• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Nerden yaptın kuzum? Ben de bir şeyler almak istiyorum da ne alacağım nerden alacağım ekrana bön bön bakıyorum almadan çıkıyorum sitelerden :) neden böyle elim gitmiyor hiç alışverişe anlamadım.. Aybaşı gelsin,kartın ekstresi kesilsin, aman daha var diye diye son dakka kalakalıcam...
Canım e bebekten şu yandaki ilk göbeği düşmeden giyeceği takım 22 tl di atlet bağlamalı atlet ayaklı eldiven şapkası.

E bebekten biberon ben nuktan çok memnunum indirime girmişti 20 tldi camdi aldim
Emzik 10 tl düşmüştü

Beyaz bayiler 5 al 4 iseydi
Renkliler 3 al 2 odeydi

Yeni doktora gittim maşallah diyeyim içim ısındı yani. Sohbet ettik detaylı inceledi bilgilendirdi.. Şükürler olsun her şey yolunda 10 kg almışım sadece porsiyonları küçült dedi :halay:1250 gr olmuş 38 cm de boyu dedi galiba.. Şimdi 1 ay sonra gideceğim 32 hafta olacak inşallah çalışabilir raporu alabilirsem devam.
ohhh ne güzel büyümüs masallah🧿

Kızlar size bir şey sorcam ya nazara inanıyor musunuz bilmiyorum ama bugün ayağı metal olan sandalye kırıldı ve düştüm. Düşerken tutundum allahtan sert düşmedim tüm ailem panik yaptı ama ben şoktayım sanırım. Tehlikeli midir sizce? Doktorumu aramadım ama.
Çok geçmiş olsun bildiğin demir sandalye cok enteresan. Allah korumuş. Bol bol dua okumakta fayda var. Arkadaşlara katılıyorum tutunabilmissin, bebiste hareket ediyormus bir şey olmaz 🙏

Bu arada ben kağıdın arka yüzüne baktım 878 gram yazıyor biz 838 anlamıştık kizimla😅😅😅🤣🤣

Eklentiler

• 20210107_183955.webp
    20210107_183955.webp
    13 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar ebebek indiriminden iki al bi ödeden kampanyalı müslin battaniye falan almıştım bugün geldi. Yazlık tulum falan aldım 6 aylık, tekstilde gerçekten indirim var ve güzeller. Müslinden emin olamamıştım ama bugün geldi ve gayet güzel.

Benim doktorda yapabilirsiniz bir sınırı yok. Zaten iç gudusel olarak normal zamandaki gibi değil biraz daha dikkatli olursunuz dedi ilkinde de bunda da. Doktor dediyse bir şey olmaz düşüncesinde eşim. Hep boş anımı kolluyor 😒 isteseydim olmazdı yani eminim 😅

Çok haklısın canım Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 İlk bebek olunca böyle biraz pimpirik oluyor herhalde 😅
ilk bebekte bende öyleydim heran birsey olacakmis gibi geliyordu simdi 2 bucuk yasina girecek koca adam oldu 😄

Çok geçmiş olsun bildiğin demir sandalye cok enteresan. Allah korumuş. Bol bol dua okumakta fayda var. Arkadaşlara katılıyorum tutunabilmissin, bebiste hareket ediyormus bir şey olmaz 🙏
Evet bugün normalden daha da hareketli hatta ya bugün de cam demlik kırıldı, annem koltuğa otur ve sakın kalkma diyor artık 😃

Evet bugün normalden daha da hareketli hatta ya bugün de cam demlik kırıldı, annem koltuğa otur ve sakın kalkma diyor artık 😃
Amannn Allah korusun, aç kuran youtubedan (nazar için kuran diye) evde sen işlerinle uğraşırken okunsun. Bencede annen doğru söylemiş bu nasıl iş ☺

Amannn Allah korusun, aç kuran youtubedan (nazar için kuran diye) evde sen işlerinle uğraşırken okunsun. Bencede annen doğru söylemiş bu nasıl iş ☺
Normalde de sakardım, cam demliği o şekilde açıklayabiliyorum ama sandalye konusunda her gören şaşkın. Şimdiye kadar kimsenin mutluluğuna haset etmedim, kimse için kötü düşünmedim. Yani umarım kimsenin öyle gözü yoktur. Valla hamile duası kabul olur diye çevremde bebek isteyen çiftlere falan bol bol dua ediyorum.

