• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kizlar oglumu gördüm 1300 gram 38 cm olmus minik adam ama kordonu koluna dolamis elleriyle yüzünü kapatti bi poz vermedi doktor cok ugrasti ama yok poz vermedi dogumda gösterecek kendini belli oldu artik 😔 Doktor gelisimi cok iyi dedi sükür. 6 kilo almisim hersey yolunda sükür. Dönüste kar yagdi oglumla attik kendimizzi karin icine sonra eve gel yemek yap falan bu saat oldu.

Tamam kuzum ona dikkat edicem :KK68: sende bebisini gorcekmissin inşallah güzel haberlerle güzel pozlarla gel:KK68:yarında benm kontrolüm var bakalm
Benimki suratinii göstermedi gene insallah seninki güzel bi poz verir. Güzel haberlerle gel insallah.

Ay kızlar bebişlerimiz Ramazan’ın bereketiyle gelecekler inş, bende Haziran’a kadar uzun giyer herhalde diye hep penye uzun kollu düşünüyorum 0-3ay arası alacağım şimdilik iki şey aldım 0-3aldım bakıp bakıp ay çok mu küçük ya diyorum😁 değildir herhalde içindede kaybolmasın yaaa😍 hastane çıkışı almadım onun yerine bu ekru tulumu aldım ☺️ birde bu 2-4 takım aldım hm den☺️

Eklentiler

• 08CF88F6-DC62-4AC9-9264-5AEB909A341B.webp
    08CF88F6-DC62-4AC9-9264-5AEB909A341B.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 76
  • FBCC224D-47D3-4FE3-9A95-12830E93C2BB.webp
    FBCC224D-47D3-4FE3-9A95-12830E93C2BB.webp
    140,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 67F398A2-D266-4728-99D9-E5371D6227D1.webp
    67F398A2-D266-4728-99D9-E5371D6227D1.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 73
Ay kızlar bebişlerimiz Ramazan’ın bereketiyle gelecekler inş, bende Haziran’a kadar uzun giyer herhalde diye hep penye uzun kollu düşünüyorum 0-3ay arası alacağım şimdilik iki şey aldım 0-3aldım bakıp bakıp ay çok mu küçük ya diyorum😁 değildir herhalde içindede kaybolmasın yaaa😍 hastane çıkışı almadım onun yerine bu ekru tulumu aldım ☺️ birde bu 2-4 takım aldım hm den☺️
Ilk melekli tulum un markasi ne acaba ? Int flansa lin var mi:))

Ayyy canım ben de aynı sayfadan 8 lisini aldim 🥰 markası harika kızımda da kullanmıştım. Sağlıkla içlerini doldursunlar inşallah 🙏🏻🙏🏻🤱🏼🤱🏼

Ayyy canım ben de aynı sayfadan 8 lisini aldim 🥰 markası harika kızımda da kullanmıştım. Sağlıkla içlerini doldursunlar inşallah 🙏🏻🙏🏻🤱🏼🤱🏼
Aminnn inşşş , ay kullanan birinden duymak çok güzel ya bende 8li mi 5li mi yoksa tek bu tulum mu kararsız kaldım aslında ya ☺️ 8lide fark battaniye ve alt üst takımdı dedim farklı farklı alıp çeşit mi yapsam😊

Aminnn inşşş , ay kullanan birinden duymak çok güzel ya bende 8li mi 5li mi yoksa tek bu tulum mu kararsız kaldım aslında ya ☺️ 8lide fark battaniye ve alt üst takımdı dedim farklı farklı alıp çeşit mi yapsam😊
Ben de 5 li 8 li arasında kalmıştım ama battaniye tulumuyla takimi olsun istedim, bir büyük set bir de küçük almayı planlıyordum. Bu tam gönlüme göre bir model oldu sade ve şık.
Kızımda da kullandigim bir marka olunca kaçırmak istemedim.
Alışverişim boylece başlamış oldu. Ayrıca bu saatte uyumayan bir ben olmadığıma da acayip sevindim 😂😂 sana yazdım mesajı ama saate baktım şok oldum. Uyuyamiyorum, bizim ufaklik gece seansında su an 🙈🙈🙈🙈🤰🏼

Ben de 5 li 8 li arasında kalmıştım ama battaniye tulumuyla takimi olsun istedim, bir büyük set bir de küçük almayı planlıyordum. Bu tam gönlüme göre bir model oldu sade ve şık.
Kızımda da kullandigim bir marka olunca kaçırmak istemedim.
Alışverişim boylece başlamış oldu. Ayrıca bu saatte uyumayan bir ben olmadığıma da acayip sevindim 😂😂 sana yazdım mesajı ama saate baktım şok oldum. Uyuyamiyorum, bizim ufaklik gece seansında su an 🙈🙈🙈🙈🤰🏼
Sorma ya bende aynı durumdayım ec yatak arası mekik dokuyorum🤭 küçük hanımda tetikliyor kalk diye sağolsun😁 bide üstüne bu aralar mide yanması başladı oh maşaallah dedim😆 bende ilk kızımdan penye battaniye çok diye bayılmama rağmen almadım koyacak yer yok😁 çeşit giysin dedim çeşit tulum ve alt üst alacağım sadeliğine bende bayıldım kız çocuklarında çok renkli ve cafcafı sevmiyorum, daha doğrusu sadelik daha çok zarif gösteriyor herşeyi😍😍😍

