• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kesinlikle insan bazen düşünüyor fazla mı rahatım hevessizmiyim yoksa diye suçlama çabasına giriyor klasik anne kafasıyla ama sonra diyorum su akıp yolunu bulmadımı buldu al biri 5yaşına girdi neyden mahrum kaldı beşikte çok mu yattı sanki genelde yanımdaydı dediğin gibi dünyayıda alsan büyüyorlar almasanda sadece tecrübenin rahatlığı bizdeki kasmaya gerek yok o özensizmiyimki ya kafasınada gerek yok az ama öz giysin büyüsün birikmesin kullanılmayan onca ıvır zıvır☺️
Aynen az olsun öz olsun ilk kızımda çok hediye gelmişti. Ki ben çok az takım aldım herkes bu güzelmiş gezmekte giysin dedi durdu ben her gün gezmeye gidecekmiş gibi en güzellerini giydirdim. Çok çabuk büyüyorlar hiçbir kıyafetini kenarda bekletip israf etmedim. Eskimiyor zaten bebek kıyafetleri kimisini dağıttım kimisini sakladım elime geldi şimdi 😊

Kızlar şeker testi için giderken birşey yememek gerekiyor onu biliyorum ama peki su da mı içmiyoruz.Su içsem sıkıntı olur mu?
Canım bana birinci saatte kan verdikten sonra su içebilirsin dendi

Korkma cnm benimde o haftalar öleydi hareket ettiğimden beridir bebişde hareketlendi sanki yada ben yorgunluktan daha çok hisseder oldum ama takmıyorum kafaya hatta bi ara iki üç gün hareket etmediği oldu ağlıcaktım bi ara hatta aman dedim Allah’a emanet takıntı yapma şimdi daha iyi değişiyor günden güne yani☺️ Günde bir kere kıpırdasa şükür
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ya Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ya Allah razı olsun
Rica ederim ilk bebeğimde çok yaptım o evhamı saf gibi koştum önüme gelen hastaneye hatta bir gece kalktım hareket etmiyor diye devlete acile gittim burnumdan getirdiler zor kaçtım hastaneden aman diyim yapma doktorum çok kızmıştı bişi olursa senin bu nanemollalığından olur derdi koca prof🤣🤣🤣 o sebeple bu sefer yapmıyorum onu

İlk başta doğal çözümler denedim karbonat limon suyu sirke gibi lekeleri kabarttı sarı sarı aktı ama tamamen çıkmadı. Kosla klorsuz leke çıkarıcı toz vardı evde onunla soğuk suya bastım az da sabun tozu ekledim sabaha çıkmıştı. Klor olmadığından renklerde solma da olmadı. Makinada durulama yaptırıp tekrar sabun tozuyla yıkadım hiç leke izi kalmadı
🖒ben de deneyeyim teşekkürler

Selam kızlar, herşey yolundadır umarım. Her sabah uyanıp ayağı kalktığımda su gibi bir akıntım oluyor bu normal midir acaba benim gibi olan var mı?

Kızlar şeker testi için giderken birşey yememek gerekiyor onu biliyorum ama peki su da mı içmiyoruz.Su içsem sıkıntı olur mu?
Ben dayanamayip bikac yudum su icmistim gitmeden. birsey olmaz demislerdi ama seker cikti bende 😔

Elini emen yüzümü heryerin gördüğüm bir bebe bırakıyorum ağzını yüzünü yeisn annesii

Kilo boyda kasar yiyin cidden etkiledi
masallah canim bende yarin oglusumu görecem nihayet. Senin usg resmi hic belli olmuyo renkli falan gösterdimi? saglikla gelsinler 🧿🥰

Sorma ya resmen sokağı unuttum 15günü geçmiştir çıkmadım kendimi çıkarsam kaybolcakmışım gibi hissediyorum karmankarışık kafalar 😪
Biran önce defolup gitssede bu virus illetide bi nefes alsak disari ciksak. Herkesi iceri tikti kendi elini kolunu sallayarak geziyor pis mikrop 🤣 aile iliskilerini bile bitirdi ya anneme bacilarima yigenlerime doya doya sarilmayi özledim. Hastanede calistiklari icin mesafeliyiz mecbur.

masallah canim bende yarin oglusumu görecem nihayet. Senin usg resmi hic belli olmuyo renkli falan gösterdimi? saglikla gelsinler 🧿🥰
Yemin ederim kadın ekran aliyor o dönüyor bir dkka durmadı heryeri ni gösteri parmaklarında burnundan doktor asistanı gitmiş kendide tam çıkacakken denk geldim çok şanslısın dedi ayrıntılı ultrasona girdim sanki tekrar bir gülüyor hemen kaçıyor 😄😄😄😄

Koca ağızlı fındık burunlu tombs bir kiz dedi ayakları caprazdi cinsiyetini söyledi bak dedi heryeri ni bukadar ayrıntılı hiç bir yerde gormedim🤣

Yemin ederim kadın ekran aliyor o dönüyor bir dkka durmadı heryeri ni gösteri parmaklarında burnundan doktor asistanı gitmiş kendide tam çıkacakken denk geldim çok şanslısın dedi ayrıntılı ultrasona girdim sanki tekrar bir gülüyor hemen kaçıyor 😄😄😄😄

Koca ağızlı fındık burunlu tombs bir kiz dedi ayakları caprazdi cinsiyetini söyledi bak dedi heryeri ni bukadar ayrıntılı hiç bir yerde gormedim🤣
Yerim onu ben yaa. Ne edecez biz yerinde durmayan bebelerle bilmiyom 🤣 benim ayda 1 zor görüyom zaten pipiden baska bisi görmedik insallah yarin bi poz verir yani dogacak sifatini göremedik daha 😄

Yerim onu ben yaa. Ne edecez biz yerinde durmayan bebelerle bilmiyom 🤣 benim ayda 1 zor görüyom zaten pipiden baska bisi görmedik insallah yarin bi poz verir yani dogacak sifatini göremedik daha 😄
Doktora dedim sadaka vercem ilk gören sizsiniz hem bacak arası hem yüzünü ozaman iyice gör dedi bayağı gorduk🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Verir annesi hayırlı haberlerle gel insallah🥰🥰🥰😘😘

Kızlar lcw den emzirme atleti veya styeni alana varmı nasıl kalitesi bide içlerinde sünger var değil mi yoksa sadece penye kumaş mi.

Ben lcw emzirme atleti aldım. Denemek için 1 tane aldım süngeri var içinde çamaşır giymeye gerek yok gibi geldi bana. Kaliteside güzel hamileykende kullanılır göbek kısmı büyük. M beden almıştım 60 kiloyum şuan tam oldu son ayda büyük bi tane daha alırım.

Kızlar lcw den emzirme atleti veya styeni alana varmı nasıl kalitesi bide içlerinde sünger var değil mi yoksa sadece penye kumaş mi.
Canım ben 2 farklı modelde sütyen aldım gayet güzel 👍 boş kalıp gibi zaten bez gibi olanları takamam onlar çok sarkık gösteriyor şuan bile takmaya başlayabilirim çok kullanışlılar

Benim bal yanakta bu 1ay olcak özledim kuzumuuu🥰😍 çok yordum bebemi temizlik etcem diye çocuk dizlerinin üstüne yer silerken doğacak 🤪🤣

Eklentiler

• 7CD93AC3-B776-4D93-990B-12C746315D53.webp
    7CD93AC3-B776-4D93-990B-12C746315D53.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 55
Back
X