Benim doktorda yapabilirsiniz bir sınırı yok. Zaten iç gudusel olarak normal zamandaki gibi değil biraz daha dikkatli olursunuz dedi ilkinde de bunda da. Doktor dediyse bir şey olmaz düşüncesinde eşim. Hep boş anımı kolluyor 😒 isteseydim olmazdı yani eminim 😅
Ya bide benimki 2. olunca unutulacagini kisirlasacagimizi düsünüyo galiba, hic zamanimiz olmayacak kuruyup gidecek gibi🤣🤣 oglum bizimle uyudu hep 2 bucuk yasina girecek, baba git yer yok yatak annemle bana yetiyor gibi davraninca adam salonda yatmaya basladi ikincide gelirse disarda yatirirlar diyor 🤣🤣

Normalde de sakardım, cam demliği o şekilde açıklayabiliyorum ama sandalye konusunda her gören şaşkın. Şimdiye kadar kimsenin mutluluğuna haset etmedim, kimse için kötü düşünmedim. Yani umarım kimsenin öyle gözü yoktur. Valla hamile duası kabul olur diye çevremde bebek isteyen çiftlere falan bol bol dua ediyorum.
Maalesef herkes senin gibi olamıyor. Bir zaman sonra hiç ummadığın kişilerin bile senin iyi olmanı kıskanabilecegini görebiliyorsun. Ne diyeyim Rabbim herkese versin ki senin gibi düşünenlere hasetlik, göz, kötülük düşünmesinler
Ya bide benimki 2. olunca unutulacagini kisirlasacagimizi düsünüyo galiba, hic zamanimiz olmayacak kuruyup gidecek gibi🤣🤣 oglum bizimle uyudu hep 2 bucuk yasina girecek, baba git yer yok yatak annemle bana yetiyor gibi davraninca adam salonda yatmaya basladi ikincide gelirse disarda yatirirlar diyor 🤣🤣
Hahahahha o yüzden desene, bir daha olmayacak sanıyordur haliyle senin ki 😂😂😂 benimkide aynı düşüncede mi acaba ufff birde küsüyor 😒 sırf bu yüzden başka çocuk yapmayalım fikrinde de olabilir.

Tansiyon problemim çıktı kızlar ya off fenalastim evde baya kötü oldum hastaneye geldik 15_10 çıktı kan değerleri flan saçma sapan :KK61:nstye bağladılar bakıyorlar smdide :KK61:
Kurban onurum üzülme benimde 13e 8 cikti bugün doktor bisey demedi insallah düşecektir ne yedin ne içtin bisi mi cikartti

Kızlar e nabızdan baktım grip aşısı çıkmış bana sizler baktınız mı? Yaptırılır mı acaba bu haftadan sonra doktoruma soracağım ama merak ettim 🤔

Maalesef herkes senin gibi olamıyor. Bir zaman sonra hiç ummadığın kişilerin bile senin iyi olmanı kıskanabilecegini görebiliyorsun. Ne diyeyim Rabbim herkese versin ki senin gibi düşünenlere hasetlik, göz, kötülük düşünmesinler

Hahahahha o yüzden desene, bir daha olmayacak sanıyordur haliyle senin ki 😂😂😂 benimkide aynı düşüncede mi acaba ufff birde küsüyor 😒 sırf bu yüzden başka çocuk yapmayalım fikrinde de olabilir.
alem bu kocalar ya neyin kafasini yasiyolar acaba 🤣 Biz ne düsünürken onlar ne düsünüyorlar ey Allahim ya 🤣🤣

Back
X