Sorma ya bende aynı durumdayım ec yatak arası mekik dokuyorum🤭 küçük hanımda tetikliyor kalk diye sağolsun😁 bide üstüne bu aralar mide yanması başladı oh maşaallah dedim😆 bende ilk kızımdan penye battaniye çok diye bayılmama rağmen almadım koyacak yer yok😁 çeşit giysin dedim çeşit tulum ve alt üst alacağım sadeliğine bende bayıldım kız çocuklarında çok renkli ve cafcafı sevmiyorum, daha doğrusu sadelik daha çok zarif gösteriyor herşeyi😍😍😍

Mide yanması benim de başıma bela, o kadar midem yanıyor inşallah bonus kafa doğarsın diyorum tırtıla 😂😂😂 değsin bari 😂 Nerdeyse her gece 1 lt su içiyorum yanma yüzünden. Uyanma saatlerini aşağı yukarı yakalamaya başladım, her gece 3 gibi uyanıyor dönüyor hıçkırıyor 😂😂😂😂 kızım bu saatte uyumak lazım diyorum sağlam bir yumruk ya da tekmeyle cevap veriyor adeta 😂🙈
Benim hamileligim sürpriz oldu o yüzden pek birseyim yok eskiden kalma, mecbur herşeyi sıfırdan alicam.
Valla aynen ya hastane çıkışları çok renkli, alışılmış ve kokoş şeyleri sevemiyorum. Isme özel yaptırayım.dedim ama penyenin kalitesini bilmeden cesaret edemedim, baskı ürün kullanmıyorum zaten, nakışlillarsa kumaşı tereddüt ettirdi. Arayıp duruyordum. Hastane çıkışı bulursam.gerisi gelir deyip duruyordum. Sağlıkla giydikleri günler de gelsin.

Ben hiç bir şey almadım 😔 bir liste yaptım ama alıp almamakta kararsızım ya bir şey olurda elimde kalırsa dayanamam heralde 😔 iyi ya da köyü erken doğacak en azından 1 takım hastane çıkışı alıp yıkayıp hazırlasam mı hazırlamasam mı düşünüp duruyorum elim kolum kalkmıyor hiç bana bi akıl verin hanımlar

Ben 30 falan görüp alırım diyordum, ama alamadığım için de üzülüp duygusala bağlıyordum. Hastane çıkışı aldim dün ilk kez. Içinden geldiği gibi davran, zaten miniginin giyeceği ilk giysiyi görünce işte bu diyeceksin. Üzme kendini. Çok hassasız. Ben diğer gebeliklerimde de hemen almadim bunda da almam, son zamana doğru alırım. Daha 3 ay var zaten.
Kotu birsey getirme aklına, inşallah minigin sağlıkla gelecek, aldigin herşeyi de mutlulukla kullanacak.

Günaydın diyeyim bari, baya birikmiş 4 ten beridir okuyorum 🙃
Bir kaç gündür kızımla ilgileniyorum idrar yollari enfeksiyonu geçiriyor ilk kez. Ateşi 39 un üzerine çıkıyor sürekli. İlaçlarını zor icirtiyoruz. Ilk kez serum ve antibiyotikli iğne yaptırdık. 3 te yine ateşi yükseldi ilaç verdim bir saatin sonunda uyudu tekrar. Tecrübesi olanlar varsa aranızda şunu yaparsan iyi gelir vs. diyen çok memnun olurum🤲🌸

Bir kaç gündür kızımla ilgileniyorum idrar yollari enfeksiyonu geçiriyor ilk kez. Ateşi 39 un üzerine çıkıyor sürekli. İlaçlarını zor icirtiyoruz. Ilk kez serum ve antibiyotikli iğne yaptırdık. 3 te yine ateşi yükseldi ilaç verdim bir saatin sonunda uyudu tekrar. Tecrübesi olanlar varsa aranızda şunu yaparsan iyi gelir vs. diyen çok memnun olurum🤲🌸
Çok geçmiş olsun canım, biz hic geçirmedik süreci bilmiyorum, ama ateşi periyodik olarak yükseliyorsa örneğin 6 saat gibi, 4 saat gibi, ateşinin çıkmasını bekleme, ates düşürücü ile ateşi kontrol et. Mesela 6 saatte bir çıkıyorsa, 38.5 olsun öyle vereyim deme ilacı yükselme periyodunda ver. Çok ağır yiyecekler tüketmesin. Vücut enfeksiyonla uğraşırken bir de sindirime zorlanmasin. Bol sıvı şeyler tüketsin başlıca su, doğal antibiyotik.
Eğer aresi kontrol altında tutarsan maksimum 72 saat icinde antibiyotik etkisini gösterecektir.

