şey yaşamış olan var mı![]()
Canım duruma göre bakarsın üç dört ay yatabiliyorlar diyende var bende sonra tekrar alıcam zaten diye böyle tercih etcem hatta görmüşsündür bak foto ekliyim bugün yarın sipariş vericem trendyoldan gelsin bakıcam nasıl idare etcek bişeymi benim yengem hep hamak tarzı seylerde buyuttu cocukları birde heryere tasınıyo piknige annesine arkadasına cok rahat etti bende böyle bişey istiyorum suan biyere cok cıkılmıyor ama evde gezdirmek bile nimet bence bide ikitane oluncaCanım ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım haftaya dr a gidicem dr u mı değiştrdm o söyler herhlde ilk kez gidicm
Zıbın battaniye ağız bezi biberon emzik fln aldım daha alıcam tabi sayıca biraz fazla oluyo çift olunca
Annemler alıolar bi yandan bende şimdilk oda yapmycm bi dolap birde şifonyer yaptrabilrz fiyat istedik bakalım
Park yatak 2 si için 4 ay fln götürür sanırm sonra mecbur bende 2. Bi beşik edinicm
Araba almayı şimdilk düşünmüyorm puset i arkadaşlardan alıcam kısa süreli kullanılıyor diye
Sadece kıyafetler de zorlanıyorum ay konusunda kaç aylık almak mantıklı olur bilemiyorm şimdilk 0-3 ay alıyorm
Biz de erva ve dila ya karar verdik inşaallah caymazssak anlamları da güzel söylenişi de bence ravzada cok güzel ama benim yakınımda var diye düşünmedimRavza koymayı düşünüyorum herkes çok kaba diyor
Asel lina vs herkesde var erva güzel
Aynen öyle köstek olmasalar yeter zaten bizeBenimde kilom az degil hic almadim simdiye kadar ama boyle bi durumla karsilasmadim abartmislar herhalde.Yani insana da bu denli baski yapilmaz.Bu saatten sonra donusu yok hamilesinz zaten,En konforlu nasil gecicekse onu saglamaalri lazim.
Vallahi imzamı atıyorum arkadaşım 2 aurintiliya girdim iki doktorda dedi aynısını eşim elini koyuyor hadi kızım demeye başlamadan güm gün vuruyor. Dışarıdan otur izle yani ALLAHIMA şükür eli ayağı düzgün olsunda benim ilk yavrum daha 40onda kendi uyuyan sessiz sakin bişeydi oyy doğumda bile ben bunun erken geleceğini vs düşünüyorum ama nezaman gittiysem bası hep aşağıdaAl bendende okadar valla bu nasil bir velet böyle insan ayni anda karnimin her tarafina nasil vuruyo hic uyumuyormu hayret ediyorum, oglumda hic böyle degildi valla bunun ne gecesi ne gündüzü var. Fena biseyler geliyor bu ikinci agzima tükürcek gibime geliyo![]()
Beni anladığın icin teşekkür ederim. Yaptırmak kadar yaptırmamak ta bir tercih insanları neden anlamıyorlar anlamıyorum. Yeri gelince bebeğe fetus diyorlar ama ben yaptırmayacağım diyince senin bebeğin sağlığını ben düşünüyorum vs vs hangi anneden cok düşünebilir bir kimse?Direkt 100 mg istemeleri de yanlış gercekten ve tercih meselesi, ben 50 mg olandan yaptrdım gebelik sekeri taraması olarak geçiyor, fazla çıkarsa 100 mg iciriyorlar hemen universitede bende onu istemiyorum diyetle takip ettim 1 hafta özeldeki doktorum sagolsun bu sekilde devam et 100 mg yüklemeye gerek yok dedi bazı doktorlar cok abartıyor ben hemsireyim kendi hastanemde ek olarak takip ediliyordum ona rağmen sorup etmeden kafalarına göre istekleri oluyor artık birakicam boyle giderse orda takip edilmeyi, detaylıda birsey cıkmamasına ragmen kilolu başladığım icin hamilelige duymadığım laf kalmadı fetal eko istediler illa kalbinde bisey vardır senin kilon var deyip psikolojimi bozmaktan baska ise yaramadılar neyse ki şükür temiz çıktı sonucu bebisimizin. Allah hayırlı insanlarla karsilastrsin.
selam cnm hoşbuldum :) evet okuyorum bende burda yazılanları .. iyi oluyor böyle paylaşım içinde olmak ....Canım napiyorsun hosgeldin ben burda gormemistim hic seni ❤