günaydın kızlar geçtiğimiz hafta ebebekten hamile yastığı aldım ve allahım keşke daha önce alsaydım dedim. Uyandıktan sonra sırt, bel ağrınız varsa hiç düşünmeden alın. Emzirme yastığı, oturma yastığı olarak da kullanılıyormuş mesela.
Hangi modeli canım, önceleri karnım küçükken gerek yoktu ama artık çok zorlaştı dönmeler ağrılar
Kızlar ben daha hiç bişey almadım bebek için sadece bakıyorum. Ateş ölçer ve şampuan hariç sıfırım resmen. Şuan panik oldum nedense yetiştiremicem sanırım hiç bişeyi 😔 Kıyafet olarak kaç aylık ne kadar almam gerek bilmiyorum. Az mı alırım çok mu alırım derken hiçbirşey alamadan kaldım 🤦‍♀️ Birde bu katlanır küvetler kullanışlı mı acaba kaç aya kadar kullanılır. Normal olanlardan mı alsam bilemedim.
Kızımın katlanır kuvvetini 1.5 yaşına kadar kullandık. Sonrasında dusakabinde yıkamaya başladık yürümeye başlayınca ayakta yıkamak daha kolay oluyor
2li Biberon setini aldım avent. Emzikte avent ve bibs arasında kararsızım genelde aventten memnun herkes.
Bende hoş durması senebiyle bibs diye düşünüyordum ama damak yapısına en uygun olanı aventmis.
Canım idilbaby /mamino markası birlikteler. Direkt sayfalarından daha uyguna alabilirsiniz. Özel günlerde de mutlaka indirimleri oluyor.
Ben hiç bir şey almadım 😔 bir liste yaptım ama alıp almamakta kararsızım ya bir şey olurda elimde kalırsa dayanamam heralde 😔 iyi ya da köyü erken doğacak en azından 1 takım hastane çıkışı alıp yıkayıp hazırlasam mı hazırlamasam mı düşünüp duruyorum elim kolum kalkmıyor hiç bana bi akıl verin hanımlar
İnsaallah bebişine bir şey olmayacak. Sağlıcakla kucağına alacaksın canım 🤲
Allah yardımcın olsun şu an zor ama Sonrasında her şey çok daha güzel olacak İnsaallah. Almak istediklerini al kötü düşünme hepside bebişine kısmet olacak göreceksin.

Çok geçmiş olsun canım, biz hic geçirmedik süreci bilmiyorum, ama ateşi periyodik olarak yükseliyorsa örneğin 6 saat gibi, 4 saat gibi, ateşinin çıkmasını bekleme, ates düşürücü ile ateşi kontrol et. Mesela 6 saatte bir çıkıyorsa, 38.5 olsun öyle vereyim deme ilacı yükselme periyodunda ver. Çok ağır yiyecekler tüketmesin. Vücut enfeksiyonla uğraşırken bir de sindirime zorlanmasin. Bol sıvı şeyler tüketsin başlıca su, doğal antibiyotik.
Eğer aresi kontrol altında tutarsan maksimum 72 saat icinde antibiyotik etkisini gösterecektir.
Çok teşekkür ederim tam da söylediğin gibi 4 saatte bir bir anda yükseliyor, ateş düşürücüyü biraz daha erken vermem lazım. Bugünde bu şekilde deneyeyim inşaallah antibiotik etkisini gösterir artık 🤲🤲

Kizlar oglumu gördüm 1300 gram 38 cm olmus minik adam ama kordonu koluna dolamis elleriyle yüzünü kapatti bi poz vermedi doktor cok ugrasti ama yok poz vermedi dogumda gösterecek kendini belli oldu artik 😔 Doktor gelisimi cok iyi dedi sükür. 6 kilo almisim hersey yolunda sükür. Dönüste kar yagdi oglumla attik kendimizzi karin icine sonra eve gel yemek yap falan bu saat oldu.
Kirkbinkere maasallah bu çılgınının kordonuyla aip vermediği neki🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 şimdiden t4sbih yapmış salliyor🤣🤣🤣🤣
Çok çok cokkk geçmiş olsun canim sıvı çok önemli ben geçirmedim ama bol su özellikle meyve suyu normal şu o şuan hacı bisey yemek istemez kurban olduğum ondan rabbim şifa versin çocuklar hasta olmasın yaaa😔😔😔😔😔

Merhaba canım, bence 2 3 tane hastane çıkışı alnyıka ütüle kenara koy madem bişey yapmak istemiyorsun bunlar dursun Bi kenarda hazır. Sonra araştır bez ıslak mendil, pişik kremi markalarını ve hemen en yakın nereden alabilecek yaz bir kağıda eşine ver ki bebişini kucağına aldığında eşin hemen gidip alsın. İzlediğim bir videoda Dr. Öyle diyordu. Eğer bişey hazırlamak istemiyorsanız en azından ne alınacak marka ve alınacak yeri yazın eşinize verin ki o anda eliniz ayağınıza dolanması. Korkmayalım artık yaa herşey çok güzel olucak, bebişlerimizi kucağımıza alıp cok cok emzircez sonra🙏

Back
X